ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 February, 2022 - 15:45

Categories: 

Σύνθημα Κούπας από Πρίντεζη και Μαυροειδή

Το Final 4 βρίσκεται προ των πυλών κι η συνέντευξη Τύπου προπονητών-αρχηγών άνοιξε επίσημα την αυλαία της διοργάνωσης που επιστρέφει μετά 18 χρόνια.

 

Ο Γιώργος Πρίντεζης, αρχηγός του Ολυμπιακού κι ο Δημήτρης Μαυροειδής της ΑΕΚ βρίσκονταν πριν 18 χρόνια στη Λαμία (!) ως πιτσιρικάδες όπως σωστά επισήμανε ο δεύτερος και μίλησαν για τον μεταξύ τους ημιτελικό αύριο στις 20:00

“Να ευχηθώ το φάιναλ φορ να γίνει φάιναλ 8 και να βελτιώνεται όλο και πιο πολύ ο χώρος του μπάσκετ. Να υπάρχει κάθε χρόνο μία σταδιακή βελτίωση γιατί ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Μακάρι όλο αυτό το πράγμα σιγά σιγά όλοι οι παίκτες και οι προπονητές να βάζουν ένα λιθαράκι και να υπάρχει εξυγίανση”, είπε οι Γιώργος Πρίντεζης που μίλησε για την ομάδα του ειδικότερα:

 

 

“Για μας είναι σημαντικό πως βρισκόμαστε στη διεκδίκηση ενός στόχου. Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα, δεν κοιτάμε κανένα άλλο ματς πέρα από τον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Ήρθαμε προετοιμασμένοι, νομίζω είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για να κερδίσουμε αυτό το Κύπελλο που το θέλουμε πολύ.

 

Δεν υπάρχει άγχος. Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο με τον κορωνοϊό, αλλά τώρα είμαστε καλά και έτοιμοι”.

 

Μαυροειδής: «Το Ηράκλειο φέρνει γούρι στην ΑΕΚ»

 

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής, έχει πανηγυρίσει δύο τίτλους στο Κύπελλο σε τελικούς που έγιναν στα “Δύο Αοράκια” και είπε χαρακτηριστικά:

 

“Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε μία πόλη με πολύ όμορφες αναμνήσεις για την ΑΕΚ. Θέλουμε να τριτώσει το καλό. Έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά. Θα παίξουμε σαν ΑΕΚ και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας.

 

Σίγουρα ο αντίπαλος μας είναι ένας Τοπ επιπέδου Ευρωλίγκας, δεν υπάρχει σύγκριση στα ρόστερ μεταξύ μας. Αλλά ένα ματς είναι ένα ματς κι η ιστορία έχει δείξει ότι στο Κύπελλο γίνονται εκπλήξεις. Το Φάιναλ φορ είναι ένα βήμα μπροστά για το μπάσκετ.

 

Ήμασταν παρόντες εγώ κι ο Γιώργος, πριν 18 χρόνια στη Λαμία, πιτσιρικάδες τότε. Πέρασαν τόσα χρόνια και μακάρι στο μέλλον να γίνει Final 8. Ελπίζω ο κόσμος να το ευχαριστηθεί. Είναι ξεχωριστά για μένα γιατί πήραμε δύο Κύπελλα στον τόπο της καταγωγής μου. Είναι δύσκολο πάλι. Μακάρι να μου δώσει δύναμη η πατρίδα σε μένα και την ομάδα”.