ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 November, 2022 - 19:42

Categories: 

Στα υπόψη του Μίτσελ ο Ρόκο

Εσχάτως γράφτηκε και ο Ρόκο της Έλτσε τον οποίο πράγματι γνωρίζει ο Μίτσελ από τη θητεία του τόσο στο Μεξικό, όσο και στην Ισπανία. Ωστόσο, ο Χιλιανός διεθνής δεν είναι και ο πιο... γρήγορος αμυντικός του πλανήτη.

Έχει ως ντεζαβαντάζ το γεγονός ότι δεν είναι η ταχύτητα το φόρτε του. Ο Ολυμπιακός κινείται προσεκτικά για το θέμα του στόπερ. Έχει μία λίστα με τουλάχιστον πέντε ονόματα που επεξεργάζεται.

Μπορεί στο τέλος να πάρει τον Ντρκούσιτς ή τον Ρόκο. Ωστόσο, για να φτάσει ο Ολυμπιακός σε αυτό το σημείο, δεν θα του έχουν «κάτσει» άλλες περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζει διεξοδικά για να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να πραγματοποιηθεί το ντιλ.

Ειδικά το θέμα του στόπερ ο πρωταθλητής Ελλάδας θα επιχειρήσει να το τελειώσει όσο το δυνατόν ταχύτερα. Είναι ένα θέμα που «καίει» τον Μίτσελ και θέλει να τον έχει 1η Ιανουαρίου σε κατάσταση ετοιμότητας για να παίξει αμέσως.