ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

29 December, 2022 - 00:36

Categories: 

Στα ημιτελικά ο ΠΑΟ

Το τέταρτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» πήρε το βράδυ της Τετάρτης (28/12) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ερνάντες νίκησε και στην Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ (οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 3-2) και προκρίθηκε πανηγυρικά στην τετράδα της διοργάνωσης.

 

Αντίπαλος του «τριφυλλιού» στο δρόμο για τον τελικό θα είναι ο Μίλων, από τον οποίο οι πρωταθλητές και κάτοχοι του τροπαίου ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα!

 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο ματς κι αφού ξέφυγε με 10-5 έδειχνε να είναι το «αφεντικό» στο ματς. Παρότι η αθηναϊκή ομάδα είχε δύο ευκαιρίες για να κλείσει το σετ, ο ΠΑΟΚ με επί μέρους 3-0 έκανε το 1-0 (26-24).

 

Ντέρμπι ήταν και το δεύτερο σετ, μόνο που αυτή την φορά οι «πράσινοι» κατάφεραν με άσο του Ερνάντες να φτάσουν στο 27-25 και να ισοφαρίσουν. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και πήρε τα επόμενα δύο σετ με 25-21 και 25-13. 

 

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στον πρώτο του 2023 καθώς θα βρεθούν αντίπαλοι και στο Σούπερ Καπ που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 4 Ιανουαρίου.

 

Υπενθυμίζεται πως το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι αυτό ανάμεσα στον Φοίνικας Σύρου και στον Ολυμπιακό, ενώ οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 18 και 21 Ιανουαρίου 2023.

πηγή amna.gr