ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 December, 2023 - 18:30

Categories: 

Τα «Σφυριά» ... ζάλισαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, αλλά πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα της και τα λάθη στην επανάληψη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ και αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει την τετράδα του Champions League.

Μάλιστα, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ εκτός της προβληματικής ανασταλτικής λειτουργίας που έχει καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, βγάζει τεράστια προβλήματα και στο επιθετικό κομμάτι, με τους επιθετικούς της να μετράνε μόλις ένα τέρμα στην Premier League και τον Ράσμους Χόιλουντ να παραμένει «άσφαιρος» μετά από 14 παιχνίδια, εκ των οποίων στα 11 ήταν στο βασικό σχήμα.

Έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά την ήττα τους από το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγες ισοφάρισαν ένα αρνητικό ρεκόρ, το οποίο κρατούταν από τον Νοέμβριο του 1992 και τα πρώτα χρόνια του Σερ Αλεξάντερ Φέργκιουσον!

Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ έμεινε σε τέταρτο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να πετύχει γκολ (0-3 με την Μπόρνμουθ, 0-1 με την Μπάγερν, 0-0 με τη Λίβερπουλ και 2-0 με τη Γουέστ Χαμ), γεγονός που συνέβη για πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια.