ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 March, 2023 - 18:43

Categories: 

Τεράστιο «διπλό» για τον Απόλλωνα στο Σεραφείδιο

Με σπασμένα φρένα μακριά από την έδρα του συνεχίζει ο Απόλλων Σμύρνης!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ Β' στο «Σεραφείδειο», για την 6η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της, στην πρεμιέρα του 2ου γύρου της Super League 2! Με το «τρίποντο» αυτό ο Απόλλων παρέμεινε σε τροχιά κορυφής -και ανόδου- αφού πλησίασε στο -3 την πρωτοπόρο Κηφισιά, η οποία, όμως, έχει ματς λιγότερο, το ντέρμπι της Δευτέρας (15:45, 27/03) κόντρα στην Ηλιούπολη.

Θυμίζουμε, την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Κηφισιάς, βάζοντας «φωτιά» στον Νότιο Όμιλο! Είναι εντυπωσιακό αν μη τι άλλο το γεγονός ότι ο Απόλλων Σμύρνης έχει έξι σερί εκτός έδρας νίκες από τις 10 συνολικά στη χρονιά, τη στιγμή, δε, που εντός δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Αλλά σε αυτό έχει παίξει ρόλο, φυσικά και γεγονός ότι φέτος έχει… ξεσπιτωθεί, καθώς αγωνίζεται στη Νέα Σμύρνη και όχι στη Ριζούπολη.

Στα του αγώνα με την ΑΕΚ Β', οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν σοβαροί και κυνικοί για το 2-0. Στο 15', ο Περέιρα έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Μωραΐτη να πιάνει γεμάτη κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής της ΑΕΚ Β', «γράφοντας» το 0-1, ενώ με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, στο 47', ο Καρίμ έκλεψε, μπήκε στην περιοχή, πέρασε με ντρίπλα τον Χριστοφιλόπουλο και πλάσαρε στο τετ-α-τετ για το τελικό σκορ. Στο 33' η ΑΕΚ Β' -που προβλημάτισε για άλλη μια φορά, μένοντας στα χαμηλά της βαθμολογίας- είχε κεφαλιά του Λάτσι στο αριστερό δοκάρι του Κότσαρη.

Ομάδα: