ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

5 November, 2018 - 18:32

Categories: 

Στην Εθνική ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος

 

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και με τη… βούλα της FIFA θα έχει το δικαίωμα να παίξει στην Εθνική μας ομάδα. Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε σήμερα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απόφασή της, βάσει της οποίας ο ποδοσφαιριστής Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική μας Ομάδα.

 

Βάσει του σκεπτικού του ανεξάρτητου δικαιοδοτικού οργάνου της Player’s Status Committee της F.I.F.A. που έκρινε την υπόθεση, «τα αιτήματα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Βλαχοδήμου γίνονται αποδεκτά και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνίζεται στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας από την ανακοίνωση της απόφασης».

 

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της F.I.F.A., ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος έκανε το παρακάτω σχόλιο: «Η Ελληνική Ομοσπονδία έκανε το αυτονόητο καθήκον της απέναντι στην Εθνική Ομάδα και τον ποδοσφαιριστή, και αφού ακολούθησε την απαιτούμενη διεθνή πρακτική και διαδικασία, έφτασε στο αποτέλεσμα που προσδοκούσε. Ενόψει των προκριματικών του EURO 2020 ενδυναμώνουμε την ομάδα μας με έναν ακόμα παίκτη διεθνούς εμβέλειας και ενισχύουμε το ρόστερ του προπονητή. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Εθνικής Ομάδας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο».

 

 

 

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Βλαχοδήμος θα κληθεί απ’ τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη, για τους αγώνες του Nations League με την Φινλανδία στις 15 Νοεμβρίου και την Εσθονία στις 18 Νοεμβρίου, προκειμένου να πάρει το βάπτισμα του πυρός και να κατοχυρωθεί στην Ελληνική ομάδα, καθώς ως γνωστόν έχει αγωνιστεί σε όλα τα μικρότερα 

olymbic idea