ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 July, 2023 - 14:09

Categories: 

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Μάριο Γκονζάλεθ!

 

Σε πλήρη εεξέλιξη βρίσκετια ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.Οι «ερυθρόλευκοι», πέραν του θηριώδη Φρέιρε, θέλουν άλλη μία προσθήκη στο ρόστερ τους, το αργότερο έως τη Δευτέρα (24/7), με «φόντο» τα δύο δυνατά εκτός έδρας φιλικά, με Ρέιντζερς (26/7) και Νόριτς (29/7).

 

Προτεραιότητα, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό έχει, πλέον, η απόκτηση ενός επιθετικού. Με τους Πορτογάλους να «μπλέκουν» τον Θρύλο με ένα νέο όνομα για τη γραμμή κρούσης, τον Μάριο Γκονζάλεθ. Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο στράικερ της Μπράγκα, με χρηματιστηριακή αξία 3,5 εκατ. ευρώ, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός, που «ακούγεται» για τους Πειραιώτες, παίζει με ευκολία και στα άκρα, ενώ έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα έως το 2025. Την περσινή σεζόν, ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος των «ερυθρόλευκων» αγωνίστηκε στη βελγική Λέουβεν, ως δανεικός από την Μπράγκα, με την οποία μέτρησε 24 συμμετοχές, με 15 γκολ και δύο ασίστ.

Ο Γκονζάλεθ αρέσει στον Ολυμπιακό, αφού έχει καλή επαφή με τα δίχτυα, μετρώντας 59 τέρματα Μπράγκα (4), Λέουβεν (15), Βιγιαρεάλ (17), Τοντέλα (14), Κλερμόν(4) και Τενερίφη (5).

 
Ομάδα: