ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 December, 2023 - 16:43

Categories: 

Στη Βενέτσια και επίσημα ο Καμπενγκέλε

Παίκτης της Βενέτσια είναι και επίσημα πλέον ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε!

Λίγη μόνο ώρα μετά την αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ Betsson BC, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ μάλιστα να αφήνει... αιχμές στην ανακοίνωσή της για τη συμπεριφορά του αθλητή, ο Καναδός σέντερ ανακοινώθηκε από τον ιταλικό σύλλογο.

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρχαν φήμες πως ο 26χρονος ψηλός είχε έρθει σε συμφωνία με τη Βενέτσια, κάτι που τελικώς αποδείχθηκε μετά και τις σημερινές εξελίξεις.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ομάδα του Νέβεν Σπάχια βρίσκεται στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 10-3, ενώ, στο EuroCup δίνει τη δική της μάχη για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, ούσα στην 8η θέση του πρώτου ομίλου.

Για την ιστορία, στο διάστημα που βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης», ο θηριώδης σέντερ μέτρησε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 6 παιχνίδια της Stoiximan Basket League, ενώ, σε επίπεδο BCL κατέγραψε 10,5 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,5 μπλοκ μ.ο. σε 4 ματς.

 

Ομάδα: