ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 January, 2023 - 15:09

Categories: 

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Ραμόν»

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει το βάρος του στο να αποκτήσει αριστερό μπακ, για να ενισχυθεί σε αυτή τη θέση και να μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα του, αμυντικά και επιθετικά. Και σε αυτό το πλαίσιο αποκτά, όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, τον νεαρό αριστερό αμυντικό, Ραμόν! Πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι το θέμα τελείωσε. Ο Ραμόν είναι ο νέος αριστερός μπακ του Θρύλου.

Ο Ραμόν είναι 21 ετών, προέρχεται από τη Φλαμένγκο, από την οποία ο Ολυμπιακός απέκτησε (επί τοις ουσίας) και τον Ροντινέι και θεωρείται ένα μεγάλο ταλέντο στη Βραζιλία. Ξεπετάχτηκε πολύ γρήγορα, πέρσι είχε μία σεζόν δανεικός στην Μπραγκαντίνο και επέστρεψε στη Φλαμένγκο.

 Το οικονομικό δεν διευκρινίζεται από πλευράς Βραζιλιάνων, ωστόσο η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη δίνεται στα 2,5 εκ. ευρώ από το Transfermarkt. Οι συμπατριώτες του Ραμόν αναφέρουν στα δημοσιεύματα ότι η συμφωνία είναι για αγορά του παίκτη, με ποσοστό μεταπώλησης, στο οποίο η Φλαμένγκο φέρεται να επέμενε. Αναμένονται να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα!

 

Ομάδα: