ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 December, 2023 - 17:25

Categories: 

Τερίμ: «Μεγάλη πρόκληση ο Παναθηναϊκός, ήρθα για να γράψω ιστορία!»

«Έχω εμπειρία να παίρνω πρωταθλήματα. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Αλλά ήρθα για μια μεγάλη πρόκληση. Ήρθα για να γράψω ιστορία»!

Με τα λόγια αυτά ο Φατίχ Τερίμ ξεκαθάρισε ποιος είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού με εκείνον στον πάγκο, αλλά και ο στόχος του ίδιου στον πράσινο πάγκο.

Ο Τούρκος τεχνικός του τριφυλλιού, αφού έκανε μια αναφορά στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ευχαριστώντας τον για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα όπως είπε, παραδέχθηκε ότι έχει δύσκολο έργο μπροστά του, αλλά δήλωσε σίγουρός ότι θα καταφέρει.

«Είναι πολύ σημαντική η αγάπη των οπαδών. Και δεν θα περίμενα κάτι διαφορετικό από τους οπαδούς μας για έναν προπονητή που προσέφερε τόσα στην ομάδα», πρόσθεσε, ενώ επεσήμανε ότι είναι σημαντικό οι οπαδοί να είναι δίπλα στην ομάδα, τονίζοντας ότι θέλει όλοι μαζί να είναι μια οικογένεια.

Μάλιστα, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας στο ΟΑΚΑ, όπου παρακολούθησε την Πέμπτη το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, ενημερώνοντας ότι η επιθυμία του θα είναι να πάει και άλλες φορές να δει παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ.

«Πάντα στόχος μας θα είναι όλα τα Κύπελλα», ανέφερε και σχετικά με την αγωνιστική του φιλοσοφία την οποία θα περάσει στο τριφύλλι τόνισε:

«Έχω μια φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσω σύντομα να την περάσω στην ομάδα. Θέλω μια ομάδα με γρήγορο ρυθμό, με πρέσινγκ και να είμαστε πολύ επιθετικοί. Δεν θέλω να αφήσω καμία ομάδα να παίξει με πρωτοβουλία, ειδικά στο γήπεδό μας. Πρέπει να μην αφήνουμε χώρο στους αντιπάλους. Δεν θεωρώ σωστό να χάσουμε τη μπάλα και να τρέξουμε 60 μέτρα πίσω, θεωρώ σωστό να κάνουμε πρέσινγκ να πάρουμε άμεσα τη μπάλα. Το μόνο πρόβλημα είναι να μην γίνει κάποιο λάθος στην αλλαγή αυτή. Θα κάνουμε τακτικές προπονήσεις με άλλες ομάδες μας γιατί θέλω να δω και τους νεαρούς μας παίκτες. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε παίκτες και από αυτές τις ομάδες».

Σχετικά, με τις μεταγραφές, το όνομα του Τάσου Μπακασέτα αλλά και το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί για παίκτες που αγωνίζονται στην Τουρκία, σε ερώτηση που δέχθηκε από Τούρκο δημοσιογράφο ο Φατίχ Τερίμ ξεκαθάρισε ότι έχει εμπιστοσύνη στο υλικό της ομάδας και πώς θέλει να έχει μια πλήρη εικόνα του ρόστερ για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν ανάγκες και ποιες είναι αυτές. Ανέφερε πως γνωρίζει τι συμβαίνει και στη θέση των στόπερ, κάνοντας γνωστό ότι θα γίνει σίγουρα μια μεταγραφή στη θέση αυτή. «Ό,τι μάθετε θα το μάθετε από εμάς», υπογράμμισε σχετικά με τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

«Θεωρώ πιο σωστό να είναι με την οικογένειά τους στο κρεβάτι τους οι παίκτες. Αν δω κάτι που δεν θέλω, που δεν πρέπει τότε θα κάνω αυτό που πρέπει», ήταν το σχόλιό του για την απόφασή του να επιτρέπει στους παίκτες να κοιμούνται στα σπίτια τους.

Ομάδα: