ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 October, 2023 - 18:34

Categories: 

Στο λαϊκό προσκύνημα για τον Ιωαννίδη ο Γκάλης: «Σπουδαίος άνθρωπος, τον είχα σαν αδερφό»

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να πει ένα ύστατο «χαίρε» σε μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 4 Οκτωβρίου, σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του αλλά και στην ελληνική (και όχι μόνο) μπασκετική οικογένεια. Την Παρασκευή (6/10), η σορός του βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα έξω από το Αλεξάνδρειο.

Σε τέτοιες συνθήκες, ο Νίκος Γκάλης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Ο «γκάνγκστερ», που διέπρεψε με τον Άρη υπό τις οδηγίες του «Ξανθού», βρέθηκε στο Παλέ ώστε να αποχαιρετήσει τον παλιό του συνεργάτη και «αδερφό του», όπως τον χαρακτήρισε. Μάλιστα, ο Γκάλης στάθηκε εμφανώς συγκινημένος δίπλα στο φέρετρο του, κρατώντας στην αγκαλιά του ένα από τα τρόπαια που κατέκτησαν μαζί, τα χρόνια που βρίσκονταν στον Άρη.

«Είναι μεγάλη η συγκίνηση. Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τον Γιάννη με μία κουβέντα, θα έλεγα ότι ήταν άντρας. Ό,τι είχε να σου πει στο έλεγε απευθείας στο πρόσωπό σου. Είε όραμα από μικρό παιδί να κάνει τον Άρη μεγάλη ομάδα και το κατάφερε. Τον είχα σαν μεγάλο αδερφό. Έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος.

Είναι δύσκολη μέρα και για εμένα και για όλους τους Αρειανούς. Θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια, στην οικογένειά του. Ήταν δάσκαλος, μας έδινε πολλές συμβουλές. Είχαμε πάρα πολλές καλές στιγμές μαζί, πολλές χαρές και πολύ λίγες λύπες. Είναι αλήθεια, ούτε εγώ, ούτε εκείνος μπορούσαμε την ήττα. Μπορεί μερικοί να τον κατηγορούσαν για τον τρόπο του, αλλά όπως σας είπα ήταν ευθύς και αυτό το σεβόμουν», είπε ο Γκάλης σε όσους δημοσιογράφους βρίσκονταν εκεί.

Ομάδα: