ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 September, 2023 - 16:24

Categories: 

Τιμ Οσέα: «Ο Μπράντον Χάντερ κατέρρευσε μετά από μάθημα γιόγκα»

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τετάρτης (13/9) η είδηση του θανάτου του Μπράντον Χάντερ.

Ο Αμερικανός, που μεταξύ άλλων πέρασε και από τον Παναθηναϊκό το 2006, «έφυγε» από τη ζωή λίγο πριν κλείσει τα 43 του χρόνια, με την «πράσινη» ΚΑΕ να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του.

Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν ακόμη άγνωστα, με τον πρώην προπονητή του Τιμ Οσέα, να προχωρά σε μια χρήσιμη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός coach αφού αποχαιρέτησε τον Χάντερ, ανέφερε ότι κατέρρευσε έπειτα από ένα μάθημα γιόγκα.

Aναλυτικά:

«Με βαθιά θλίψη και σοκ μοιράζομαι την είδηση του θανάτου του Μπράντον Χάντερ σήμερα στο Ορλάντο σε ηλικία 42 ετών. Δυστυχώς κατέρρευσε στο τέλος ενός μαθήματος γιόγκα. Ήταν ο καλύτερος παίκτης που είχα ποτέ στην προπονητική μου καριέρα. Διέπρεψε στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο και στη συνέχεια έπαιξε στο ΝΒΑ για τη Βοστώνη και το Ορλάντο.

Αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ευρώπη, πριν μεταβεί σε μια επιτυχημένη καριέρα ως ατζέντης αθλητών. Μείναμε σε επαφή όλα αυτά τα χρόνια και ήμουν απίστευτα περήφανος για τον σύζυγο, τον πατέρα και τον πολίτη που έγινε.. Κρατήστε την οικογένειά του στις προσευχές σας».

 

Ομάδα: