ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

4 July, 2023 - 02:54

Categories: 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ19 και οι αγώνες της Εθνικής στην ΕΡT, Wimbledon στα Novasports και η μετάδοση των φιλικών της ΑΕΚ!

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ19 και η προσπάθεια της Εθνικής μας στα κανάλια της ΕΡΤ.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19 αρχίζει τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 στη Μάλτα και η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις 8 ομάδες της διοργάνωσης που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας στη μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά θα είναι κατά σειρά οι: Νορβηγία, Ισπανία και Ισλανδία που συμπληρώνουν τον δεύτερο όμιλο.

Οι τρεις αναμετρήσεις της Εθνικής μας στη φάση των ομίλων και φυσικά όσες αναμετρήσεις δώσει στη συνέχεια, εφόσον προχωρήσει, θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από την ΕΡΤ1, ενώ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της διοργάνωσης θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3.

Αναλυτικότερα, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 19:00 την αναμέτρηση Νορβηγία-Ελλάδα, την Παρασκευή 7 Ιουλίου την ίδια ώρα τον αγώνα Ελλάδα-Ισπανία και τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 22:00 την αναμέτρηση Ελλάδα-Ισλανδία. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν σε απευθείας μετάδοση.

Καθίστε αναπαυτικά για να απολαύσετε τα νέα αστέρια του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που θα παρελάσουν στα κανάλια της ΕΡΤ από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου.

136ο Wimbledon: To δημοφιλέστερο Grand Slam του τένις με Τσιτσιπά και Σάκκαρη είναι αποκλειστικά στο Novasports!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη και όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου και υψηλές προσδοκίες στο 136ο Wimbledon αποκλειστικά στα κορτ του Novasports! Οι φίλοι του τένις από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Κυριακή 16 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε αποκλειστική μετάδοση και με τη σφραγίδα της κορυφαίας δημοσιογραφικής ομάδας του Novasports, το φημισμένο τουρνουά τένις Wimbledon με τις σπουδαίες μονομαχίες στα κορτ της Αγγλίας.

H αυλαία της φετινής 136ης έκδοσης του Wimbledon ανοίγει την Δευτέρα 3 Ιουλίου με το Novasports1 να προβάλλει όλους τους αγώνες του Centre Court (έναρξη στις 15:30)  και το Novasports6 να προβάλλει όλους τους αγώνες του Court 1 (έναρξη 15:00). Από την Τρίτη 11 Ιουλίου όπου και ξεκινούν οι προημιτελικοί ανδρών και γυναικών, οι αγώνες του Centre Court μεταφέρονται από το Novasports1 στο Novasports Prime.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η δημοσιογραφική ομάδα του Novasports θα επιμελείται μιας ωριαίας εκπομπής με όλα όσα έγιναν στα γήπεδα του Wimbledon με στιγμιότυπα, ειδήσεις, social posts των παικτών, εκλεκτούς καλεσμένους αλλά και insiders του αθλήματος που θα παρακολουθούν τα ματς στα courts του Λονδίνου.

 

Το ραντεβού της εκπομπής “Wimbledon Tonight by ΔΕΗ” θα είναι κάθε βράδυ στις 21:00 στο Novasports Prime. Από τις 11 Ιουλίου και μετά η εκπομπή θα ξεκινά μετά το τέλος των ματς στο κεντρικό court. Παρουσιαστές της εκπομπής θα είναι οι δημοσιογράφοι του Novasports, Γιαννίκος Δούσκας και Γιώργος Λιώρης ενώ στην ανάλυση όσων παρακολουθήσαμε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι η Αγνή Στεφάνου, αρχηγός της Εθνικής ομάδας γυναικών στο τένις, υπεύθυνη Ακαδημίας και προπονήτρια στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης και πρώην επαγγελματίας παίκτρια του WTA.

Επίσης, στο novasports.gr σε ειδική ενότητα θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση κατά τη διάρκεια του τουρνουά με σκορ, στατιστικά, ειδήσεις, match center και στιγμιότυπα των αγώνων ενώ στο Instagram & YouTube θα ανεβαίνουν stories & reels με viral στιγμές από τη διοργάνωση.

H Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, έχει εξασφαλίσει για άλλα δύο (2) χρόνια για τους συνδρομητές της τo Wimbledon, το Νο1 Grand Slam του κόσμου και οι λάτρεις των κoρτ μπορούν να απολαύσουν τις μεγάλες μονομαχίες με τα προγράμματα ΕΟΝ+ Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα https://nova.gr/eon-tv/programmata-eon.

ΑΕΚ -Λοκομότιβα στο ΑΕΚ TV

Η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, αλλά φροντίζει να δουν οι φίλαθλοί της το πρώτο φιλικό προετοιμασίας. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Τρίτη (4/7) στις 14:00 τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και το φιλικό θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του AEK TV στο youtube. Σε περίπτωση που η ΠΑΕ δεν φτάσει σε συμφωνία και για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, και οι μεταδόσεις των φιλικών αγώνων που θα ακολουθήσουν θα γίνουν διαδικτυακά από το AEK ΤV.

Το Τρίτο Πρόγραμμα στα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ μέσω της EBU

Τα  σημαντικότερα ευρωπαϊκά μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού φιλοξενεί το Τρίτο Πρόγραμμα, μέσω του δικτύου της EBU, από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2023.

Από την Ελβετία και το Φεστιβάλ Verbier μέχρι τη Βρετανία και τα Proms του Λονδίνου, από το Φεστιβάλ του Bayreuth και το Φεστιβάλ του Salzburg μέχρι τα Φεστιβάλ της Γρανάδας και της Βαλτικής Θάλασσας, οι δίαυλοι του Τρίτου Προγράμματος γεμίζουν μ’ ένα ποικίλο μωσαϊκό ρεπερτορίου, επιλογών και ερμηνειών.

Οι ακροατές του Τρίτου Προγράμματος θα απολαύσουν μαγικές βραδιές, όπου πρωταγωνιστούν ονόματα όπως ο Neeme Jarvi, o Yannick Nézet-Séguin, οι αδερφές Labeque, ο sir John Eliot Gardiner, ο Kirill Petrenko, η Marin Alsop, ο Herbert Blomstedt, ο Daniil Trifonov,ο Sir Simon Rattle, ο Riccardo Muti, ο Sakari Oramo, o Zubin Mehta, ο sir András Schiff,η Dalia Stasevska, ο Λεωνίδας Καβάκος, ο Riccardo Chailly,  ο Klaus Mäkelä, ο Esa–Pekka Salonen και η Yuja Wang. Ακόμη, παίζουν ορχήστρες όπως η Φιλαρμονική της Βιέννης,  η Συμφωνική του Λονδίνου, η Συμφωνική του BBC, η Gewandhaus της Λειψίας, η Φιλαρμονική του Βερολίνου, η Φιλαρμονική του Όσλο, η Συμφωνική της Βοστόνης και πολλά γνωστά και σημαντικά σύνολα.

Η αυλαία των μεταδόσεων ανοίγει τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 στις 21:10, στην εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας, με τον βραβευμένο Λιθουανό ακορντεονίστα  Martynas Levickis να συνθέτει μια δική του Εισαγωγή για το φεστιβάλ, αλλά και να μας παρουσιάζει έναν διαφορετικό τρόπο ακρόασης της «Γαλάζιας Ραψωδίας» του George Gershwin μαζί με τη NDR Φιλαρμονική Ορχήστρα του Έλβα, που διευθύνει η  Delyana Lazarova.

Την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, στις 21:10, οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην Ημέρα Pau Casals του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Pau Casals στη Βαρκελώνη και να απολαύσουν τον διεθνώς αναγνωρισμένο 32χρονο τσελίστα Pablo Ferrández και τον πιανίστα Luis del Valle σε έργα Max Bruch , Dimitri Shostakovich, L.v.Beethoven και Cesar Franck.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023, στις 21:10, μεταφερόμαστε στο Φεστιβάλ Bach της Λειψίας για την ξεχωριστή εναρκτήρια συναυλία, που γιορτάζει τα 300 χρόνια από την άφιξη του Γερμανού συνθέτη στη θέση του Κάντορα της Εκκλησίας του Αγίου Θωμά, με τη Χορωδία της Εκκλησίας και την Ορχήστρα Gewandhaus της Λειψίας σε έργα Bach και Widmann.

Επίσης, την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023, στις 21:10, το Φεστιβάλ Odessa Classics φιλοξενείται, για ακόμη μια χρονιά, στο Ταλίν της Εσθονίας και η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Εσθονίας υπό τη διεύθυνση του Olari Elts παρουσιάζει έργα Εσθονών και Ρώσων συνθετών.

Παρουσίαση για το Τρίτο Πρόγραμμα: Αλεξάνδρα Γιαλίνη-Χρίστος Παπαγεωργίου-Άννα Σακαλή-Θεόδωρος Λούστας

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη του Wimbledon και στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουν τον Ντόμινικ Τιμ και τη Μάρτα Κόστιουκ. Ο Τσιτσιπάς ανοίγει το πρόγραμμα στο court 2 και ο αγώνας θα γίνει στις 13:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD, ενώ ο αγώνας της Σάκκαρη με την Κόστιουκ είναι χρονικά δεύτερος στο court 3, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από τις 15:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports 5HD...

-Το Open ενισχύει ακόμη περισσότερο τον ενημερωτικό του τομέα εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Γιάννη Κολοκυθά...

-Στην κορυφή βρέθηκε στη ζώνη προβολής του τον Ιούνιο η καθημερινή σειρά του Open «Έρωτας Φυγάς», με μερίδιο τηλεθέασης 19,7% στο σύνολο του κοινού...

-Ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος στο slot μετάδοσης της εκλογικής βραδιάς της 25ης Ιουνίου (17:45 – 25:59), με μερίδιο 14,5% στο σύνολο του κοινού, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen 3.282.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και για ένα λεπτό...

-Στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra πήγε ο δημοσιογράφος Μάριος Αραβαντινός που αποχώρησε πρόσφατα από το από το Documento...

-Απολύσεις και περικοπές στη «Sportday» ενόψει. Το πλάνο του διαχωρισμού εφημερίδας και site δεν περπάτησε, εδώ και μια διετία που τέθηκε σε εφαρμογή. Πλέον, το νέο πλάνο επιτάσσει συγχώνευση, με τους δημοσιογράφους να γρἀφουν και για τα δύο μέσα, ενώ αρκετοί θα αποχωρήσουν. Μἀλιστα, παραιτήθηκε και ο διευθυντής του Sday.gr Αλέξανδρος Σόμογλου, με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο να τον αντικαθιστά...

-Στα βήματα του ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, με την επιλογή του ΑΕΚ TV να μεταδίδει τα φιλικά της ΑΕΚ, μέχρι την στιγμή που θα κλείσει τηλεοπτική "στέγη"...

-To 18,8% στην κατηγορία 18-54, παρακολούθησε την μετάδοση του ΑΝΤ1 της F1, από το Grand Prix της Αύστριας, όπως αναφέρει η Nielsen...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com