ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

4 September, 2023 - 00:31

Categories: 

Τηλεθεάσεις, το ΝΕΤ24 στο RISE και τρίωρη στάση εργασίας στην ΕΡΤ!

Στην πρώτη θέση παρέμεινε ο Alpha με 11,4% την προηγούμενη εβδομάδα, στις μετρήσεις της Nielsen. Στην δεύτερη θέση  ήταν το Mega με 10,6% και τρίτο το Open με 10,3%.

Ακολούθησαν ο ΣΚΑΪ με 9,5%, η ΕΡΤ1 με 8,4%, το Star με 7,5%, ο ΑΝΤ1 με 7,4%, το ΜΑΚ TV με 2,9%, η ΕΡΤ3 με 2,5% και η ΕΡΤ3 με 1,7%, ενώ δεν ανακοινώνονται τα στοιχεία τηλεθέασης του ΕΡΤ News.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το 27,8% του δείγματος της Nielsen παρακολούθησε τα «άλλα κανάλια» και το 72,2% τα επίγεια κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Το ΝΕΤ24 στο RISE TV με Σγουρό και Παππά

Την Δευτέρα ξεκινάει,  καλεσμένος με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και φιλοξενώντας μια διαφορετική συνέντευξη του Νίκου Παππά , τις εκπομπές του,  ο δημοσιογραφικός συνεταιρισμός ΝΕΤ 24  .

Το ΝΕΤ 24 με τον Βασίλη Ταλαμαγκα προβάλλεται καθημερινά από το  κανάλι της Αθήνας RISE TV 23.00-01.00 (Δευτέρα – Πέμπτη) και σε επανάληψη 06.00-08.00 σε συνεργασία με τα ενημερωτικά τμήματα περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Στο ΝΕΤ 24 συμμετέχουν οι,  Νίκος Μερτζάνης ,  Μιχάλης Παπαδοπουλος ,  Μάνος Οικονομίδης ,  Γιάννης Κορωναίος ,  Νίκος Καραμπάσης ,  η Ε. Τριανταφυλλου , κ.α.

Σχολιάζει ο Άρης Ραβανός .

Την εκπομπή της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης επιμελείται ο Χρήστος Ράπτης .

Την εκπομπή της ναυτιλίας επιμελούνται οι δημοσιογράφοι Νίκος Μπαρδούνιας και Μάρκος Κάτζιος .

Την πρόγνωση για τον καιρό επιμελείται ο Νίκος Καντερές .

Ο συνεταιρισμός προχώρησε και στην παραγωγή εξειδικευμένων podcast  καθώς και ιστορικών ντοκιμαντέρ.

Την σκηνοθετική επιμέλεια του δικτύου έχει ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσιμ .

“Δίκη στο Open”: Οι δύο πρωταθλητές των χειραγωγημένων αγώνων

 

Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open.

Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο αυτόπτης μάρτυς και τα νέα ντοκουμέντα της βίας.

ΕΡΕΥΝΑ: Η παρέμβαση της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι δύο πρωταθλητές των χειραγωγημένων αγώνων.

Συζητούν: Ο Άρης Καμπανός, πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο καθηγητής κοινωνιολογίας και ψυχολογίας Γιώργος Πιπερόπουλος, ο ποινικολόγος Γιάννης Απατσίδης, ο μάνατζερ FIFA Κώστας Μπότος και οι δημοσιογράφοι Γιώργος Μπούζος και Μαίρη Μπενέα.

 

36 χρόνια “Δίκη”, με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

Ο 9,58fm  στο 46ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Ο 9,58fm, το πολιτιστικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ3, θα βρίσκεται στο 46ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας,  που θα διεξαχθεί  από 4 έως 10 Σεπτεμβρίου, φιλοξενώντας το  πλούσιο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει 182 ταινίες από 41 χώρες.

 Ο 9,58fm, υποστηρίζοντας πάντα τον σημαντικότατο αυτό θεσμό, θα φροντίσει  και φέτος να ενημερώσει το ακροατήριο του με όλα όσα θα συμβούν στη Δράμα.

Καθημερινά, 14.00 – 15.00 ο Θανάσης Γωγάδης από τους χώρους του Φεστιβάλ και η Ελένη Κουρτίδου από το στούντιο της Θεσσαλονίκης θα συνομιλήσουν με υπευθύνους τμημάτων και σκηνοθέτες για όλα: 64 ελληνικές ταινίες, 7 διαγωνιστικά τμήματα, σπουδαστικές ταινίες, Cinematherapy, short film hub, networking, workshops, green films, ταινίες για παιδιά, ταινίες από παιδιά …και δύο ευκαιρίες για Όσκαρ! 

Από τη Δευτέρα 4 έως και τη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, συντονιστείτε στη συχνότητα του 9,58fm!

Tα εν οίκω...

ΠΟΕΣΥ: Τρίωρη στάση εργασίας στην ΕΡΤ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και οι Ενώσεις μέλη της (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΠΗΤ), εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους στην εδώ και καιρό συστηματική συρρίκνωση του ενημερωτικού προγράμματός της ΕΡΤ3, με αποκορύφωμα τη μεταφορά των δελτίων ειδήσεων στο κανάλι ERTNEWS.

Μια ενέργεια που ακυρώνει βίαια τον ιδιαίτερο ρόλο που διατηρούσε από την ίδρυσή της η ΕΡΤ3, δηλαδή να υπηρετεί το δικαίωμα της περιφέρειας στην ενημέρωση. Με τον τρόπο αυτό ο ενημερωτικός ρόλος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης καθίσταται ελλειμματικός και γεωγραφικά περιορισμένος, ενώ το δημοσιογραφικό δυναμικό της ΕΡΤ3 απαξιώνεται επαγγελματικά και παροπλίζεται.

Με τα δεδομένα αυτά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας με τη συμμετοχή των Ενώσεων-μελών για όλους τους εργαζόμενους στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ Α.Ε.), σε όλη τη χώρα, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023,  από τις 13:00 έως τις 16:00 με αιτήματα:

1) Την ενίσχυση της φυσιογνωμίας και των χαρακτηριστικών του τηλεοπτικού προγράμματος της ΕΡΤ3, με πολυθεματικό περιεχόμενο, ενημερωτικό, πολιτιστικό, μορφωτικό, ψυχαγωγικό, αθλητικό, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού με την ανάπτυξη εσωτερικών παραγωγών και ντοκιμαντέρ.

2) Την πραγματοποίηση προσλήψεων προσωπικού με συμβάσεις αορίστου χρόνου και όχι με ψευδεπίγραφες συμβάσεις έργου ή ορισμένου χρόνου

3) Την αναβάθμιση των χώρων μοντάζ, σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

4) Την ενίσχυση όλων των περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΤ σε μέσα και προσωπικό.

5) Την αναβάθμιση των δύο ραδιοφωνικών σταθμών, 102 FM και 95.8 FM με διεύρυνση της εμβέλειάς τους.

Η ΠΟΕΣΥ και οι Ενώσεις μέλη της διεκδικούν για την ΕΡΤ3 τον ρόλο που αναλογεί στην ιστορία και την αποστολή της και καλούν τη διοίκηση της ΕΡΤ να ανακαλέσει άμεσα τις αποφάσεις της και να επαναφέρει τον πλήρη ενημερωτικό χαρακτήρα του καναλιού, επισημαίνοντας τον κομβικό και κρίσιμο ρόλο της ΕΡΤ3 στην ενημέρωση και την πολυφωνία, καθώς μέσω αυτής προβάλλεται η ελληνική περιφέρεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Την Δευτέρα στις 4 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, κάνει πρεμιέρα στο One Channel η εκπομπή του Μάνου Νιφλή, «Στιγμές». Πρώτη καλεσμένη της εκπομπής θα είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου...

-Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά «Η παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:45, και θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, την ίδια ώρα...

-Όπως αναφέρει το formedia.gr, σταμάτησε η λειτουργία του AEL Radio 104.8 έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας στον χώρο όπου στεγαζόταν ο σταθμός. Ο τεχνολογικός του εξοπλισμός κατασχέθηκε, ενώ ο ιδιοκτήτης του συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και κρατείται. Εδώ και περίπου 1,5 χρόνο το AEL Radio 104.8, εξέπεμπε χωρίς Βεβαίωση Νόμιμης Λειτουργίας καθώς το ΕΣΡ την αφαίρεσε, με την αιτιολογία ότι δεν εξέπεμπε σήμα κατά τη διάρκεια 5 ελέγχων της ΕΕΤΤ, το 2018 και το 2019...

-Το σάιτ Antinews επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από ένα διάλειμμα κάποιων μηνών. Και επιστρέφει ανανεωμένο και σε νέα, πια, στέγη: τον όμιλο Φιλιππάκη..

-Tο βιβλίο τού Άγγελου Μενδρινού, με τίτλο «Εγκλήματα», που κυκλοφόρησε ως ένθετο της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, σε 160 σελίδες, αναφέρεται σε εγκλήματα που έμειναν στην ιστορία της ελληνικης κοινωνίας...

-Από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 και καθημερινά στις 18:45 η Εύα Αντωνοπούλου στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του OPEN. Ενημέρωση ανοιχτή στην κοινωνία, αντικειμενική, αξιόπιστη, αποκαλυπτική, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις.Δημοσιογράφοι, παραγωγοί, σκηνοθέτες, τεχνικοί, όλοι στην πρώτη γραμμή. Κάθε στιγμή. Το Σαββατοκύριακο τη σκυτάλη παίρνει ο Νίκος Στραβελάκης. Στις 18:45...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com