ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 July, 2023 - 21:34

Categories: 

Στη Σίτι ο Γιόσκο Γκβάρντιολ!

Τα γαλάζια της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι θα φοράει από τη νέα σεζόν ο Γιόσκο Γκβάρντιολ!

Όπως μετέδωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «πολίτες» έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τη Λειψία για τη μεταγραφή του Κροάτη αμυντικού. Οι δύο πλευρές έψαχναν εδώ και καιρό τη «χρυσή τομή», η οποία φαίνεται πως βρέθηκε σε ένα ποσό μεταξύ 100-120 εκατ. ευρώ, που θα καταστήσει τον παίκτη τον πιο ακριβό αμυντικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Μάλιστα, φαίνεται πως ο 21χρονος έχει ήδη περάσει το πρώτο μέρος των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων, επομένως η οριστική ανακοίνωση του deal είναι προ των πυλών. Θυμίζουμε πως εκτός από τον Γκβάρντιολ, η Σίτι έχει αποκτήσει ακόμη έναν Κροάτη στη θερινή μεταγραφική περίοδο, τον Ματέο Κόβασιτς.

Ο παίκτης της Λειψίας πραγματοποίησε εξαιρετικό Μουντιάλ με την Αργεντινή, ενώ με τη φανέλα των «ταύρων» μέτρησε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Γερμανίας.