ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

16 May, 2018 - 17:03

Categories: 

Τέλος και τυπικά από τον ΠΑΟ ο Ουζουνίδης

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος συμφώνησε σήμερα με τη διοίκηση για την αποπληρωμή των οφειλομένων και έλυσε τη συνεργασία του με τους «πράσινους», που ανακοίνωσαν την απόφασή τους.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εναν άνθρωπο με τον οποίο μας συνέδεσαν πολλές δυσκολίες αλλά και συγκινητικές στιγμές στον ενάμιση χρόνο της κοινής μας πορείας.

 

Η διαδρομή του είχε ξεχωριστή σημασία για όλους στην ομάδα και η προσφορά του είναι αναγνωρίσιμη. Η Παναθηναϊκή Οικογένεια του εύχεται εγκάρδια κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

 

Στο μεταξύ με δήλωσή του ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου ευχαρίστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά και τους παίκτες της ομάδας για την προσφορά τους στη φετινή προσπάθεια αναφέροντας:

 

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Μαρίνο Ουζουνίδη και όλο το προπονητικό τιμ για τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε, τιμώντας τον σύλλογο με όλες του τις δυνάμεις και κατάφερνε κάθε φορά να παρουσιάζει μία ομάδα που να στέκεται στις περιστάσεις και να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες που συνέχισαν να δουλεύουν σκληρά και παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στον σύλλογο κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα σε πάρα πολύ καλό αγωνιστικό σημείο.

 

Είναι περιπτώσεις που όλη τη χρονιά έγιναν στο «Γιώργος Καλαφάτης» και νομίζω ότι οι όσοι ποδοσφαιριστές μείνουν θα πρέπει να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει.

 

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης για άλλη μία φορά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχωρήσουν, για όλα αυτά που έκαναν στην ομάδα αυτή την τελευταία χρονιά

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό επιτελείο, που με τις γνώσεις και τη βοήθειά του συνέβαλε στη σωστή λειτουργία της ομάδας, όπως και στους εργαζόμενους στο «Γιώργος Καλαφάτης» για την συνεισφορά τους όλο αυτό το διάστημα».

olymbic idea