ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 August, 2023 - 18:26

Categories: 

Τέλος ο Κέρκεζ από τον πάγκο της Τσουκαρίτσκι

 

Ραγδαίες και άμεσες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην Τσουκαρίτσκι

Η σέρβικη ομάδα, την οποία αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League εάν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκενκ, ανακοίνωσε ξαφνικά τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της, Ντούσαν Κέρκεζ!

Οι λόγοι αυτής της απόφασης δεν έγιναν γνωστοί, και πρόκειται για μία πράγματι απροσδόκητη εξέλιξη. Ο Κέρκεζ οδήγησε πέρυσι την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας, στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και κατ' επέκταση στα playoffs του Europa, ενώ φέτος η Τσουκαρίτσκι είχε ξεκινήσει τη σεζόν με 2 νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες τρεις αγωνιστικές!

Τη θέση του Kέρκεζ θα αναλάβει ο 42χρονος Ιγκόρ Μάτιτς, ο οποίος είναι σκάουτερ στους νέους της εθνικής Σερβίας και θα κάτσει για πρώτη φορά σε πάγκο ως πρώτος προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέρκεζ μετά την απόχωρησή του:

«Είχα μια συνάντηση με τους διευθυντές του συλλόγου, μίλησα και με τον πρόεδρο, αυτή τη στιγμή ήταν η καλύτερη λύση. Πραγματικά πέρασα έναν χρόνο και μερικές εκπληκτικές μέρες εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο , τους διευθυντές και όλους τους άλλους ανθρώπους που εργάζονται στη διοίκηση και γενικά στον σύλλογο, φυσικά και στους παίκτες για μια υπέροχη χρονιά. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει και να επευφημήσει την Τσουκαρίσκι. Είμαι περήφανος για αυτό που κάναμε, παραμένουμε φίλοι για μια ζωή και αυτός ο σύλλογος θα έχει πάντα έναν μεγάλο οπαδό σε εμένα

Συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο ποδόσφαιρο. Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι στον Τσουκαρίτσκι καλή τύχη στο υπόλοιπο της σεζόν, στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Ο σύλλογος και αυτοί οι παίκτες το αξίζουν. Ας προχωρήσουμε, επαναλαμβάνω, ως φίλοι. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως επιστρέψω εδώ μια μέρα».

 

Ομάδα: