ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 December, 2023 - 23:18

Categories: 

Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός λύγισε την Μπάγερν

Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την ελλιπή Μπάγερν στο ΣΕΦ επικρατώντας με 77-69 και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ στην Ευρωλίγκα σε 7-6. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο  παρουσίασαν δύο πρόσωπα προβληματίζοντας τους φίλους του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Απέναντι σε μία ομάδα, που παρατάχθηκε στο ΣΕΦ με πολλές απουσίες και χωρίς τον βασικό της σέντερ Ιμπάκα,  ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ αποφασιστικός και με σαφή διάθεση να … καθαρίσει την αναμέτρηση. Με βάση την πολύ πιεστική τους άμυνα και με αρκετούς πόλους σκοραρίσματος οι νταμπλούχοι ήταν απολαυστικοί στα πρώτα 18 λεπτά, διάστημα όπου απέκτησαν διαφορά 21 πόντων με γκολ-φάουλ του Φαλ για το 39-18.

Στην συνέχεια όμως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα παρουσίασαν σημάδια χαλάρωσης, και έδωσαν δικαιώματα στους Βαυαρούς. Με κύριο γνώρισμα τα πολλά  λάθη, αλλά και τα 14 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ επέτρεψαν στην Μπάγερν να μειώσει σε 75-69 38’’ πριν το τέλος. 

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν οι Γουόκαπ  και Πίτερς που πέτυχαν από 14 πόντους και τους ακολούθησαν οι Λαρεντζάκης (13 π.) και Μιλουτίνοφ (12 π.)

Ο Κώστας Παπανικολάου αποχώρησε στο 33’ όταν δέχθηκε γονατιά από αντίπαλο στον προσαγωγό , με άμεση συνέπεια να πέσει άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία

 

Ομάδα: