ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 July, 2023 - 19:38

Categories: 

Το «αντίο» του Πέλκα στην Φενέρ

Παρελθόν και επίσημα απ' τη Φενέρμπαχτσε αποτελεί από το μεσημέρι της Κυριακής (02/07) ο Δημήτρης Πέλκας, με τον τουρκικό σύλλογο να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα διεθνή.

Λίγες μόνο ώρες μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου», ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε την ομάδα και τους φιλάθλους της με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον!

«Σε ευχαριστώ Φενέρ για αυτά τα υπέροχα χρόνια. Αυτή η τεράστια αγάπη και υποστήριξη όλων των φιλάθλων της Φενέρ με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου σε κάθε βήμα της διαδρομής. Σε όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους που γνώρισα σε αυτό το μεγάλο κλαμπ, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και πάντα θα σας υποστηρίζω. Μακάρι να συναντηθούμε ξανά!», ανέφερε στο μήνυμά του πρώην άσος του ΠΑΟΚ.