ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 June, 2023 - 16:24

Categories: 

Στο «κόλπο» για Αντρίελσον ο Ολυμπιακός

Μια ακόμα μεταγραφική ιστορία ήρθε στο προσκήνιο από το εξωτερικό. Ειδικότερα από τη Βραζιλία. Σύμφωνα με βραζιλιάνικες αναφορές  ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που «βλέπει» τον κεντρικό αμυντικό της Μποταφόγκο. 

Όπως τονίζεται στην χώρα του καφέ, η Μποτοφόγκο απέρριψε πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπεσίκτας για τον Αντρίελσον . Διότι είναι βασική μονάδα της «Γκλοριόσο». Επίσης φέτος ήδη μετρά 30 ματς και 3 γκολ, το ένα στο Copa Sudamericana. Με σταθερή θέση στην ενδεκάδα της ομάδας του, καθώς ο Λουίς Κάστρο τον εμπιστεύεται απόλυτα. Επιπλέον, η «Φόγκο» θέλει να τον κρατήσει τουλάχιστον ως το τέλος του 2023, όπως και τον γκολκίπερ Πέρι. Αξίζει να σημειωθεί πώς έχει συμβόλαιο ως το 2025.

 

Αναφορά στον Ολυμπιακό

Ωστόσο, οι Βραζιλιάνοι τον… έμπλεξαν με τον Ολυμπιακό. Καθώς αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» τον παρακολουθούν. Σύμφωνα με το «UOL Esporte», Ολυμπιακός και Μαρσέιγ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Αντριέλσον. Αν και μέχρι τώρα ούτε η ελληνική, ούτε η γαλλική ομάδα έχουν κάνει κάποια επίσημη κίνηση ή πρόταση για το κεντρικό αμυντικό της Μποταφόγκο. Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο παίκτης έχει την εμπειρία εκτός Βραζιλίας. Μιας και πέρασε για ενάμιση χρόνο από την Αλ Ουάσλ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τον… έμπλεξαν με τον Αντριέλσον.

 

Ομάδα: