ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 August, 2023 - 23:36

Categories: 

Σωτήρια πρόκριση στο 96’ για τον Ολυμπιακό!

 

Με λυτρωτή τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων την Γκενκ σε 1-1 και πήρε τεράστια σε αξία πρόκριση, που του εδραίωσε την παρουσία του σε φάσεις ομίλων και παράλληλα έδωσε το εισιτήριο γα τα πλέι – οφ του EuropaLeague. Εκεί, όπου θα κονταροχτυπηθεί με την σερβική Τσουκαρίτσκι.

Ο 22χρονος νεοφερμένος μέσος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αφού αντικατέστησε τον αρνητικό Ιμπόρα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και το καταπληκτικό σε σύλληψη γκολ, που πέτυχε χάρισε στους «ερυθρόλευκους» το πολυπόθητο εισιτήριο. Εγγυημένα σε ομίλους οι Πειραιώτες, που δυσκολεύτηκαν πολύ στο Βέλγιο αλλά μετά την αποβολή του Πέιντσιλ στο 65’ ανέβασαν τις γραμμές τους και έφτασαν στη λύτρωση στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μελανό σημείο η αποβολή του Ροντινέι στο τέλος, με τον Βραζιλιάνο μπακ να χάνει το πρώτο ματς με τους Σέρβους.

Η Γκενκ που είχε την εδαφική υπεροχή κέρδισε πέναλτι από τον Φρέιρε πάνω στον Πέιντσιλ. Με τον παθών να χρειάζεται δεύτερη εκτέλεση ώστε να νικήσει τον Πασχαλάκη και να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ. Στην επανάληψη οι Πειραιώτες με τις διορθωτικές κινήσεις του Μαρτίνεθ ανέβασαν την απόδοσή τους και επιβραβεύτηκαν με το γκολ του Αλεξανδρόπουλου στο 96’

Ομάδα: