ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 August, 2022 - 20:17

Categories: 

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χόρκλερ

Την πρώτη του μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Άρης στο μπάσκετ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον 24χρονο πάουερ φόργουορντ Νόα Χόρκλερ, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Αμερικανός, που είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Πρόβιντενς, θα ανοίξει τον «χορό» των μεταγραφών για τον Άρη καθώς ακολουθούν και οι επίσημες ανακοινώσεις για τον Τζος Χάγκινς και τον Τσέβεζ Γκούντγουιν.

Κατά την άφιξη του ο Χόρκλερ δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στην Ευρώπη και περιμένω πώς και πώς να μπω στο γήπεδο. Αυτό που θέλω να φέρω στην ομάδα είναι σκληράδα και αθλητικότητα. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά».

Την περασμένη σεζόν ο Αμερικανός φόργουορντ, είχε μέσο όρο 9.9 πόντους, 8.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, σε 33 παιχνίδια με το Πρόβιντενς.