ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 October, 2023 - 20:53

Categories: 

Στα «ραντάρ» της Άιντραχτ ο Παυλίδης

 

Την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη φέρεται να εξετάζει για την επίθεσή της η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Sport1», η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 7ο όμιλο του Europa Conference League ψάχνει ακόμη τον αντικαταστάτη του Κόλο Μουανί, τον οποίο πούλησε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 95 εκατ. ευρώ. Εξάλλου, το κενό του Γάλλου φορ έχει αποδειχθεί και στην πράξη τεράστιο, με την πρώην ομάδα του να έχει πετύχει μόλις έξι γκολ μέχρι στιγμής στη φετινή Bundesliga.

Το γερμανικό Μέσο, λοιπόν, βάζει στο «κάδρο» τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, ο οποίος παρουσιάζεται να είναι στη λίστα του τεχνικού διευθυντή των «αετών», Μάρκους Κρέσε.

Φυσικά, ο 24χρονος άσος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έχοντας βρει δίχτυα και στις οκτώ φετινές αναμετρήσεις της Άλκμααρ στην Eredivisie. Συνολικά στο ξεκίνημα της σεζόν μετρά έντεκα τέρματα και τρεις ασίστ σ' όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιό του με το ολλανδικό κλαμπ εκπνέει το 2025.