ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 August, 2022 - 16:09

Categories: 

Στο «κόλπο» ο Ολυμπιακός για Μανού Βαγιέχο

 

Το ρεπορτάζ του Radio Marca Valencia αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός είναι στο… κόλπο για τον Μανού Βαγιέχο μαζί με τις Ράγιο Βαγιεκάνο και Βαγιαδολίδ. Είναι χαρακτηριστικό πώς οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο 25χρονος εξτρέμ θα πάρει αύριο την οριστική απόφαση για το μέλλον του. Επιλέγοντας είτε τους πρωταθλητές Ελλάδας, είτε μια εκ των άλλων δύο ομάδων της πατρίδας του. Διότι οι Ισπανοί το έχουν δεδομένο πώς θα αποχωρήσει από την Βαλένθια. Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και ημέρες «χτίζουν» αυτή τη μεταγραφική ιστορία, η οποία θα φτάσει άμεσα στο τέλος της. Ο Μανού Βαγιέχο μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός εξτρέμ όσο και ως δεύτερος επιθετικός.

 

Τα δεδομένα της υπόθεσης

Το θέμα που υπάρχει γύρω από την αποχώρηση του Μανού Βαγιέχο από την Βαλένθια έχει να κάνει με τις απολαβές του 25χρονου παίκτη. Οι «νυχτερίδες» αντιμετωπίζουν οικονομικά θέματα και θέλουν να απεμπλακούν από το συμβόλαιό του, που έχει διάρκεια ως το 2024. Η Βαλένθια τον απέκτησε από την Κάντιθ, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα του «Mestalla». Πέρσι είχε πάει δανεικός στην Αλαβές. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν τον παίκτη με μεταγραφή ή δανεικό με οψιόν αγοράς. «Ο Ολυμπιακός στο… κόλπο για Μανού Βαγιέχο».