ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 July, 2023 - 20:00

Categories: 

Στον ΠΑΟΚ ο Σαμάτα με ελεύθερη μεταγραφή

Αίσιο τέλος θα έχει η μεταγραφή του Μπουανά Σαμάτα στον ΠΑΟΚ!

Ο 30χρονος σέντερ φορ έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, μια εξέλιξη που περίμεναν εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες οι «ασπρόμαυροι» ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Τανζανό παίκτη.

Έτσι, οι δυο ομάδες βρίσκονται σε ανταλλαγή εγγράφων για τη μετακίνηση του Σαμάτα, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα 24ωρα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει για 2+1 χρόνια -όπως έχουν συμφωνήσει οι δυο πλευρές- και να ανακοινωθεί, ενισχύοντας την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στη γραμμή κρούσης.

Ο πολύπειρος παίκτης θα καλύψει το κενό που άφησε ο Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης και θα αποτελέσει τον βασικό φορ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδους, με δεύτερο τον Μπράντον Τόμας, ενώ ευκαιρίες αναμένεται να πάρει και το wonderkid των «ασπρόμαυρων», ο Στέφανος Τζίμας.

Την περσινή σεζόν ο Σαμάτα μέτρησε έξι γκολ και μια ασίστ σε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου με τη φανέλα της Γκενκ, στην οποία είχε δοθεί δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε.

Ομάδα: