ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 November, 2023 - 22:49

Categories: 

Τακιανός: «Μεγάλη νίκη για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ»

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Φώτης Τακιανός μετά τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ (79-77) για το Basketball Champions League.

«Οι αριθμοί έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Έπρεπε να παίξουμε με ψυχή και πάθος και το κάναμε. Τα παιδιά το πιστέψανε σε όλο το παιχνίδι και πήραν μία μεγάλη νίκη που θρέφει τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Προερχόμασταν από μία περίοδο με τραυματισμούς και αλλαγές, όμως δείξαμε χαρακτήρα. Στο τέλος του αγώνα οι αντίπαλοι έβγαλαν ποιότητα, όμως σε αυτό αντιπαρατάξαμε διαφορετικές τακτικές στην άμυνα. Δώσαμε την μπάλα σε παίκτες που είχαν ρυθμό και κερδίσαμε το παιχνίδι», ανέφερε ο προπονητής του Δικεφάλου.

Από πλευράς παικτών, ο Κένταλ Σμιθ είπε: «Θέλω να πω ευχαριστώ στο Θεό που μου δίνει δύναμη για να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Βρίσκομαι σε έναν υπέροχο οργανισμό και ευχαριστώ τον κόουτς για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, ο κόουτς έθεσε κάποιους στόχους και προσπαθήσαμε να εκτελέσουμε σωστά. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε ακόμα έναν στόχο μπροστά μας το Σάββατο. Είναι η δυναμική της ομάδας. Πάντα ο κόουτς μας μιλάει για την ένταση στην άμυνα κι όλα παίρνουν τον δρόμο τους μετά».

Για τον εαυτό του και τον στόχο της πρόκρισης ανέφερε: «Θέλω πρώτα να είμαι καλός συμπαίκτης. Έχω αυτοπεποίθηση όταν έχω την μπάλα στα χέρια μου, είτε για να σουτάρω σε κρίσιμες στιγμές, είτε να δημιουργήσω. Είμαι ΟΚ με αυτό. Είναι μεγάλος στόχος η πρόκριση, αλλά πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Υπάρχουν καλοί παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, είμαστε σε καλό δρόμο».

Ομάδα: