ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 November, 2023 - 17:58

Categories: 

Συνέχισαν τις επιτυχίες με ανατροπές Εθνικός και Πανιώνιος

Με μεγάλες ανατροπές συνέχισαν την πορεία τους στη Γ’ Εθνική ο Εθνικός και ο Πανιώνιος, στα ματς για την ένατη αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 2-1 του Άρη Πετρούπολης, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ αντίστοιχα και οι Νεοσμυρνιώτες, που επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ του ΑΟ Υπάτου, ο οποίος είχε προηγηθεί στο 10’.

Έδαφος από την κορυφή έχασε ο Αλμυρός, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Περαμαϊκό

Στον τρίτο όμιλο η Κόρινθος συνέχισε στην κορυφή, επικρατώντας 1-0 της Ελλάς Σύρου, ενώ ο Πανελευσινιακός πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 απέναντι στη Ρόδο.

Στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου σκαρφάλωσε ο ΓΑΣ Σβορώνος, ο οποίος πέρασε σαρωτικά (0-3) από την έδρα της Λευκίμμης, εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με τα Τρίκαλα (2-2) και την ισοπαλίας της Νέας Αρτάκης με την Καστοριά.

Στον πρώτο όμιλο η Καβάλα έμεινε στην ισοπαλία (0-0) με τον Πανθρακικό, με τον Νέστο Χρυσούπολης (που νίκησε 3-0 τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας) να μειώνει τη διαφορά του από την κορυφή