ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

24 January, 2022 - 02:51

Categories: 

Συνέντευξη Mαρκ Κλάτενμπεργκ στον Ντέμη, "Μεγάλη Εικόνα" στην Οικονομία και αυλαία για την εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη!

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μάρκ Κλάτενμπεργκ θα βρεθεί στο στούντιο της NOVA για την εκπομπή «Monday FC» (που θα ξεκινήσει στις 21:45).

Θα μιλήσει στον Ντέμη Νικολαϊδη και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον το τι θα πει ειδικά για το stop στην εβδομαδιαία ανάλυση των φάσεων.

Διατηρεί την πρωτιά ο ΣΚΑΪ

 

 

Ο ΣΚΑΪ διατήρησε την πρώτη θέση με 14,9%, το Mega με 13,1% κράτησε τη δεύτερη θέση, ενώ ο ΑΝΤ1 αύξησε το ποσοστό του στο 13% και ήταν τρίτος. Alpha και Star εμφάνισαν άνοδο με 12,6% και 10,5% αντίστοιχα. Το Open παρέμεινε χαμηλά, στο 4,4%, ενώ το Μακεδονία TV κατέγραψε 1%. Η ΕΡΤ είχε συνολικό ποσοστό 9,1%, με την ΕΡΤ1 στο 5,8%, την ΕΡΤ2 στο 1,6% και την ΕΡΤ3 στο 1,7%. \

Αυλαία για την εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη

 

 

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης αυτή τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 23:15 στο OPEN, στο τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο του «INTO YOUR HEART», επισκέπτεται τη δομή αστέγων στη Θεσσαλονίκη και μαζί με την ομάδα του βάζουν τα δυνατά τους για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν σε αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Θα μπορούσε κανείς να τους χαρακτηρίσει «αόρατα πλάσματα», αφού παρόλο που περνάει από μπροστά τους τόσος κόσμος καθημερινά, πολύ λίγοι τους δίνουν έστω και την ελάχιστη σημασία. Στη δομή ο Γιώργος Μαυρίδης συζητά με τους υπεύθυνους, αλλά και με τους ίδιους τους άστεγους, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο μέσα στη δομή όσο και στη ζωή τους έξω από αυτή. Ακόμα μιλάνε για την κοινωνική επανένταξη αλλά και για τους λόγους που τους οδήγησαν να ζουν στον δρόμο.

 

Αμέσως μετά, η ομάδα του «INTO YOUR HEART» και ο Γιώργος Μαυρίδης πιάνουν δουλειά, ξεκινάνε τις κατασκευαστικές εργασίες και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Ο χώρος ανακαινίζεται, γίνεται πιο πρακτικός και πιο λειτουργικός, έτσι ώστε να είναι λίγο καλύτερη η παραμονή των ανθρώπων αυτών μέσα στη δομή.

 

Τέλος, ο Γιώργος Μαυρίδης και το «INTO YOUR HEART» δείχνουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε στην πράξη έναν άστεγο.

 

«INTO YOUR HEART» με τον Γιώργο Μαυρίδη, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 23:15 στο OPEN.

«Μεγάλη Εικόνα»: Στουρνάρας, Σχοινάς, Σκυλακάκης μιλούν για την επόμενη μέρα στην οικονομία

 

Τον φάκελο της ελληνικής οικονομίας στον καιρό της πανδημίας ανοίγει η «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τη Νίκη Λυμπεράκη τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 23:50.

Ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας μιλά αποκλειστικά στο MEGA και τη Νίκη Λυμπεράκη για την πορεία της χώρας τους επόμενους μήνες, τα δημοσιονομικά, τον πληθωρισμό, τον κατώτατο μισθό και όλες τις μεγάλες προκλήσεις. Το μεγάλο στοίχημα του Ταμείου Ανάκαμψης αλλά και η επόμενη μέρα από την αξιοποίηση των πόρων του RRF μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εκπομπής.

 

Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς εξηγεί τι είναι το Ταμείο Ανάκαμψης και ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης απαντά πότε θα αποδεσμευτούν τα 32 δισεκατομμύρια που προβλέπονται για την Ελλάδα. Πού θα διατεθούν; Ποιοι, πόσοι και πώς θα μπορέσουν να αντλήσουν κεφάλαια;

 

Στην εκπομπή μιλούν επίσης ο πρώην υπουργός Αλέξης Χαρίτσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, ο Θεόδωρος Τρύφων, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΒ και πρόεδρος της ΠΕΦ και από την κοινότητα των νεοφυών επιχειρήσεων, ο συνιδρυτής της Prosperty Αντώνης Μαρκόπουλος. 

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ο Βασίλης Γεώργας, με εμπειρία από το 1993 ως συντάκτης, αρχισυντάκτης και Διευθυντής Σύνταξης σε έντυπα και ιστοσελίδες όπως Μεσημβρινή, Επενδυτής, Ελευθεροτυπία, Εφημερίδα των Συντακτών, Ισοτιμία, Κεφάλαιο, Φιλελεύθερος, Capital, Liberal κ.α. αναλαμβάνει επιτελική θέση στην εφημερίδα "Παραπολιτικά"...

-Το ενδεχόμενο να εκδώσει εφημερίδα εξετάζει ο Δημήτρης Μάρης, ο οποίος έχει κάνει κρούσεις σε δημοσιογράφους, εν όψει των πολιτικών εξελίξεων...

-Σκέψεις για έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας κάνει και ο Δ, Γιαννακόπουλος...

-Και μην ξεχνάμε ότι μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να βγει στα περίπτερα η εφημερίδα του Δ. Παναγιωτάκη, ενώ και ο Χρ. Ράπτης προσπαθεί να επαναφέρει την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ...

-Νέα προσθήκη στο Γραφείο Τύπου του ΠΑΣ Γιάννενα είναι ο δημοσιογράφος Θοδωρής Βασίλης, ο οποίος πρόσφατα ελυσε την συνεργασία του με την ιστοσελίδα gazzetta.gr...

-Kαλό βράδυ, καλή βδομάδα και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com