ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

16 June, 2023 - 03:05

Categories: 

Το κανάλι του Γ. Παπαδάκη την επόμενη διετία, η πρεμιέρα της Premier League για την επόμενη σεζόν στη NOVA καιΠρόσωπο με πρόσωπο: Το μεταναστευτικό με αφορμή το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο!

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση και τη διεύρυνση της επιτυχημένης και πολυετούς συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα», της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και, ταυτόχρονα, αναλαμβάνει Σύμβουλος Ενημερωτικών Εκπομπών του σταθμού.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με την πολυετή εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του κύρος θα συνεχίσει να συμβάλλει, στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των τηλεθεατών.

Ξεκινάει στις 11 Αυγούστου η Premier League στα Novasports

Το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παγκοσμίως, η Premier League ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τη σεζόν 2023-2024 .H  σέντρα θα γίνει στις 11 Αυγούστου στο «γήπεδο» της Nova με τον εκτός έδρας αγώνα της νταμπλούχου και κατόχου του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπέρνλι https://www.premierleague.com/news/3537201.

Οι φίλοι της Premier League θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους 380 αγώνες της νέας σεζόν αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, με τη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, το κανάλι Premier League και τις ειδικές εκπομπές Premier League Show. Τα δικαιώματα της Premier League ανήκουν στη Nova ως το 2028

Πρόσωπο με πρόσωπο: Το μεταναστευτικό με αφορμή το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο – Εκτάκτως την Παρασκευή

Πρόσωπα της Πολιτικής, πρόσωπα της πρώτης γραμμής, από την Οικονομία και την Κοινωνία, πρόσωπα της επικαιρότητας διασταυρώνουν τα ξίφη και τα επιχειρήματά τους στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο», με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το μεταναστευτικό με αφορμή το τραγικό ναυάγιο ανοικτά της Πύλου και η πολιτική ατζέντα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Στα ερωτήματα απαντούν ο Παύλος Μαρινάκης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Διονύσης Τεμπονέρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και o Mανώλης Χριστοδουλάκης από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

«Πρόσωπο με πρόσωπο», με τον Νίκο Χατζηνικολάου, εκτάκτως την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 23:00.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Σας περιμένουμς μαζί με την Τ. Παναγιωτοπούλου στην εκπομπή "Θρυλούμενα", την Παρασκευή 19.30-20.30, μαζί με την Τ. Παναγιωτοπούλου, για να μιλήσουμε για τα θέματα του Ολυμπιακού σε όλα τα τμήματα...

-Μια ελάχιστα γνωστή πλευρά του Μάνου Χατζιδάκι ξετυλίγει η εκπομπή «Η κατάλληλη ώρα» που παρουσιάζει ο Φώτης Απέργης, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, στις 14:00, στο Δεύτερο Πρόγραμμα, με αφορμή τη συμπλήρωση 29 χρόνων από τότε που ο κορυφαίος συνθέτης έφυγε από τη ζωή...

-Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 2023 πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη 14/6) με την 25χρονη Μαρία Μπέη να είναι η μεγάλη νικήτρια και να κερδίζει τον τίτλο της MasterChef 2023, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ...

-O Λάμπρος Μπαλάφας, θα αρθογραφεί και θα προτείνει σημεία για το στοίχημα στο Sport24.gr, ώντας το νέο μέλος της 24Μedia...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com