ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 January, 2024 - 18:56

Categories: 

Στην αποστολή του Παναιτωλικού ο Ντίας μετά από καιρό

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League (15:00) και ψάχνει το καλό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τη σκέψη τους και στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με τον Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή, εκεί όπου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Οικονόμου, ο οποίος υπέστη θλάση, και τον Μπαλντασάρα, που διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα.

Στα ευχάριστα καταγράφεται η επιστροφή του Σέρχιο Ντίας, που είναι διαθέσιμος σε ματς πρωταθλήματος μετά τις 2 Δεκεμβρίου και στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Κηφισιάς.

Επίσης, παρέμειναν εκτός οι Μπακάκης, Τσάβες και Κοντούρης, οι οποίοι, ωστόσο, προπονούνται σε φουλ ρυθμούς και σύντομα θα είναι έτοιμοι.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με τον Άρη: Καπίνο, Μλάντεν, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου.