ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 October, 2023 - 20:07

Categories: 

Συγκλονιστικός Άρης λύγισε την ΑΕΚ

Υπέταξε την ΑΕΚ Betsson BC στο Αλεξάνδρειο ο ανώτερος Άρης!

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε... δάφνες ποιότητας, κάτι που αποτυπώνεται και στο τελικό σκορ και τα στατιστικά του αγώνα, αλλά είχε μεγάλη ένταση και πάθος, οι Θεσσαλονικείς πήραν το ντέρμπι επί της «Ένωσης», επικρατώντας δίκαια με 75-64 στο Nick Galis Hall για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League!

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είχε το πάνω χέρι στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, και έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Βασίλη Τολιόπουλο (19π., 8ασ.) και τον νεοαποκτηθέντα σέντερ, Κρις Μπράνκστον (12π., 6ρ., 1μπλοκ.), έφτασε στο τρίτο εφετινό ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν, κάνοντας την καλύτερή του εκκίνηση της τελευταίας οκταετίας στο πρωτάθλημα!

Από την άλλη, το σύνολο του Ζοάν Πλάθα, «πλήρωσε» τις απουσίες των βασικών ψηλών της - Καμπεγκέλε και Κουζμίνσκας -, ενώ παράλληλα... προδόθηκε και από τα τραγικά ποσοστά της από την γραμμή των βολών (17/34β., 50%). Πρώτος σκόρερ για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν ο ΜακΡέι με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

 

Ομάδα: