ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

5 December, 2023 - 04:02

Categories: 

Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson στην COSMOTE TV, "διαβολοβδομάδα" Euroleague και χριστουγεννιάτικο κανάλι στη NOVA!

Τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου εξασφάλισε η COSMOTE TV για τα επόμενα τρία χρόνια. Έτσι, έως το 2026, η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα μεταφέρει όλη τη δράση των αγώνων του θεσμού των μεγάλων εκπλήξεων, μέχρι και τον μεγάλο τελικό, με πλούσια ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές. Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson έρχεται να προστεθεί στο ήδη πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, που περιλαμβάνει περισσότερες από 90 κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητα και άλλα δημοφιλή αθλήματα που απολαμβάνουν οι συνδρομητές μέσα από 18 αθλητικά κανάλια.

Οι μεταδόσεις των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για την 6η Φάση θα ξεκινήσουν την Τρίτη 5/12 με τα ματς Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός (17.00, COSMOTE SPORT 2HD) και Παναιτωλικός-Athens Kallithea (19.30, COSMOTE SPORT 1HD). Την Τετάρτη 6/12 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια ΑΕ Λάρισα-Ατρόμητος (15.30, COSMOTE SPORT 2HD) και ΟΦΗ-Κηφισιά (17.30, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ την Πέμπτη 7/12 θα ακολουθήσουν οι αγώνες Λεβαδειακός-Νίκη Βόλου (15.00, COSMOTE SPORT 2HD) και ΠΑΟΚ-Βόλος ΝΠΣ (19.00, COSMOTE SPORT 1HD). 

Τα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης αποκλειστικά στην COSMOTE TV

H 6η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson επιφυλάσσει και δύο μεγάλα ντέρμπι, τα οποία θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV τον Ιανουάριο. Την Τετάρτη 10/1 στις 21.30, το COSMOTE SPORT 1HD θα φιλοξενήσει το ντέρμπι “αιωνίων” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Την ίδια μέρα στις 19.30 θα διεξαχθεί και το μεγάλο ματς ανάμεσα στην περσινή κυπελλούχο ΑΕΚ και τον Άρη (COSMOTE SPORT 2HD).  

Όπως κάθε σεζόν, η εκπομπή “Ώρα Κυπέλλου”, θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ των αναμετρήσεων, με πλούσια ανάλυση, παραλειπόμενα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ακολουθούν αναλυτικά οι μεταδόσεις της 1ης αγωνιστικής της 6ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson: 

Τρίτη 05.12.23

Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός (17.00, COSMOTE SPORT 2HD)  Περ. Σ. Κωσταβάρας

Παναιτωλικός-Athens Kallithea (19.30, COSMOTE SPORT 1HD)       Περ. Α. Παλομπαρίνι

Τετάρτη 06.12.23

ΑΕ Λάρισα-Ατρόμητος (15.30, COSMOTE SPORT 2HD)  Περ: T. Xριστοφοράκης

ΟΦΗ-Κηφισιά (17.30, COSMOTE SPORT 1HD)                Περ: Στ. Αβραμίδης

Πέμπτη 07.12.23

Λεβαδειακός-Νίκη Βόλου (15.00, COSMOTE SPORT 2HD) Περ: A. Τσαβδαράς

ΠΑΟΚ-Βόλος ΝΠΣ (19.00, COSMOTE SPORT 1HD)             Περ: Κ. Ψάρρας

Εκπομπή Ώρα Κυπέλλου (21.00, COSMOTE SPORT 1HD)  Παρ: Στ. Αβραμίδης / Σ. Κωσταβάρας

Τετάρτη 10.01.23

ΑΕΚ-Άρης (19.30, COSMOTE SPORT 2HD)  

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (21.30, COSMOTE SPORT 1HD)  Περ: Κ. Ψάρρας

«Διαβολοβδομάδα»…Νο3 και τις «μάχες» Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού, EuroCup με Άρη, NCAA και The Skweek show by Tony Parker στο Novasports!

Η «διαβολοβδομάδα»…. Νο3 της EuroLeague είναι εδώ και το Novasports ετοιμάζεται να καλύψει το μπασκετικό υπερθέαμα με τον αρτιότερο τρόπο! Οι φίλοι του μπάσκετ, από την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλους τους αγώνες για την 12η και 13η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις αναμετρήσεις ελληνικού ενδιαφέροντος, Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός AKTOR (5/12, 19:30), Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (5/12, 21:15) και Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης (7/12, 21:15) & Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου (8/12, 21:15).

Όλη η αγωνιστική δραστηριότητα της EuroLeague θα είναι στην αγαπημένη μπασκετική εκπομπή «Playmakers» όπου οι Novasports basketball experts δίνουν το  «παρών» σε κάθε αγωνιστική ημέρα με την πληρέστερη και αρτιότερη δημοσιογραφική κάλυψη. Ο οικοδεσπότης Γρηγόρης Παπαβασιλείου με τον coach Φώτη Κατσικάρη αναλύουν και σχολιάζουν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ όλα όσα γίνονται κάθε εβδομάδα στα ευρωπαϊκά παρκέ. Οι «Playmakers» μεταδίδονται παράλληλα στο κανάλι του Novasports στο YouTube στην ενότητα Live ενώ όλες οι ειδήσεις, το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα θα αναρτώνται στην ενότητα EuroLeague του novasports.gr.

Η Δώρα Παντέλη, αυτή τη Δευτέρα (4/12) στις 22:30 στο Novasports4, μέσα από την εκπομπή «Ανάλυσέ το» υποδέχεται στο studio της Novibet εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ και μαζί σχολιάζουν και αναλύουν την αγωνιστική δραστηριότητα της EuroLeague.

Παράλληλα, στο επίσημο site του novasports, η ενότητα EuroLeague Fantasy Challengehttps://greekfantasychallenge.novasports.gr/el/home όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα Fantasy για την EuroLeague και το EuroCup με τους αγαπημένους του παίκτες, να ανταγωνιστεί τους φίλους του σε ιδιωτικά πρωταθλήματα και να κερδίσει μοναδικά δώρα!  Το EuroLeague Fantasy Challenge είναι το επίσημο Fantasy παιχνίδι των EuroLeague & EuroCup .

Αγωνιστική δράση έχουμε και στο συναρπαστικό EuroCup με τη συμμετοχή του Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Γκραν Κανάρια (6/12, 22:00) για την 10η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Και φυσικά κάθε Τρίτη στις 22:30 στο Novasports4 στις οθόνες των συνδρομητών του Novasports έρχεται το περίφημο The Skweek show by Tony Parker. Ένα καινοτόμο lifestyle show με άρωμα και….ήχο μπάσκετ, καθώς Skweek, σημαίνει το τρίξιμο του παπουτσιού στο παρκέ. Βάζοντας στο επίκεντρο την αυθεντικότητα, ο Tony Parker, 4 φορές πρωταθλητής στο NBA και 6 φορές NBA All Star, προσκαλεί τους φίλους του να μοιραστούν προσωπικές ιστορίες και να εμπνεύσουν τους λάτρεις του μπάσκετ παγκοσμίως. Στο επεισόδιο της Τρίτης 5/12 καλεσμένος είναι οι NicolasBatum.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων (5-10/12) έχει ως εξής στο Novasports:

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου

18:30 Playmakers, A’ μέρος Novasports4, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στο σχολιασμό ο Φώτης Κατσικάρης

19:30 EuroLeague – 12η αγωνιστική: Αναντολού Εφές-Παναθηναϊκός AKTOR Novasports4 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

21:00 EuroLeague: Άλμπα Βερολίνου-Ζάλγκιρις Κάουνας Novasports6 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

21:15 EuroLeague: Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη

21:30 EuroLeague: Μπάγερν Μονάχου-Αρμάνι Μιλάνο Novasports2 σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή

21:30 EuroLeague: Παρτίζαν-Μονακό Novasports3 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

23:15 Playmakers, Β’ μέρος Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στο σχολιασμό ο Φώτης Κατσικάρης

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

01:30 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA: FloridaAtlantic–Illinois Novasports4 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου

21:15 EuroLeague: Βιλερμπάν-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports Start σε περιγραφή της Δώρας Παντέλη

21:30 EuroLeague: Βαλένθια-Ερυθρός Αστέρας Novasports3 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

21:30 EuroLeague: Βίρτους Μπολόνια-Μπαρτσελόνα Novasports4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

21:30 EuroLeague: Μπασκόνια-Φενέρμπαχτσε Novasports6 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

22:00 EuroCup – 10η αγωνιστική: Γκραν Κανάρια-Άρης Novasports5 σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή

23:30 Playmakers Novasports4, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη, στο σχολιασμό ο Φώτης Κατσικάρης

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

20:00 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στο σχολιασμό ο Φώτης Κατσικάρης

21:00 EuroLeague – 13η αγωνιστική: Άλμπα Βερολίνου-Αναντολού Εφές Novasports5 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

21:15 EuroLeague: Παναθηναϊκός AKTOR-Ρεάλ Μαδρίτης Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη

21:30 EuroLeague: Παρτίζαν-Αρμάνι Μιλάνο Novasports Start σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

23:15 Playmakers, Β’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου στο σχολιασμό ο Φώτης Κατσικάρης

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

20:00 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στο σχολιασμό ο Φώτης Κατσικάρης

20:00 EuroLeague: Ζάλγκιρις Κάουνας-Μονακό Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

21:15 EuroLeague: Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη

21:30 EuroLeague: Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε Novasports4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

21:30 EuroLeague: Βίρτους Μπολόνια-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports5 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

21:30 EuroLeague: Μπασκόνια-Ερυθρός Αστέρας Novasports6 σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή

22:00 EuroLeague: Βιλερμπάν-Βαλένθια Novasports2 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου

23:15 Playmakers, Β’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στο σχολιασμό ο Φώτης Κατσικάρης

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

19:00 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA: Kentucky-Penn Novasports5 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

22:15 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA: Wisconsin-Arizona Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

21:00 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA: Colorado-Miami Novasports4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD: Χριστούγεννα στην COSMOTE TV με πάνω από 120 ταινίες για όλη την οικογένεια

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύει και φέτος στην COSMOTE TV, μέσα από το pop–up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD. Από την Παρασκευή 8/12 έως και την Κυριακή 7/1, οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν καθημερινά 4 back-2-back προβολές και συνολικά πάνω από 120 ταινίες, με 35 από αυτές να έρχονται σε Α΄ τηλεοπτική προβολή. Τον εορταστικό κατάλογο του καναλιού, συνθέτουν ταινίες που έχουμε ταυτίσει με τα Χριστούγεννα, όπως το διαχρονικό «It’s A Wonderful Life» του Φρανκ Κάπρα, το βραβευμένο με Όσκαρ «Everything Everywhere All at Once», all-star cast blockbusters (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves), κινούμενα σχέδια, αλλά και ρομαντικές κομεντί με χιονισμένο φόντο.

Μετά την προβολή τους στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, επιλεγμένες ταινίες θα διατίθενται on demand μέσα μέσα από το ribbon «CHRISTMAS».

Την Παρασκευή 8/12 (18:40), θα μεταφερθούν σε ένα αρχαίο βασίλειο της Κίνας, με τους «Ήρωες της Χρυσής Μάσκας», ενώ την Κυριακή 10/12 (20:40), θα αντιμετωπίσουν σκοτεινές δυνάμεις στο «Guardians of Time». Τις επόμενες μέρες θα γνωρίσουν το φάντασμα «Ghoster» (Δευτέρα 11/12, 20:45), το λούτρινο αρκουδάκι Τέντυ στο «Teddy’s Christmas» (Δευτέρα 25/12, 19:15) και τον Άλμπερτ, τον φιλικό δεινόσαυρο του «The Adventures of Jurassic Pet» (Τετάρτη 27/12, 20:50). Στις πρεμιέρες του καναλιού περιλαμβάνονται 30 ακόμα ρομαντικές κομεντί  με θέμα τη γιορτή των Χριστουγέννων, όπως το «Our Italian Christmas Memories» (Σάββατο 9/12, 22:30), το «Christmas at the Chalet» με την Τέρι Χάτσερ (Παρασκευή 22/12, 22:30), το «This is Christmas» με τον Τίμοθι Σπαλ (Σάββατο 23/12 22:30) και το «Christmas with the Campbells» (Χριστούγεννα, 22:30).

Δημοφιλή all–star cast blockbusters και συναρπαστικές action & sci–fi περιπέτειες

Στο τηλεοπτικό «μενού» του pop-up καναλιού βρίσκονται, επίσης, αγαπημένοι πρωταγωνιστές, βραβευμένες και δημοφιλείς action, και sci-fi ταινίες. Μεταξύ αυτών είναι το τo «Hugo» του Μάρτιν Σκορτσέζε (Παρασκευή 8/12, 20:15), το «A.I Artificial Intelligence» του Στίβεν Σπίλμπεργκ (Πέμπτη 14/12 20:00), το «Τρεις Χιλιάδες Χρόνια Προσμονής» με τον Ίντρις Έλμπα (Παρασκευή 15/12, 20:30) και ο περσινός μεγάλος νικητής των Όσκαρ, «Everything Everywhere All at Once» (Κυριακή 17/12, 20:00). Στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, θα κάνουν την εμφάνισή τους και το οσκαρικό «Ο Αόρατος Εραστής» (Δευτέρα 18/12 20:15), το «The Spiderwick Chronicles» (Δευτέρα  25/12, 20:45) και οι 4 πρώτες ταινίες του «Ιντιάνα Τζόουνς» με τον Χάρισον Φορντ (Οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού – Τρίτη 19/12, 20:25, Ο Ναός του Χαμένου Θησαυρού-Τετάρτη 20/12, 20:20, Η Τελευταία Σταυροφορία-Πέμπτη 21/12, 20:15,  Το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου-Παρασκευή 22/12, 20:15). Την Παραμονή των Χριστουγέννων το ρεβεγιόν θα γίνει με το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» (Κυριακή 24/12, 20:05) και τους Κρις Πάιν, Χιου Γκραντ, Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ και Μισέλ Ροντρίγκεζ, ενώ την επομένη των Χριστουγέννων θα προβληθεί το φετινό σίκουελ του blockbuster «Transformers: Rise of the Beasts» (Τρίτη 26/12, 20:15).

Αγαπημένα animations & live–action ταινίες σε μεταγλώττιση

Όπως κάθε χρόνο, από το κανάλι δεν θα λείπουν δημοφιλείς ταινίες μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο σε μεταγλώττιση. Προορισμό σε αυτό θα έχει η κωμωδία τρόμου «Μια Χαρούμενη Οικογένεια» (Σάββατο 9/12, 17:20), ο «Μπομπ Σφουγγαράκης» (Μπομπ Σφουγγαράκης: Η Ταινία- Σάββατο 9/12, 19:00 & Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω από τα Νερά του- Κυριακή 10/12, 19:00), ο μεγαλόκαρδος ταύρος «Φέρντιναντ» (Παρασκευή 15/12, 18:35) και η live-action ταινία «Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού» (Σάββατο 16/12, 17:20). Σε μεταγλώττιση έρχονται και οι περιπέτειες του «Αστερίξ» (Ο Αστερίξ λεγεωνάριος μονομάχος- Δευτέρα 11/12, 17:45, Ο Αστερίξ στη Βρετανία- Τρίτη 12/12, 17:00) και οι ταινίες «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» (Σάββατο 23/12, 18:40), «Tad: Η Σμαραγδένια Πλάκα» (Κυριακή 24/12, 18:30), «Αργοναύτες» (Σάββατο 30/12, 19:00), «Το Βιβλίο της Ζωής» (Κυριακή 31/12, 19:00) κ.α.

Στην κορυφή το MEGA

Tην προηγούμενη εβδομάδα, στις μετρήσες της Nielsen, πρώτο ήταν το Mega με 13,7%, δεύτερος ο Alpha με 12,9% και ο ΑΝΤ1 σταθερά τρίτος με 12%. Ακολούθησαν το Star με 9,7%, ο ΣΚΑΪ με 9,4%, το Open με 6,4% και η ΕΡΤ1 με 5,6%. Στο 2,7% ήταν το ΜΑΚ TV, στο 2,1% η ΕΡΤ3 και στο 1,4% η ΕΡΤ2. Στα στοιχεία δεν καταγράφεται η τηλεθέαση του ΕΡΤ News. Tα «άλλα» της Nielsen έκανε 24,1%.

«Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε!

Η αγαπημένη ζώνη, «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε συνεχίζει να καθηλώνει τους συνδρομητές κάθε Τρίτη στις 21:00 με γυναίκες που εμπνέουν, πρωταγωνιστούν, προκαλούν, είναι χαρισματικές και αληθινές. Ο Δεκέμβριος περιλαμβάνει τα ντοκιμαντέρ «The Girl in the Fountain» (5/12), «Queen of Speed» (12/12), «Coco Chanel: Unbuttoned» (19/12) και «Sid & Judy» (26/12).

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου (21:00) θα θυμηθούν ξανά το «The Girl in the Fountain». Η ιστορία μιας ηθοποιού που αναλώθηκε από την δική της εμβληματική εικόνα, η ζωή της μεγάλης ντίβας Ανίτα Έκμπεργκ, μέσα από αρχειακό υλικό αλλά και αναπαραστάσεις από ένα σύγχρονο είδωλο, την εντυπωσιακή Μόνικα Μπελούτσι.

«Queen of Speed» (2021, διάρκεια 90’) είναι ο τίτλος του νέου ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Η συναρπαστική ιστορία της Μισέλ Μουτόν, της διάσημης Γαλλίδας οδηγού αγώνων ράλι που κατάφερε να εισχωρήσει στον ανδροκρατούμενο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού της δεκαετίας του ‘70 και του 80’ και να ανέλθει στην κορυφή.

Μία εβδομάδα μετά (Τρίτη 19 Δεκεμβρίου) οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν το ντοκιμαντέρ «Coco Chanel: Unbuttoned». Πρόκειται για το βιογραφικό ντοκιμαντέρ για το είδωλο της μόδας Coco Chanel. Η Gabrielle Bonheur “Coco” Chanel ήταν η ιδρύτρια και συνονόματη της δημοφιλούς μάρκας σχεδιαστών Chanel. Οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την ισχυρή επιχειρηματία σε αυτό το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ.

Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου (28/11) έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Sid & Judy» (2019, διάρκεια 95’). Πενήντα χρόνια μετά τον πρόωρο και τραγικό θάνατο της Τζούντι Γκάρλαντ, το ντοκιμαντέρ ρίχνει μια νέα, αποκαλυπτική ματιά στη ζωή της θρυλικής καλλιτέχνιδας και στον γάμο της με τον Σιντ Λαφτ.

Τα ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμα και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

 -Στον Αθήνα 9.84, ξεκινάει η εκπομπή «Πάμε Σινεμά». Καθημερινά στις 20.30 και για μισή ώρα η Έλενα Χατζηιωάννου θα παίζει μουσικές και τραγούδια από τον κινηματογράφο...

-Από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή έως ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 21:10, στο Τρίτο Πρόγραμμα, οι εκπομπές «EBU συναυλίες δίχως σύνορα», «Δωμάτιο 432» και «Ο αφηρημένος ταχυδρόμος» μας φέρνουν πιο κοντά στο πνεύμα των ημερών με χριστουγεννιάτικες συναυλίες απ’ όλο τον κόσμο...

-Μέσα στην βδομάδα αναμέενται να μάθουμε το κανάλι ή τα κανάλια που θα πάρουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League, Europa League και UCL της επόμενης τριετίας. Cosmote TV, ΝΟVA, ΜEGA, ANT1 θα κερδίσει την μονομαχία; Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι πάμε για θρίλερ...

-Συζητήσεις με τα συνδρομητικά κανάλια (NOVA, Cosmote TV, ANT1+) έχει ανοίξει η SL2 για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Πάντως, από τα κανάλια δεν φαίνεται κάποιο ενδιαφέρον...

-Νέα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των πρωταθλημάτων βόλει γυναικών, πόλο ανδρών - γυναικών, χάντμπολ ανδρών - γυναικών υπάρχουν; Ακόμα τίποτα...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com