ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 February, 2022 - 21:50

Categories: 

Το γύρισε Τούμπα με Σάστρε ο ΠΑΟΚ

 

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό επικρατώντας 2-1 με ανατροπή για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten. Άνοιξε το σκορ ο Παλάσιος (6'), ο Ίνγκασον ισοφάρισε στο 77', την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Σάστρε (88').

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη από τη μάχη με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Δικέφαλος επικράτησε 2-1, αν και ήταν πίσω στο σκορ για εβδομήντα ολόκληρα λεπτά. Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με τον Παλάσιος στο 6'. 

 

Ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε, ειδικά στο β' μέρος μετά από δύο αναγκαστικές αλλαγές (Λούντκβιστ-Αλεξανδρόπουλος). Ο ΠΑΟΚ πατούσε στην περιοχή των πρασίνων και κατάφερε να φέρει "τούμπα" το ματς. Ο Ίνγκασον ισοφάρισε στο 77ο λεπτό, ενώ ο Σάστρε χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο 88'.

 

Στην βαθμολογία ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 44 πόντους είναι στην 2η θέση, στο -9 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στην 6η θέση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός με 32 βαθμούς και συνεχίζει τη μάχη του για τα playoffs.