ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 November, 2023 - 22:25

Categories: 

Συγκινητικός ο Ολυμπιακός έπεσε ηρωίκά στην Πόλη

 

Οι λεπτομέρειες «λύγισαν» τον συγκινητικό Ολυμπιακό στην Πόλη! Οι «ερυθρόλευκοι» που βρέθηκαν στο 9’ να χάνουν με 16 πόντους και στο πρώτο μέρος με 46-33, έκαναν μεγάλη αντεπίθεση  στο δεύτερο μέρος, έπειτα από ένα κάκιστο πρώτο, αλλά ένα χαμένο σουτ του Γκος στην λήξη τους κόστισε την ήττα 79-77 από τη Φενέρμπαχτσε.Ένα αποτέλεσμα που έφερε τους νταμπλούχους στο 3-3. Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Πίτερς με 19 πόντους, αλλά και τρομερή συνέπεια στο αμυντικό σκέλος. Ακολούθησαν Κάνααν με 15 πόντους, Γκος με 13 και Μιλουτίνοφ με 12. «Παραφωνία» ο Τόμας Γουόκπα, που ήταν άποντος και υπέπεσε σε ορισμένα σημαντικά λάθη. «Φωνάζει» ότι χρειάζεται άμεσα ξεκούραση ο Τξενός με ελληνικό διαβατήριο γκαρντ.. Όπως φυσικά και η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης για τον Ολυμπιακό στις θέσεις «2» και «4». 

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να έχουν σε καταπληκτική βραδιά τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο διεθνής σέντερ τις στιγμές όπου η τουρκική ομάδα που είχε … βραχυκυκλώσει επιθετικά έβγαλα τα κάστανα από την φωτιά και με τρία συνολικά καθοριστικά τρίποντα  αλλά και σημαντική συνεισφορά ακόμη και στην άμυνα οδήγησε την νέα του ομάδα στη νίκη, πετυχαίνοντας 15 πόντους. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο είχε… πιάσει θάλασσα τον Ολυμπιακό. Με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να σφίγγει τα πόδια και να αγωνίζεται με ένεση λόγω τενοντίτιδας, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν μουδιασμένα και έδωσαν την δυνατότητα στην Φενέρ να προηγηθεί ακόμη και με διαφορά 16 πόντων (29-13 στο 9’). Με τον Πιέρ να πετυχαίνει 14 πόντους. Ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε αισθητά, έσφιξε την άμυνά του και με τους Μιλουτίνοφ, Πίτερς και Κάνααν να παίρνουν μπροστά επιθετικά μείωσε στους 2 πόντους στο 27’ για το 48-46.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα το ματς ήταν ντέρμπι. Με τους Τούρκους να προηγούνται κάποιες στιγμές με διαφορά 5-6 πόντων. Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και με τρίποντο του Γκος ισοφάρισε σε 74-74 δύο λεπτά πριν το φινάλε. Σ’ εκείνο το σημείο όμως «μίλησε» ο Παπαγιάννης που με πέντε πόντους έγραψε το 79-74 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Ιτούδη.

Τα δεκάλεπτα: 29-14, 46-33, 58-57, 79-77

 

Ομάδα: