ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 March, 2022 - 21:12

Categories: 

Στην Βίρτους Μπολόνια ο Χάκετ μέχρι το 2024

 

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου» και επαναπατρισμού ολοκληρώθηκε με την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ντάνιελ Χάκετ στην Βίρτους Μπολόνια

Αφού έλυσε τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ιταλός γκαρντ επιστρέφει στην πατρίδα του έπειτα από επτά χρόνια και αυτή τη φορά για λογαριασμό της Βίρτους Μπολόνια, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υπέγραψε με τους πρωταθλητές Ιταλίας συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Τελευταία φορά που ο Χάκετ αγωνιζόταν στην Ιταλία ήταν το 2015 με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, όπου στη συνέχεια αγωνίστηκε για μία διετία (2015-17) στην ομάδα του Πειραιά, για να ακολουθήσει η Μπάμπεργκ (2017/18) και μέχρι πρότινος η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2018-22).

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Βίρτους, Λούκα Μπαράλντι, είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μάσιμο Τζανέτι για την ικανότητα και τη μεγάλη γενναιοδωρία του, που μας επέτρεψε να πάρουμε στη Βίρτους τον Ντάνιελ Χάκετ. Η προσθήκη του έπειτα από μία περίπλοκη και δύσκολη διαπραγμάτευση χρειάστηκε πολλή υπομονή και ικανότητα από τον τζένεραλ μάνατζέρ μας, Πάολο Ρόντσι. Είμαι σίγουρος ότι ο Ντάνιελ θα προσθέσει έξτρα χαρακτήρα που χρειάζεται η ομάδα μας, που έχει χτιστεί για να πετύχει τους σημαντικούς στόχους της».