ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 September, 2023 - 14:14

Categories: 

Στο κλειστό του Χολαργού οι φετινοί ευρωπαϊκοί αγώνες της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού

Το κλειστό του Χολαργού θα είναι η έδρα της ομάδας γυναικών του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ για το Eurocup για την εφετινή σεζόν, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Ερασιτέχνης.

Οι επιλογές των πράσινων ήταν το κλειστό του ΟΑΚΑ και αυτό των Λιοσίων με την δεύτερη επιλογή να απορρίπτεται για λόγους ασφαλείας.

Μετά από την συμφωνία του τριφυλλιού με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού αποφασίστηκε ότι οι ευρωπαϊκοί αγώνες θα γίνουν σε ένα σύγχρονο γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η FIBA.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού…

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό ότι οι ευρωπαϊκοί αγώνες μπάσκετ γυναικών της φετινής σεζόν θα γίνουν στο κλειστό του Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης».

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη καθώς οι «μαχητικές ψυχές» θα δώσουν τις ευρωπαϊκές τους μάχες σε ένα φιλόξενο γήπεδο που έχουν αγωνιστεί και άλλα τμήματα του Συλλόγου στο παρελθόν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά και στηρίζει ενεργά τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο για τις ενέργειες του και πάντα βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που στηρίζουν τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα το Δ.Σ. απευθύνει θερμές ευχαριστίες και στον πρόεδρο ΔΟΠΑΠ κ. Μιχάλη Υφαντή.

 

Ομάδα: