ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

10 August, 2017 - 02:36

Categories: 

Συνελήφθη ο «βασικός ύποπτος» της επίθεσης στο Παρίσι

Στη σύλληψη ενός υπόπτου προχώρησαν οι γαλλικές Αρχές μετά το ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που έριξε το όχημά του σε στρατιωτική περίπολο στο Παρίσι, ενώ την έρευνα ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική πως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες γαλλικών μέσων ενημέρωσης, πρόκειται για 37χρονο Αλγερινό ο οποίος δεν ήταν γνωστός στις υπηρεσίες ασφαλείας για τρομοκρατικές διασυνδέσεις, όμως στο παρελθόν φαίνεται ότι είχε εμπλακεί στην παράνομη είσοδο μεταναστών στη γαλλική επικράτεια.

Κατά την σύλληψη του υπόπτου, η αστυνομία άνοιξε πυρ για να τον «εξουδετερώσει», όπως ανακοινώθηκε.

Η γαλλική αστυνομία εντόπισε το «ύποπτο όχημα» σε οδικό άξονα που ξεκινά από το Παρίσι και συνεχίζει προς τα βόρεια της χώρας.

Εντωμεταξύ από τους έξι τραυματίες στρατιώτες, οι τρεις υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς αλλά η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έδωσε «τα συγχαρητήρια του στις δυνάμεις ασφαλείας που συνέλαβαν τον δράστη της επίθεσης» στο προάστιο Λεβαλουά-Περέ του Παρισιού.

Ο Γάλλος πρόεδρος εξέφρασε επίσης την «στήριξή του στους στρατιώτες που δέχθηκαν επίθεση κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους», διαβεβαιώνοντας ότι «οι τραυματίες στρατιώτες βρίσκονται στα καλύτερα χέρια».

πηγή Aθήνα 9.84

olymbic idea