ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

15 July, 2023 - 02:54

Categories: 

Στα "μαχαίρια" NOVA - MEGA, “Spectacular Earth” στον ΣΚΑΪ και...λάτιν μπάλα στο OPEN!

Τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα στην United Group και την Alter Ego! Αφού οι δύο πλευρές αντάλλαξαν ανακοινώσεις, μετά την κίνηση του MEGA να παίζει επιθετικά βίντεο προς την NOVA στα δελτία ειδήσεων, η Nova κατέβασε το σήμα του Mega από την πλατφόρμα της. Προηγήθηκε οικονομική πρόταση για τη μετάφορά του σήματος, την οποία στη συνέχεια η ίδια η United Media την  απέσυρε.

Μάλιστα, η κόντρα κλιμακώθηκε, αφού η NOVA έβγαλε από το "μπουκέτο" της το MEGA. Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα προσφύγει στην δικαιοσύνη. 

Η ανακοίνωση της United Media: "Η Nova αναστέλλει την αναμετάδοση του MEGA Channel μέσω των συνδρομητικών υπηρεσιών της. Οι πελάτες της Nova θα μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν το κανάλι του MEGA μέσω Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης χρησιμοποιώντας τις συμβατικές κεραίες και τους αποκωδικοποιητές Nova/EON. Η παραπάνω απόφαση έρχεται σε συνέχεια απαιτήσεων για υπέρογκες και παράλογες αυξήσεις για τρεισήμισι φορές υψηλότερα δικαιώματα αναμετάδοσης σήματος μέσω συνδρομητικών υπηρεσιών. Η Nova παραμένει θετική σε επαναδιαπραγμάτευση για τη συνέχιση της συνεργασίας εντός λογικών και αμοιβαίως επωφελών όρων."

Ως αποτέλεσμα αυτού, έχει ξεκινήσει από χτες δυσφημιστική καμπάνια με σωρεία ψευδών ισχυρισμών και δηλώσεων ενάντια στη Nova και τη United Group, και την αξιοπιστία τους αναφορικά με την υλοποίηση των δεσμεύσεών τους για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι τελείως ανυπόστατοι και στόχο έχουν να πλήξουν την εταιρεία μας, τους εργαζόμενούς μας, τους πελάτες μας και τους χιλιάδες Έλληνες πολίτες που θα ωφεληθούν από τις επενδύσεις που πραγματοποιεί η Nova. Είναι πολύ απογοητευτικό ότι το MEGA Channel κάνει κατάχρηση της δύναμης των μέσων του για να επηρεάσει τις επιχειρηματικές αποφάσεις των συνεργατών του. Η χρήση ιδίων μέσων για να ασκήσει κανείς αθέμιτη πίεση στους συνεργάτες του ώστε να δεχθούν παράλογους όρους, αποτελεί εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά. Δε θα υποκύψουμε σε αυτές τις μεθόδους, και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς, ενάντια στην καταχρηστική μεταχείριση της εθνικής τηλεοπτικής συχνότητας για προσωπικό όφελος.

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, είναι μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών και media στην Ελλάδα, που έφερε την κινητή τηλεφωνία, το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και έχει περίπου 4.000 εργαζόμενους και συνεργάτες και 300 καταστήματα πανελλαδικά.

Η Νέα Nova είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος παίκτης στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών -στους τομείς σταθερής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης- και ένας από τους ισχυρότερους βραχίονες της United Group, συνεισφέροντας το 33% των συνολικών εσόδων της United Group που ανέρχονται σε 2.7 δις. Ευρώ. Από το 2020 η United Group έχει ήδη επενδύσει 1.8 δις Ευρώ στην Ελλάδα, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές στη χώρα και έχει δεσμευτεί για επενδύσεις  2 δις. Ευρώ μέχρι το 2027, με τα 400 εκ. Ευρώ εξ αυτών να έχουν ήδη επενδυθεί μέσα στο 2022 και το 1ο 6μηνο του 2023. Οι ισχυρισμοί του MEGA ότι ένα επενδυτικό πλάνο αυτής της κλίμακας, το οποίο ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 με ορίζοντα υλοποίησης μέχρι το 2027, θα έπρεπε να έχει υλοποιηθεί μέσα σε μερικούς μήνες, είναι φαιδροί και δείχνουν καταφανώς τις πραγματικές προθέσεις που κρύβονται πίσω τους.

Η προσπάθεια παραπλάνησης των καταναλωτών και του ευρέως κοινού με ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τη Nova, όπως ότι η Nova αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη της, μπορούν να ερμηνευτούν μόνον ως άμεση επίθεση προς τη Nova και τους συμμετόχους της, επειδή αποτελεί υπολογίσιμο ανταγωνιστή προς τα συμφέροντά τους και γιατί αρνηθήκαμε να δεχθούμε μία παράλογη αύξηση σε δικαιώματα προβολής συνδρομητικής τηλεόρασης για ένα δωρεάν κανάλι. Το χρέος της Nova είναι μόνο x0.08 του EBITDA (κέρδη προ φόρων και αποσβέσεων) και η εταιρεία είναι επί της ουσίας άνευ χρέους μετά τη σημαντική επένδυση της United Group.

Παραμένουμε απτόητοι από αυτές τις δυσφημιστικές ενέργειες και συνεχίζουμε να υπηρετούμε την υπόσχεσή μας να παρέχουμε κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες τους πελάτες μας και να αποτελούμε δυναμικό υποστηρικτή του ψηφιακού μετασχηματισμού της Ελλάδας. Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε στις προοπτικές της Ελλάδας, συνεχίζουμε δυνατότεροι γιατί το οφείλουμε στους ανθρώπους μας και στους πελάτες μας. Ήρθαμε για να μείνουμε."

Η ανακοίνωση της ALTER EGO: "Σχετικά με το δυσφημιστικό περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Nova σε σχέση με χθεσινό ρεπορτάζ του Τ/Σ MEGA, η ALTER EGO MEDIA Α.Ε. θα προσφύγει άμεσα στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Οι μέτοχοι της Nova,  Dragan Solak και Νίκος Σταθόπουλος θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα είναι μια ευνομούμενη και δημοκρατική χώρα με νόμους και κανόνες, και πολύ σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τις πράξεις τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη."

Την ίδια ώρα, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να συμμετάσχει στον πόλεμο στον πλευρό του Mega μεταδίδοντας ρεπορτάζ κατά της Nova. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Nova θα κατεβάσει και τον ΑΝΤ1.

“Spectacular Earth”: Μία συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ στον ΣΚΑΪ

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του BBC, τεσσάρων επεισοδίων, μας φέρνει πιο κοντά από ποτέ στα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα, προκειμένου να ανακαλύψουμε τις δυνάμεις που «δουλεύουν μαζί» για να φέρουν μπροστά στα μάτια μας απίστευτο θέαμα. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπορούμε για πρώτη φορά να δούμε όπως ποτέ πριν τα πιο φαντασμαγορικά «show» της φύσης.

Στην Αριζόνα, ο κεραυνός έρχεται από τόσο ψηλά στον ουρανό και περνά από τόσο καθαρή ατμόσφαιρα, που μπορεί να δημιουργήσει το πιο «ηλεκτρισμένο» show φωτός στη Γη. Στη Νότια Αφρική, τα σύννεφα δημιουργούν το δικό τους μοναδικό θέαμα, ενώ στις Άλπεις η πιο εντυπωσιακή παρουσίαση είναι πάνω από τους παγωμένους καταρράκτες.

Κυριακή 16 Ιουλίου, Episode 2 – Megawave

Στη Ναζαρέ της Πορτογαλίας έχουν καταγραφεί τα μεγαλύτερα κύματα της Γης. Για να καταλάβουμε τι δημιουργεί αυτά τα μεγαθήρια, θα βουτήξουμε κάτω από την επιφάνεια για να «περπατήσουμε» στο βυθό, και έπειτα θα ταξιδέψουμε μέχρι τη Νότια Αφρική για να δούμε άλλο ένα εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο.

Σάββατο 22 Ιουλίου, Episode 3 – Volcano

Ζούμε σ’ έναν πλανήτη ηφαιστειακό. Από τα ατέλειωτα ποτάμια λάβας στη Χαβάη μέχρι τις εντυπωσιακές εκρήξεις της Αίτνας στην Ιταλία, τα ηφαίστεια υπάρχουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια και αλλάζουν διαρκώς το πρόσωπο της γης. Σε αυτό το επεισόδιο, ατρόμητοι επιστήμονες εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας θα επιχειρήσουν να καταγράψουν τις πιο δυνατές ηφαιστειακές εκρήξεις, πλησιάζοντας περισσότερο από ποτέ στο επίκεντρο της «δράσης».

Κυριακή 23 Ιουλίου, Episode 4 – Aurora

Το Βόρειο Σέλας είναι ένα από τα όμορφα και εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα του πλανήτη μας. Γιγάντια κύματα πολύχρωμου φωτός απλώνονται στον ουρανό για εκατοντάδες χιλιόμετρα και μαγεύουν εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια την ανθρωπότητα. Σε αυτό το επεισόδιο, μια ομάδα ειδικών θα επιχειρήσει να καταγράψει αυτό το φαντασμαγορικό σόου φωτός με μεγαλύτερη λεπτομέρεια από ποτέ. Μάλιστα, θα χρησιμοποιήσει τη βοήθεια αστροναυτών από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να κινηματογραφήσει το Βόρειο Σέλας από το διάστημα.

SPECTACULAR EARTH

Μία συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση. Από το Σάββατο 15 Ιουλίου. Σάββατο και Κυριακή στις 12.40, στον ΣΚΑΪ

H 25η αγωνιστική Αργεντινής & η 15η αγωνιστική Βραζιλίας στην υβριδική τηλεόραση του OPEN

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας και η Υβριδική τηλεόραση του OPEN σας προσφέρει τα 4 καλύτερα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής από τις κορυφαίες λίγκες της Νότιας Αμερικής.

Για την 25η αγωνιστική της Liga Profesional Αργεντινής η πρωτοπόρος River Plate θέλει να σφραγίσει το πρωτάθλημα μέσα στο Monumental, ενώπιον των αφιονισμένων οπαδών της και να επιστρέψει στους τίτλους εκθρονίζοντας την αιώνια αντίπαλο της Boca Juniors. Αντίπαλός της στον αγώνα που θα έχει τον χαρακτήρα της φιέστας θα είναι η Estudiantes η οποία προέρχεται από 4 διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και μετά από 8 χαμένους βαθμούς καθηλώθηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Η River θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί των 9 διαδοχικών νικών στην έδρα της και να πανηγυρίσει τον τίτλο σε μία αναμέτρηση που θα παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση με το Monumental, την Κυριακή στη 01:00 τα ξημερώματα, σε περιγραφή του Γρηγόρη Ατρείδη.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7/23 01:00: RIVER PLATE – ESTUDIANTES – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΤΡΕΙΔΗΣ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7/23 20:00: BELGRANO – SAN LORENZO – ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7/23 22:30: GIMNASIA LP – BOCA JUNIORS – ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/7/23 01:00: LANUS – BANFIELD – ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  

Με τη 15η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα Brasileiro της Βραζιλίας και η Υβριδική τηλεόραση του OPEN φέρνει στις οθόνες σας δύο κλασσικά ντέρμπι της μεγαλύτερης χώρας της Νότιας Αμερικής. Το βράδυ της Κυριακής, σε ευρωπαϊκή ώρα, στις 22:00 το βράδυ, ξεκινάει το παραδοσιακό ντέρμπι του Rio de Janeiro ανάμεσα στη Fluminense και τη Flamengo στο εμβληματικό Maracana. Η τέταρτη της βαθμολογίας Tricolor παραμένει αήττητη ως γηπεδούχος στα τελευταία δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος, την ώρα που η δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα του Jorge Sampaoli είναι αήττητη στα εννέα από τα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Το μεγάλο ντέρμπι Fla – Flu θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Αλέξανδρου Ξενικάκη.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής περιλαμβάνει και το ντέρμπι San – Sao ανάμεσα σε δύο από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Βραζιλίας της Sao Paulo και της Santos οι οποίες μέχρι τώρα αναζητούν τη σταθεροποίηση στις θέσεις που οδηγούν στο Copa Sudamericana.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7/23 03:00: BOTAFOGOG – RB BRAGANTINO – ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7/23 17:00: CRUZEIRO – CORITIBA – ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7/23 22:00: FLUMINENSE – FLAMENGO – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/7/23 00:30:INTERNACIONAL – PALMEIRAS – ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 

"Σάρωσε" το τελευταίο επεισόδιο του "Σασμού"!

Ο έρωτας έρχεται σε κόντρα με τη βεντέτα, η οποία μοιάζει να «πνίγει» τα όποια αισθήματα ανθίζουν. Η καρδιά ζητάει… «Σασμό». Τι γίνεται όμως με τα χέρια; Μπορούν να αφήσουν τα όπλα; Η πιο όμορφη, η πιο δυνατή και η ποιο σύνθετη ιστορία αγάπης, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά την οθόνη του Alpha, έκλεισε τον δεύτερο κύκλο της, χθες, Πέμπτη 13 Ιουλίου, με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, που καθήλωσε 1.217.000 τηλεθεατές! Απόλυτος κυρίαρχος, για μία ακόμη φορά ο «Σασμός» έκανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης να χτυπήσουν κόκκινο, καταγράφοντας 37,8% στο σύνολο κοινού και 33,3% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η αγαπημένη σειρά ήταν πρώτη στο γυναικείο δυναμικό κοινό 18-54 με 38%, πρώτη στο γυναικείο κοινό 25-44 με 36,9% και πρώτη στο αντρικό κοινό 25-44 με 28,1%. Επίσης, 1.966.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό το σαρωτικό φινάλε.

Πρώτος ολόκληρη τη σεζόν

Ο «Σασμός» αποτέλεσε το δημοφιλέστερο πρόγραμμα κάθε εβδομάδα ολόκληρη τηςσεζόν και βρέθηκε σταθερά στην πρώτη θέση τηλεθέασης με τα υψηλότερα μερίδια τηλεθέασης από κάθε άλλη σειρά μυθοπλασίας. Ως εκ τούτου 1.216.000 τηλεθεατές, κατά μέσο όρο, δεν έχασαν στιγμή από τις καταιγιστικές εξελίξεις, με 1.980.000 να συντονίζονται έστω για 1 λεπτό. Με 27,8% στο σύνολο κοινού και 25,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 ο «Σασμός» έκλεισε τη σεζόν κρατώντας την κορυφή. Πρωτιά για τη σεζόν είχε και σε επιμέρους γυναικεία κοινά, με ποσοστά 28,6% (Γ18-54) και 27% (Γ25-44), αλλά και σε αντρικό κοινό (Α25-44) με 23,8%.

«Σασμός» – Ο Επίλογος, ο 3ος κύκλος της σειράς που μας καθήλωσε έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Ώρα τελικού Γυναικών στη NOVA

Η μεγάλη στιγμή για την τενίστρια που θα σηκώσει στον βρετανικό ουρανό το βαρύτιμο τρόπαιο του Wimbledon έφτασε και θα προβληθεί αποκλειστικά στο Novasports! Οι λάτρεις του τένις το Σάββατο 15/7 στις 16:00 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime τον τελικό Γυναικών μεταξύ της Ons Jabeur (No6) και της Markéta Vondroušová (No42) με έπαθλο την κατάκτηση του Νο1 Grand Slam στον κόσμο. Στην περιγραφή του μεγάλου τελικού θα είναι ο Γιώργος Λιώρης και στο σχολιασμό η Αγνή Στεφάνου, αρχηγός της Εθνικής ομάδας γυναικών στο τένις, υπεύθυνη Ακαδημίας και προπονήτρια στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης και πρώην επαγγελματίας παίκτρια του WTA.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Παραμένει στο δυναμικό του Mega η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι και θα συνεχίσει στο «τιμόνι» του «Χαμογέλα και πάλι», της Σαββατοκυριακάτικης πρωινής εκπομπής της Barking Well Media, η οποία σημειώνει συνεχώς υψηλά νούμερα τηλεθέασης...

-Ο «ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ», η δραματική σειρά εποχής του OPEN που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό κάθε ηλικίας για τη δυνατή πλοκή, την κινηματογραφική αισθητική και το εξαιρετικό κάστ και βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης, επανέρχεται σε επανάληψη από την Κυριακή 16 Ιουλίου και καθημερινά στις 21.00, με διπλό επεισόδιο...

-Aπό 16/7 ξεκινούν στην ΕΡΤ3 και στο ERT SPORTS πολύωρες μεταδόσεις από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στην Φουκουόκα...

-Μὀλις ολοκληρωθεί η μάχη της Εθνικής U-20, ξεκινάει αυτή της Εθνικής Εφήβων, με την ΕΡΤ και το ERT SPORTS να καλύπτουν τους αγώνες της Εθνικής και τους αγώνες της τελικής φάσης...

-Θα δούμε MLS σε κάποιο συνδρομητικό κανάλι; Ναι, αλλά όχι σ' αυτά που πάει το μυαλό σας....Διότι, τα δικαιώματα του MLS έχει αποκτήσει το Apple +, το οποίο μεταδίδει live όλους τους αγώνες της αγωνιστικής και στην Ελλάδα...

-Τα φιλικά της ΑΕΚ με Βόλο και Τράμζονσπορ θα καλυφθούν, εκτός απροόπτου, από την Cosmote TV...

-Aντίθετα, αυτά του ΠΑΟΚ μόλις επιστρέψει από την προετοινμασία, θα τα δείξει η NOVA, που απέκτησε και τα δικαιώματα της ομάδας στην Super League...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com