ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 February, 2022 - 16:20

Categories: 

Σύσκεψη κορυφής υπό τον Πρωθυπουργό για την οπαδική βία

 

Ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα θέματα της οπαδικής βίας.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναμένεται να έχει αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους επικεφαλής των αρμόδιων Υπουργείων και φορέων, ούτως ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις για την αντιμετώπιση ενός σημαντικού προβλήματος.

 

 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σκέψη της Κυβέρνησης είναι η εφαρμογή του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου για τη λειτουργία των αθλητικών λεσχών, αλλά και το ενδεχόμενο αναβάθμισης των ποινών και των κυρώσεων όπου απαιτείται, όπως και την εφαρμογή του Μνημονίου που έχει υπογραφεί με την UEFA όπου υπάρχουν ρυθμίσεις για θέματα οπαδικής βίας.

 

Το «παρών» στις συσκέψεις αναμένεται να δώσουν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όπως και οι συναρμόδιοι Υπουργοί, Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, Τάκης Θεοδωρικάκος και Κώστας Τσιάρας. Πάντως, δεν αναμένεται να προκύψουν άμεσα ανακοινώσεις.

 

 

 

 

.