ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 July, 2023 - 17:13

Categories: 

Στον Ολυμπιακό ο Ζαννής Αλαφραγκής

 

Μεταγραφή Ζαννή Αλαφραγκή στον Ολυμπιακό! Ο Ερασιτέχνης Θρύλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του διεθνή περιφερειακού, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ζαννή Αλαφραγκή. Ο διεθνής περιφερειακός (ημ. γέννησης 23/6/1997, 1,93μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

 

Ο Ζαννής Αλαφραγκής ξεκίνησε την καριέρα του στο Παλαιό Φάληρο, όπου αγωνίστηκε έως το 2020, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια, τα πέρασε με το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης, με τον οποίο συμμετείχε στο Final-8 του Champions League, την περασμένη σεζόν. Ο 26χρονος περιφερειακός είναι μέλος της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών από τον χειμώνα του 2021. Με την Εθνική Νέων, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, το 2018 και Παγκόσμιος πρωταθλητής, το 2019.

 

Προηγούμενες ομάδες:

 

2007-20 Παλαιό Φάληρο

 

2020-23 ΝΟ Βουλιαγμένης

 

Ομάδα: