ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 August, 2023 - 17:13

Categories: 

Συμφώνησε με Ντοζίερ η Παρτίζαν

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Πι Τζέι Ντοζίερ βρίσκεται η Παρτίζαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σερβικής Mozzart Sport.

Θετική εξέλιξη είχαν οι διαπραγματεύσεις της Παρτίζαν με τον Πι Τζέι Ντοζίερ (1996, 1μ98), ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, όπως αναφέρει η Mozzart Sport.

 

Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ μετράει 121 συμμετοχές στο NBA από το 2017 έως το 2023, με 5.7 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ο Ντοζίερ έπαιξε σε 16 ματς με τους Σακραμέντο Κινγκς, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε Θάντερ, Σέλτικς και Νάγκετς.

 

Ωστόσο, ο Ντοζίερ δεν είχε την εξέλιξη που πολλοί θα περίμεναν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς τον Νοέμβριο του 2021 υπέστη ρήξη χιαστού. Ο εν λόγω τραυματισμός τον πήγε αρκετά πίσω. Ερχόμενος στην Ευρώπη ο 26χρονος Αμερικανός ευελπιστεί να βρει χώρο και χρόνο να δείξει την αξία του και να βρει ξανά μια ευκαιρία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.