ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

2 April, 2022 - 01:52

Στα πλέι οφ η Μπάγερν Μ.

Η Μπάγερν υποδέχθηκε τον Ερυθρό Αστέρα στο «Audi Dome» , για την 33η αγωνιστική της Euroleague με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια εύκολη νίκη με 82-57 και να κλειδώνουν την 8η θέση. 

Ο Ερυθρός έκλεισε προηγούμενος το πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε με 15-18 με τη λήξη του αλλά οι Βαυαροί με ένα μεγάλο ξέσπασμα στη 2η περίοδο βγήκαν μπροστά και έκλεισαν το πρώτο μέρος με το 42-33 υπέρ τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν πάτησε το πόδι στο γκάζι , έδειξε ότι είναι ανώτερη και με σούπερ άμυνα αλλά και επίθεση πήρε  άνετα τη νίκη με 82-57. 

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι κλείδωσε την 8η θέση για φέτος (συνολικό ρεκόρ 13-12) και θα κυνηγήσει στα τελευταία της 3 παιχνίδια μέχρι και την 5η θέση (με συνδυασμό ηττών των υπολοίπων). Ρούμπιτ με 22 πόντους και Τόμας με 16 ήταν οι κορυφαίοι της Μπάγερν 

Στην αντίπερα όχθη , ο Ερυθρός έπαιξε το σημαντικότερο του παιχνίδι τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τη βαθμολογία και με την ήττα του σε must win παιχνίδι κόντρα σε διεκδικητή του ίδιο στόχου για 25 πόντους δείχνει ότι δεν ήταν έτοιμος για πλέι-οφ. Ο Κάλινιτς με 12 πόντους ήταν πολυ μόνος για τους Σέρβους που ηττήθηκαν με τα χέρια ψηλά. 9οι πλέον οι «ερυθρόλευκοι» του Ντέγιαν Ράντονιτς με συνολικό ρεκόρ 11-15.