ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

2 June, 2018 - 21:37

Categories: 

Στο EuroCup Γυναικών η Νίκη Λευκάδας

Μία ιστορική ευρωπαϊκή συμμετοχή γνωστοποίησε η Νίκη Λευκάδας, η οποία ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί στο EuroCup Γυναικών της νέας αγωνιστικής περιόδου (2018-19), αποδεχόμενη την πρόσκληση της ΕΟΚ.

 

Μάλιστα, η ομάδα καλεί τη... «λευκαδίτικη κοινωνία, τους τοπικούς φορείς, τους χορηγούς-υποστηρικτές μας, τα μέλη και τους φιλάθλους μας να στηρίξουν το Σωματείο σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα, με την Νίκη να είναι η πρώτη ομάδα του νησιού μας που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, βάζοντας έτσι την Λευκάδα στον ευρωπαϊκό αθλητικό χάρτη».

 

Η ανακοίνωση:

 

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του και το φίλαθλο κοινό ότι έλαβε την απόφαση να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Fiba EuroCup) 2018-19, κατόπιν της πρόσκλησης που δέχτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

 

Καλούμε τη λευκαδίτικη κοινωνία, τους τοπικούς φορείς, τους χορηγούς-υποστηρικτές μας, τα μέλη και τους φιλάθλους μας να στηρίξουν το Σωματείο σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα, με την Νίκη να είναι η πρώτη ομάδα του νησιού μας που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, βάζοντας έτσι την Λευκάδα στον ευρωπαϊκό αθλητικό χάρτη.»

olymbic idea