ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

18 August, 2023 - 01:26

Categories: 

"Τηλεοπτική" σέντρα στην SL, ντοκιμαντέρ για την Εθνική των...Μουντομπάσκετ και μπάσκετ στο Action 24!

Η νέα σεζόν της Stoiximan Super League ανοίγει αυλαία στην COSMOTE TV, με τρεις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής να μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT. Κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να απολαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του Βόλου ΝΠΣ, του ΟΦΗ, του Παναιτωλικού, του ΠΑΣ Λαμία και της Κηφισιάς.

Η «σέντρα» για την έναρξη της σεζόν 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/8 με την αναμέτρηση Βόλος ΝΠΣ–ΠΑΣ Λαμία (21.00, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ την Κυριακή 20/8 ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Άρη (19.30, COSMOTE SPORT 1HD) και ο Ολυμπιακός τον Πανσερραϊκό (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV, θα βρίσκεται κάθε εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα για να καλύψει τους αγώνες των ομάδων για τη Stoiximan Super League, πλαισιώνοντάς τους με πλούσια ρεπορτάζ, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και όλα τα τελευταία νέα, μέσα από pregame και postgame εκπομπές και το Super League Sportshow.

Και τη φετινή σεζόν, όλες οι αναμετρήσεις των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα μεταδίδονται ζωντανά και από τα αντίστοιχα COSMOTE SPORT Super League Pass.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 18.08.23

Εκπομπή «Pregame Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Λαμία» (20.00, COSMOTE SPORT 1HD)  παρ: Κ. Ψάρρας

Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Λαμία (21.00, COSMOTE SPORT 1HD)  περ: A. Tσαβδαράς

Εκπομπή «Postgame Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Λαμία» (23.00, COSMOTE SPORT 1HD) παρ: Κ. Ψάρρας

 

Κυριακή 20.08.23

Εκπομπή «Sportshow» (18.00, COSMOTE SPORT 1HD)  παρ: Λ. Μπαλάφας / Ε. Παπαδοπούλου

ΟΦΗ-Άρης (19.30, COSMOTE SPORT 1HD)  περ: Σ. Κωσταβάρας

Εκπομπή «Sportshow» (21.30, COSMOTE SPORT 1HD)  παρ: Λ. Μπαλάφας / Ε. Παπαδοπούλου

Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός (22.00, COSMOTE SPORT 1HD) περ: Α. Παλομπαρίνι

 

Δευτέρα 21.08.23

Εκπομπή «Sportshow» (00.00, COSMOTE SPORT 1HD)  παρ: Στ. Αβραμίδης / Γ. Θαναηλάκης

Η πρεμιέρα της Super League στη NOVA!  

Τα γκολ από παντού…έρχονται ακόμη περισσότερα στο Novasports και με την πρεμιέρα της Stoiximan Super League και της Bundesliga σε μια σεζόν που δεν χάνεται στη Nova! Οι φίλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ατρόμητου, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Αστέρα Τρίπολης και του νεοφώτιστου Πανσερραϊκού για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League που κάνει σέντρα την Παρασκευή 18 Αυγούστου.

Στην πρεμιέρα οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά (19/8, 20:00) και ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (20/8, 20:00). Οι αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος θα πλαισιωθούν και με τις αγαπημένες εκπομπές των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη από το γήπεδο της Τούμπας να μεταφέρει το κλίμα του αγώνα, «Monday Football Club» με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Γιάννη Πάγκο.

Σάββατο 19/8/23

20:00 Stoiximan Super League – 1η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Κωστή Μπότσαρη

Κυριακή 20/8/23

19:00 Η Ώρα των πρωταθλητών, A’ Μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα – Σε ζωντανή σύνδεση η Λίλα Κουντουριώτη από το γήπεδο της Τούμπας μεταφέρει το κλίμα του αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

20:00 Stoiximan Super League: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης Novasports Prime σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Γιώργου Αργυρόγλου

22:15 Η Ώρα των πρωταθλητών, B’ Μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα

Δευτέρα  21/8/23

20:00 Monday Football Club Novasports Prime με τον Ντέμη Νικολαιδη και τον Γιάννη Πάγκο

Σέντρα στη Bundesliga

Σέντρα για τη φετινή σεζόν κάνει και η συναρπαστική Bundesliga που φέτος κλείνει 60 χρόνια ιστορίας με τους συνδρομητές να απολαμβάνουν σε κάθε αγωνιστική όλους τους αγώνες. Στην πρεμιέρα η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου ενισχυμένη με τον Χάρι Κέιν δοκιμάζεται στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης (18/8, 21:30) με τους φίλους του γερμανικού ποδοσφαίρου να μπαίνουν στο κλίμα από τις 21:00 με το Pre Game Show. H Ντόρτμουντ στην 1η αγωνιστική υποδέχεται στο γήπεδο της την Κολωνία (19/8, 19:30) σε μια σεζόν που αναμένεται συναρπαστική για την κατάκτηση της «σαλατιέρας».

H Premier League, το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα συνεχίζεται με την 2η αγωνιστική όπου δεσπόζει το νέο ντέρμπι Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19/8, 19:30). Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο «Etihad» την Νιουκάστλ (19/8, 22:00) ενώ η Άρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (21/8, 22:00) και η Λίβερπουλ υποδέχεται στο «Anfiield» την Μπόρνμουθ (19/8, 17:00). Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν ζωντανά και αποκλειστικά και τις 380 συναρπαστικές αναμετρήσεις της Premier League. Το Novasports, με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα και με τη φωνή του κορυφαίου Έλληνα σπορτκάστερ Χρήστου Σωτηρακόπουλου, με το ειδικό κανάλι Novasports Premier League και με τις εκπομπές Premier League Kick Off και Premier League Show θα καλύψει με τον αρτιότερο και πληρέστερο τρόπο το πρωτάθλημα που συγκινεί εκατομμύρια φιλάθλους ανά τον κόσμο. Και μην ξεχνάτε η Premier League θα παίζει αποκλειστικά στο Novasports μέχρι το 2028!

 

Η LaLiga EA Sports συνεχίζεται με τους αγώνες Μπαρτσελόνα – Κάδιθ (20/8, 20:30), Αλμερία – Ρεάλ Μαδρίτης (19/8, 20:30), Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης (20/8, 22:30) ενώ στη Ligue 1 η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τουλούζ (19/8, 22:00). Στην ολλανδική Eredivisie θα αναμετρηθούν Φίτεσε-Άιντχοφεν (19/8, 19:45), Σπάρτα Ρότερνταμ-Φέγενορντ (20/8, 15:30), Βάαλβαϊκ-Άλκμααρ (20/8, 17:45). Συναρπαστική δράση έχουμε και στα πρωταθλήματα της βελγικής Jupiler Pro League, της γερμανικής 2.Bundesliga, της ισπανικής LaLiga Hypermotion και της ιταλικής Serie B.

Οι μεγάλοι φιλικοί αγώνες της Εθνικής Μπάσκετ στο Action 24

Η Εθνική Ελλάδας ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το Μουντομπάσκετ και το ACTION 24 φέρνει στους δέκτες σας αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση, τα δύο τελευταία φιλικά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Δείτε στο ACTION 24 την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 19:00, τον αγώνα της Εθνικής μας απέναντι στη USA Dream Team, σε ένα remake του αξέχαστου ημιτελικού του Μουντομπάσκετ του 2006 και λίγες μέρες πριν συναντηθούν και πάλι στις Φιλιππίνες.

Μια μέρα αργότερα, το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 19:00, αντίπαλος θα είναι η Γερμανία. Στη μετάδοση και των δύο αναμετρήσεων θα βρίσκεται ο Παντελής Βλαχόπουλος, με σχόλιο από τον Σπύρο Καβαλιεράτο.

Pregame και για τους δύο αγώνες από τις 18:30, σε παρουσίαση Σταύρου Κουράκου. Καλεσμένος να μιλήσει για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους αστέρες του ΝΒΑ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Αμέσως μετά το τέλος του σπουδαίου αγώνα, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης θα σχολιάσει την εμφάνιση της Εθνικής μας.

Στο postgame του Σαββάτου, ο Μιχάλης Κακιούζης θα αναλύσει τα πεπραγμένα της γαλανόλευκης αρμάδας του Δημήτρη Ιτούδη, πριν από τις μάχες που θα δώσει στη Μανίλα.

Ζωντανές συνδέσεις και τις δύο μέρες με το Άμπου Ντάμπι και τον Χάρη Σταύρου, ο οποίος θα μεταφέρει το κλίμα από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις δύο σπουδαίες αναμετρήσεις.

Ντοκιμαντέρ για την Εθνική στα Μουντομπάσκετ

Στο κλίμα για το φετινό Μουντομπάσκετ, το οποίο θα διεξαχθεί στις Φιλιππίνες με την παρουσία και της Εθνικής μας ομάδας, βάζει το φίλαθλο κοινό η Nova. Από σήμερα και κάθε μέρα στις 20.30, μέχρι την άλλη Πέμπτη 24 Αυγούστου, θα προβάλλεται στο NovaSports Start η σειρά ντοκιμαντέρ διάρκειας 8 επεισοδίων με τίτλο «Η Ελλάδα στο FIBA World Cup», που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Καρύδας μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών NovaSports.

Εκεί παρουσιάζεται η πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον θεσμό του Μουντομπάσκετ, από τον θρίαμβο του 1987 μέχρι την πιο πρόσφατη διοργάνωση, του 2019 στην Κίνα. Παρακάτω το πρόγραμμα των προβολών:

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Η Ελλάδα στο FIBA World Cup: Ισπανία 1986»

Ένα χρόνο πριν τον θρίαμβο του 1987, η Εθνική ομάδα συστήνεται στο παγκόσμιο στερέωμα στην Ισπανία και κατακτά την 10η θέση του κόσμου. Μιλούν και θυμούνται οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Φάνης Χριστοδούλου, Μιχάλης Ρωμανίδης, Νίκος Φιλίππου, Νίκος Σταυρόπουλος, Τάκης Ευσταθίου και Κώστας Παρίσης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Η Ελλάδα στο FIBA World Cup: Αργεντινή 1990»

Μετά τις επιτυχίες στα EuroBasket του 1987 και του 1989 η Εθνική ταξιδεύει στην Αργεντινή το 1990 με βλέψεις. Για την 6η θέση του κόσμου μιλούν οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας, Φάνης Χριστοδούλου, Νάσος Γαλακτερός, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Κώστας Παταβούκας, Μέμος Ιωάννου, Τάκης Ευσταθίου και Κώστας Παρίσης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Η Ελλάδα στο FIBA World Cup: Καναδάς 1994»

Στο τελευταίο MundoBasket του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Καναδά (1994) η Εθνική μπαίνει στη ζώνη των μεταλλίων αλλά δεν ανεβαίνει στο βάθρο. Μία πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το πολυπόθητο μετάλλιο. Αφηγούνται οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας, Φάνης Χριστοδούλου, Νάσος Γαλακτερός, Νίκος Μπουντούρης, Κώστας Παταβούκας, Νίκος Παπαδογιάννης, Τάκης Ευσταθίου και Κώστας Παρίσης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Η Ελλάδα στο FIBA World Cup: Ελλάδα 1998»

Δεύτερο σερί MundoBasket, δεύτερη σερί 4η θέση. Το 1998 μπροστά στο ελληνικό κοινό η «Επίσημη Αγαπημένη» δεν καταφέρνει να πετύχει το στόχο του μεταλλίου, όμως μπορεί η 4η θέση στο κόσμο να λογιστεί ως αποτυχία; Απαντούν οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας, Γιώργος Καράγκουτης, Νίκος Μπουντούρης, Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Παπαδογιάννης και Τάκης Ευσταθίου

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Η Ελλάδα στο FIBA World Cup: Ιαπωνία 2006»

1η Σεπτεμβρίου του 2006, Σαϊτάμα. Η Εθνική «μαγεύει» στο παρκέ, βάζει εκατό στους Αμερικανούς (101-95) και χορεύει συρτάκι υπό το απλανές βλέμμα των Λεμπρόν Τζέιμς, Καρμέλο Άντονι και των άλλων σταρ του NBA. Οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Νίκος Ζήσης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Κώστας Τσαρτσαρής, Λευτέρης Κακιούσης Νίκος Φιλίππου, Νίκος Παπαδογιάννης και Τάκης Ευσταθίου θυμούνται και αναπολούν τη πορεία μέχρι τη 2η θέση του κόσμου.

ΤΡΙΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Η Ελλάδα στο FIBA World Cup: Τουρκία 2010»

Η Εθνική πηγαίνει στην Τουρκία ως δευτεραθλήτρια κόσμου, όμως δεν καταφέρνει να βρεθεί στα προημιτελικά, τερματίζοντας στην ιστορικά χαμηλή 11η θέση. Για το τελευταίο τουρνουά του Δημήτρη Διαμαντίδη και για την πορεία στο MundoBasket 2010 μιλούν οι Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Ζήσης, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Παπαδογιάννης και Τάκης Ευσταθίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Η Ελλάδα στο FIBA World Cup: Ισπανία 2014»

Δεύτερη σερί αποτυχία σε MundoBasket το 2014, με την «Επίσημη Αγαπημένη» να τελειώνει με 5/5 την πρώτη φάση της διοργάνωσης αλλά στην Φάση των «16» να ηττάται από την Σερβία. Η κατάρα των νοκ-άουτ «ξαναχτύπησε» στην Ισπανία. Κάνουν τον απολογισμό οι Φώτης Κατσικάρης, Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Ζήσης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Κώτσης και Νίκος Παπαδογιάννης.

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Η Ελλάδα στο FIBA World Cup: Κίνα 2019»

Νέο format, πολλά μπλεξίματα. Η Εθνική μπαίνει στο MundoBasket του 2019 ως φαβορί για μετάλλιο με ατραξιόν της διοργάνωσης τον MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο παρκέ όμως αποτυχαίνει παταγωδώς και τερματίζει 11η. Τι πήγε στραβά; Οι Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Κώτσης και Νίκος Παπαδογιάννης ρίχνουν φως.

 

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Παρασκευή και σας περιμένουμε στο HIGH TV (19.30), στα "Θρυλούμενα", μαζί με την Τ. Παναγιωτοπούλου, για να μιλήσουμε για τα θέματα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ...

-Όπως αναφέρει μήνυμα που προβάλλεται ήδη στην ΕΡΤ1, από τις 28 Αυγούστου -οπότε και ξεκινά, ουσιαστικά, η νέα σεζόν- «όλη η ενημέρωση» της ΕΡΤ μεταφέρεται «αποκλειστικά» στο ΕΡΤ News. Η κίνηση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα να ελαχιστοποιηθεί το ενημερωτικό πρόγραμμα στην ΕΡΤ1, η οποία προσανατολίζεται στην υιοθέτηση του μοντέλου των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, με περισσότερες ώρες στην ψυχαγωγία...

-O Γιάννης Παπαγιάννης και ο Νίκος Σβέρκος κάθε μέρα στις 8.00 το πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή θα σχολιάζουν την επικαιρότητα με ρεπορτάζ, παρασκήνια και παραπολιτικά στο πρωινό ενημερωτικό με τον Γ. Κακούση και την Αννα Λιβαθηνού στο Action 24...

-Ο  αγώνας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης με ποσοστό 27,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 26,3% στο σύνολο του κοινού, με την κάλυψη να φτάνει μέχρι και τους 1.138.000 τηλεθεατές. Εντυπωσιακές επιδόσεις σημείωσε η μετάδοση του τελικού και σε επιμέρους ανδρικά κοινά, όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 39,7%...

-Ανέβηκε ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο στο Netflix η πρώτη ελληνική ταινία που επέλεξε ο διεθνής συνδρομητικός κολοσσός. Πρόκειται για τη βραβευμένη ελληνική δραματική βιογραφική ταινία «Ευτυχία», η οποία είναι βασισμένη στον ταραχώδη βίο και στο σπουδαίο έργο που κληρονόμησε η ελληνική μουσική από τη μεγαλειώδη πένα της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου...

-Την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 16:00, στο MEGA, το «Live News» επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με το κοινό...

-Επιστρέφουν στον «αέρα» του Mega μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου οι ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, το «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα, η «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και το «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com