ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

14 July, 2022 - 04:27

Categories: 

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην ΕΡΤ και η πρώτη νύχτα του Φεστιβάλ Proms στο Τρίτο Πρόγραμμα

Την Τρίτη 12 Ιουλίου, ο ΑΝΤ1 υποδέχθηκε εκπροσώπους των media σε μία ενημερωτική συνάντηση με αφορμή το νέο πρόγραμμα του σταθμού, τη σεζόν 2022– 2023.

Για άλλη μία χρονιά, ο ΑΝΤ1 θα προσφέρει ένα πλούσιο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια με έμφαση στην αντικειμενική Ενημέρωση, την ποιοτική Μυθοπλασία, τη σύγχρονη Ψυχαγωγία, αλλά και τον Αθλητισμό, προβάλλοντας το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, το Μουντιάλ 2022.

Η συνάντηση ξεκίνησε με την ομιλία του Γιώργου Λεβέντη, Διευθύνοντα Συμβούλου ΑΝΤ1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ANTENNA STUDIOS, ο οποίος μίλησε για το όραμα και τα μελλοντικά σχέδια του καναλιού, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ολοκληρώθηκε μία τηλεοπτική σεζόν σκληρού ανταγωνισμού. Και παρόλο που και η επόμενη θα είναι εξίσου ανταγωνιστική, είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία του ΑΝΤ1. Σχεδιάζουμε το πρόγραμμα της νέας σεζόν με δημιουργικότητα και συνέπεια, και με βασικούς άξονες την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία στην ενημέρωση, και την ποιότητα και τη διασκέδαση για όλη την οικογένεια, στην ψυχαγωγία».

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε ο Τζώρτζης Ποφάντης, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος ANT1, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο ΑΝΤ1 είναι έτοιμος να ξαναπάρει τα ηνία,παρουσιάζοντας στο τηλεοπτικό κοινό νέα προγράμματα μαζί με παλιά αγαπημένα που παραμένουν. Και τη νέα σεζόν ο ΑΝΤ1, φιλοδοξεί να κάνει και πάλι σημαντικές τομές στην ελληνική τηλεόραση, όπως έκανε και στο παρελθόν».

ΣΕΖΟΝ 2022-2023

ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ

ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ – Κωμική Σειρά

Στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το γέλιο παίρνει… μετάθεση σε ένα ήσυχο χωριό και αρνείται να βρεθεί… «Εκτός Υπηρεσίας». Το νήμα της καινούριας αστυνομικής κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «υφαίνουν» ο Μάκης Πιτταράς και ο Θωμάς Τσαμπάνης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Κεχαγιά.

Όλα ξεκινούν όταν…

Ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά, όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη, αναστατώνεται όταν από τα κεντρικά της αστυνομίας έρχεται ειδοποίηση ότι το Αστυνομικό τους Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ότι οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν, άγνωστο για πού…

Έκπληκτοι και απελπισμένοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημά τους: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων: Πάνος Βλάχος, ΆνδρηΘεοδότου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκος Ορφανός.

Το «ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» είναι παραγωγή της JK PRODUCTIONS.

ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ; – Κωμική Σειρά

Το «Ποιος Παπαδόπουλος;», η καινούρια κωμική σειρά του ΑΝΤ1, έρχεται για να αναστατώσει τις ζωές δύο οικογενειών. Η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ελένη Ουζουνίδου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Γιάννης Δρακόπουλος και ο Βασίλης Κολοβός θα συγκατοικήσουν αναγκαστικά και θα χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές γέλιου.

Εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια.

16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν, στην έπαυλή τους, τους φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τους.

Πώς θα εξελιχθεί η συμβίωση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων;

Το απολαυστικό σενάριο του «Ποιος Παπαδόπουλος;» υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, ενώ οι ήρωες «ακροβατούν» μεταξύ κωμικών καταστάσεων υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Το «ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;» είναι παραγωγή της TANWEER PRODUCTIONS.

ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ – Mini σειρά

Η ταινία-υπερπαραγωγή «Σμύρνη Μου Αγαπημένη», που φέρει την υπογραφή της Μιμής Ντενίση και του Martin Sherman στοσενάριο, και του Γρηγόρη Καραντινάκη στη σκηνοθεσία, θα προβληθεί υπό τη μορφή mini σειράς, 4 επεισοδίωνεμπλουτισμένων με υλικό και σκηνές που δεν παρουσιάστηκαν στην ταινία. Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την πυρπόληση της Σμύρνης και τη Μικρασιατική Καταστροφή, ο ΑΝΤ1 θα γυρίσει τον χρόνο πίσω στα γεγονότα μιας εποχής που σημάδεψε την Ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Με πρωταγωνιστές τους Μιμή Ντενίση, Λεωνίδα Κακούρη, Burak Hakki, Κρατερό Κατσούλη, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση και γυρίσματα σε Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο, με σύγχρονα ψηφιακά εφέ, καθώς και εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, η «Σμύρνη Μου Αγαπημένη», αποτυπώνει τη σκληρή πραγματικότητα της προσφυγιάς και υπενθυμίζει ότι η τραγικότητα του πολέμου παραμένει, πιο επίκαιρη από ποτέ.

Η «ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ» είναι παραγωγή της TANWEER PRODUCTIONS.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Δραματική Αστυνομική Σειρά

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και  ποιοι οι  ηθικοί αυτουργοί;

Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη.

Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους.

Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο…

Γιατί κανείς δεν είναι αθώος…

Τους ρόλους του Δημήτρη και της Άννας ενσαρκώνουν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Βίκυ Μανώλη και την επιμέλεια σεναρίου η Σωτηρία Ψευτούδη.

Η εκτέλεση παραγωγής είναι της PEDIO PRODUCTIONS.

Η ΜΑΓΙΣΣΑ

Η ομάδα που μας έδωσε τις «Άγριες Μέλισσες» ξαναχτυπά.

Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαληςκαθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος  θα  δημιουργήσουν τη «Μάγισσα», μια σειρά που θα μας πάει πίσω στο 1818.

Κατά την περίοδο των διεργασιών της ελληνικής Επανάστασης, συναντάμε δύο οικογένειες στη Μάνη που έχουν μια παραδοσιακή έχθρα.  Οι δύο οικογένειες ενώνονται μέσα από έναν γάμο και αποκτούν έναν διάδοχο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό εξαφανίζεται και θα τις φέρει αντιμέτωπες με μια τραγωδία που θα αναβιώσει την παλιά έχθρα. Όλες οι υποψίες θα πέσουν σε μια  υπηρέτρια της οικογένειας. Ποιος κρύβεται, πραγματικά, πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους;

Ένα crime thriller για την εξεύρεση των πραγματικών ενόχων κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, που περιγράφει με λεπτομέρεια τις ιστορικές διεργασίες, αλλά και τις ζωές των ανθρώπων εκείνης της εποχής.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Έλλη Τρίγγου.

Η παραγωγή είναι της JK PRODUCTIONS.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ROUK ZOUK

Η πιο αγαπημένη μεσημεριανή συνήθεια των τηλεθεατών, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, επιστρέφει για 6η σεζόν με σκοπό να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου, με σκοπό να κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση.

5Χ5

Ο Μάρκος Σεφερλής ανυπομονεί να υποδεχτεί και τη νέα σεζόν όλους τους παίκτες που θα έρθουν με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση για να περάσουν καλά, αλλά και να διεκδικήσουν ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ! Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το θρυλικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, θα είναι και τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 για να χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές.  

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, θα βάζουν και πάλι στο μικροσκόπιο της σάτιράς τους όλα τα σοβαρά, αλλά και τα ευτράπελα της καθημερινότητά μας. Αποδομώντας ό,τι συμβαίνει γύρω μας, θα δίνουν μια άλλη οπτική των γεγονότων. 

VINΥΛΙΟ

Ο Αντώνης Κανάκης, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση θα βάζουν το δικό τους «VINYΛΙΟ» με πάρτι διάθεση και όχι μόνο. Συναίσθημα, νοσταλγία, χιούμορ και «χειροποίητα» βίντεο έρχονται και τη νέα σεζόν στο σπίτι μας.

THE 2NIGHT SHOW

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα «γράψει» την 7η χρονιά του στο «The 2night show», με ενδιαφέρουσες συναντήσεις και ανατρεπτικούς καλεσμένους. Μαζί του και φέτος θα ξενυχτήσουμε, θα παίξουμε, θα γελάσουμε, θα συγκινηθούμε και θα ακούσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις!

ROUK ZOUK SPECIAL

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα υποδέχεται και πάλι αγαπημένα πρόσωπα και πρωταγωνιστές που θα βάζουν ακουστικά και θα παίζουν με την καρδιά τους, για φιλανθρωπικό σκοπό, με καλή ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση και πολύ χιούμορ.

DRAGON’S DEN

Το «Dragon’s Den», το πιο επιτυχημένο και πολυβραβευμένο show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, έρχεται στη χώρα μας από την εταιρία παραγωγής ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS. Είναι ένα talent show επιχειρηματικών ιδεών, όπου 5 κριτές, καταξιωμένοι επιχειρηματίες, καλούνται να επιλέξουν πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες και να τις χρηματοδοτήσουν, ώστε να υλοποιηθούν.

Στην παρουσίαση, ο Σάκης Τανιμανίδης.

FAMILY GAME FIGHT

Δύο οικογένειες, με μέλη όλων των ηλικιών, έρχονται αντιμέτωπες μέσα από αστεία παιχνίδια. Μια διασκεδαστική εμπειρία που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

I’M A CELEBRITY… GET ME OUT OF HERE!

12 γνωστά πρόσωπα θα ζήσουν μαζί κακουχίες και αθλητικές, αλλά και χιουμοριστικές δοκιμασίες σε μια ζούγκλα για αρκετές εβδομάδες. Τα γυρίσματα θα γίνουν στη Νότια Αφρική.

ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Καλημέρα Ελλάδα», επιστρέφει για 32η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη δημοσιογραφική του ομάδα έρχονται ανανεωμένοι, με φρέσκες ιδέες, αλλά πάντα με την ίδια κριτική ματιά στα γεγονότα και πάντα δίπλα στον πολίτη.

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Με ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα, αλλά και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις το «Πρωινό» θα συμπληρώνει, με τον πιο δυνατό τρόπο, το καθημερινό παζλ της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Άμεση και έγκυρη ενημέρωση για την επικαιρότητα στην Ελλάδα και τον κόσμο, στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου.

ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ

Το «Υγεία πάνω απ’ όλα», με τη Φωτεινή Γεωργίου, επιστρέφει για 11η χρονιά στον ΑΝΤ1 και θα αποτελεί και φέτος τον σταθερό προορισμό για θέματα υγείας και ευεξίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Κυριακή, οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 έχουν ραντεβού με το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το «Τώρα για το Μέλλον», με τον Γιώργο Κούρο και την Ηρώ Ράντου, κάνει focus σε μια νέα επιχειρηματική κουλτούρα που διαθέτει δυναμική, καινοτομία και υπευθυνότητα για την κοινωνία και το περιβάλλον, συμβάλλοντας σε ένα βιώσιμο ΜΕΛΛΟΝ για όλους!  

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις 18:45, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, με τον ΝίκοΧατζηνικολάου στο τιμόνι και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΑΝΤ1 στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, θα ενημερώνει με αξιοπιστία, αντικειμενικότητα και εγκυρότητα τους πολίτες.

ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με το «Ενώπιος Ενωπίω» που έχει γράψει τη δική τουιστορία για περισσότερες από τρεις δεκαετίες στο τηλεοπτικό τοπίο. Το «Ενώπιος Ενωπίω», σε μια καθαρά προεκλογική περίοδο όπως αυτή που θα διανύσουμε, θα «μεταμορφώνεται» και σε πολιτική εκπομπή με αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ / ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Λίγο πριν την έναρξη της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, ο ΑΝΤ1 μάς βάζει στο κλίμα για το ΜΟΥΝΤΙΑΛ, το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, με στιγμιότυπα από τις κορυφαίες ιστορικές στιγμές του και όχι μόνο.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

Ο ΑΝΤ1, παρών στις σημαντικότερες στιγμές του παγκόσμιου αθλητισμού, θα προβάλλει, καθημερινά και δωρεάν, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022. Μέσα από τη συχνότητά του, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν 32 αγώνες, μεταξύ των οποίων τον αγώνα έναρξης, τους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και φυσικά τον Μεγάλο Τελικό. Από 21 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου, οι τηλεθεατές θα «παίζουν μπάλα» εδώ!

ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ / ΜΟΥΝΤΙΑΛ SHOW

Αθλητικές εκπομπές που θα απολαμβάνουν οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς πριν και μετά τους αγώνες.

ΠΑΙΔΙΚΑ

Η κλασική ιστορία του «Τριγωνοψαρούλη», του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.Το ΑΝΤ1+, σε συνεργασία με τον ANT1 και παραγωγή της WhiteFox, θα παρουσιάσει ένα απολαυστικό 3D animation για τους λιλιπούτειους τηλεθεατές του.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ πάντα δίπλα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα θα μεταδώσει από την ΕΡΤ3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα διεξαχθεί στο Όρεγκον των ΗΠΑ από την Παρασκευή 15 έως τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022.Η ΕΡΤ3 θα μεταδίδει καθημερινά όλα τα αγωνίσματα της αθλητικής διοργάνωσης, από το «σπίτι» του στίβου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στο Γιουτζίν του Όρεγκον.

Περισσότεροι από δύο χιλιάδες αθλητές θα αγωνιστούν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, κυνηγώντας τα όριά τους και ψάχνοντας τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις τους.

Ανάμεσά τους θα βρίσκονται οι χρυσοί Ολυμπιονίκες Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος των ανδρών και Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ των γυναικών.

Η Δημόσια Τηλεόραση για μία ακόμη φορά θα καλύψει την κορυφαία διοργάνωση με απευθείας μεταδόσεις, από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 σε περιγραφή των Δημήτρη Χατζηγεωργίου, Νίκου Τσώνη, Περικλή Μακρή, Μάκη Τσίλκου και αναλυτικό ρεπορτάζ του απεσταλμένου Μιχάλη Μανουηλίδη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022         

19:00-01:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 1η ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ (Ζ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022       

01:00-02:40  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 20χλμ ΒΑΔΗΝ (Α) (Ζ)

03:00-06:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 1η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ζ)

11:00-14:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 1η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ε)

20:30-23:30  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 2η ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ (Ζ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022        

03:00-06:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 2η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ζ)

11:00-14:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 2η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ε)

16:15-18:40  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΔΡΩΝ (Ζ)

20:30-23:45  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 3η ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ (Ζ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022       

03:00-06:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 3η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ζ)

11:00-14:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 3η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ε)

16:15-18:50  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΥΝ. (Ζ)

19:30-23:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 4η ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ (Ζ)

ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022         

03:00-06:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 4η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ζ)

11:00-14:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 4η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ε)

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022         

03:10-06:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 5η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ζ)

11:10-14:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 5η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ε)

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022         

01:20-06:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 6η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ζ)

09:20-14:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 6η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ε)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022    

03:00-06:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 7η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ζ)

11:00-14:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 7η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ε)

16:15-19:15  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 35χλμ ΒΑΔΗΝ ΓΥΝ. (Ζ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022  

03:00-06:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 8η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ζ)

11:00-14:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 8η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ε)

19:45-23:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 9η ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ (Ζ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

02:10-06:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 9η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ  (Ζ)

10:10-14:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 9η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ε)

16:15-19:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛ. 35χλμ ΒΑΔΗΝ ΑΝΔΡΩΝ  (Ζ)

19:30-01:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 10η ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ  (Ζ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022  

03:00-06:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 10η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ  (Ζ)

11:00-14:00  ΣΤΙΒΟΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 10η ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Ε)

H πρώτη νύχτα του Φεστιβάλ Proms σε απευθείας μετάδοση από το Τρίτο Πρόγραμμα

Το Τρίτο Πρόγραμμα, μεταδίδει απευθείας- μέσω της EBU- την έναρξη των ζωντανών συναυλιών του Φεστιβάλ Proms την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, στις 21:30.

Το κοινό θα κατακλύσει το Royal Albert Hall του Λονδίνου έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών και η επιστροφή αναμένεται θεαματική!

Ο Sakari Oramo διευθύνει τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη χορωδία του BBC καθώς και την χορωδία του φεστιβάλ Crouch End σε ένα μεγαλειώδες και ευδιάκριτα οπερατικό έργο για ορχήστρα, διπλή χορωδία και τέσσερις σολίστ, το Requiem του Giuseppe Verdi, δίνοντας το στίγμα του θέματος του Φεστιβάλ Proms 2022, στο οποίο θα παρουσιαστούν σπουδαία έργα μεγάλων δυνάμεων του συμφωνικού και του χορωδιακού ρεπερτορίου.

Freddie De Tommaso

Σολίστ είναι η Νοτιοαφρικανή σοπράνο Masabane Cecilia Rangwanasha, η Βρετανίδα Jennifer Johnston, ο Βρετανο-Ιταλός τενόρος Freddie De Tommaso και ο Κορεάτης μπάσος Kihwan Sim.

Συμβολικής σημασίας η επιλογή του κολοσσιαίου αυτού Requiem, (της «πιο πρόσφατης όπερας του Verdi με εκκλησιαστικό ένδυμα» όπως είχε χαρακτηρίσει το έργο ο διάσημος Γερμανός αρχιμουσικός Hans von Bülow ) περιλαμβάνει τον θάνατο, το τέλος του ίδιου του κόσμου αλλά και την αναγέννησή του, σε μουσική που απλώς πλημμυρίζει από πάθος και δύναμη.

Και φέτος, βρεθείτε στις σημαντικότερες μουσικές στιγμές του καλοκαιριού, συντροφιά με το Τρίτο.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Αλεξάνδρα Γιαλίνη

Αναλυτικό Πρόγραμμα θα αναγραφεί στην ιστοσελίδα του Τρίτου Προγράμματος www.ertecho.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Tα εν οίκω...

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση στις εγκαταστάσεις του “REAL GROUP”

Σοκ και αγανάκτηση προκαλεί στην οικογένεια της Ενημέρωσης, αλλά και στην ελληνική κοινωνία, η επίθεση στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Τύπου «REAL GROUP».

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, που είχε τοποθετηθεί από αγνώστους, στο ισόγειο του κτηρίου που στεγάζονται η εβδομαδιαία εφημερίδα «Real News» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Real FM», στο Μαρούσι, εξερράγη, σήμερα τα ξημερώματα, παραδίδοντας το κτήριο στις φλόγες. Στο κτήριο βρίσκονταν και εργαζόμενοι, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί τραυματισμός, ενώ οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν είναι εκτεταμένες.

Μετά τις πρώτες έρευνες, οι αρχές μιλούν ξεκάθαρα για εμπρησμό. Ήταν το δεύτερο περιστατικό, μετά από μία σοβαρή βλάβη στις εγκαταστάσεις μετάδοσης του σήματος του σταθμού, που σημειώθηκε την Τρίτη, με αποτέλεσμα η ιδιοκτησία και οι εργαζόμενοι να μιλούν για απόπειρα φίμωσης.

Η ΕΣΗΕΑ αντιτίθεται σθεναρά σε οποιαδήποτε ενέργεια κατά της ελευθεροτυπίας και στέκεται στο πλευρό των Μέσων Ενημέρωσης και των εργαζομένων σε αυτά, αναμένοντας τις εξελίξεις των ερευνών για την επίθεση.

Όταν ένα Μέσο Ενημέρωσης παραδίδεται στις φλόγες, όταν η συντεταγμένη πολιτεία δεν μπορεί να διαλευκάνει εγκλήματα κατά δημοσιογράφων και κατά Μέσων Ενημέρωσης και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη, όταν ανεμπόδιστα δρουν ομάδες που στοχεύουν στην τρομοκράτηση, τη φίμωση ή τον έλεγχο της Ενημέρωσης, τότε η Δημοκρατία βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο.

ΕΙΗΕΑ: Καταδικάζουμε την άνανδρη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ομίλου Real Group

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών καταδικάζει την άνανδρη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ομίλου Real Group τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οι εμπνευστές της στράφηκαν σε βάρος ανθρώπινων ζωών, σε βάρος της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΗΕΑ εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Χατζηνικολάου και σε όλους τους εργαζόμενους του ομίλου.

Η ΠΟΕΣΥ καταδικάζει την επίθεση στο «REAL GROUP»

To Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ εκφράζει τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή του για τη σοκαριστική επίθεση στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Τύπου «REAL GROUP».

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο ισόγειο του κτηρίου που στεγάζονται η εβδομαδιαία εφημερίδα «Real News» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Real FM», στο Μαρούσι, όπου εξερράγη, σήμερα τα ξημερώματα, παραδίδοντας το κτήριο στις φλόγες. Στο κτήριο βρίσκονταν και εργαζόμενοι, χωρίς όμως, ευτυχώς, να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός, ενώ προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές. Οι αρχές μετά τις πρώτες έρευνες μιλούν ξεκάθαρα για εμπρησμό.

Η ΠΟΕΣΥ εκφράζοντας τους δημοσιογράφους όλης της χώρας καταδικάζει  οποιαδήποτε ενέργεια κατά της ελευθεροτυπίας, στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων και ζητά από την Πολιτεία την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης που θα οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

Στάσεις εργασίας και απεργία στην ΕΡΤ

Το οικονομικό επιτελείο αρνείται την ικανοποίηση των δίκαιων μισθολογικών αιτημάτων των δημοσιογράφων στα δημόσια ΜΜΕ και αντιπροτείνει παροχές σε είδος! Στο ίδιο μήκος κύματος με την ΕΡΤ που αρνείται στους εργαζομένους της μια αξιοπρεπή ΣΣΕ.Σύσσωμοι οι εργαζόμενοι στα δημόσια ΜΜΕ απαντάμε με απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η ΕΣΗΕΑ, η ΕΣΠΗΤ, η ΕΣΗΕΜΘ, η ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε, η ΕΣΗΕΠΗΝ και τα Σωματεία της ΕΡΤ ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ., Π.ΣΥ.Π.ΕΡΤ, Σ.Ε.Κ.Ο.Χ.ΕΡΤ και το Πανελλήνιο Σωματείο Σκηνοθετών & Διευθυντών Παραγωγής ΜΜΕ προχωράμε σε στάση εργασίας την Πέμπτη 14/7/2022 από τις 13.00 έως τις 16.00 και για 24ωρη απεργία την Δευτέρα 19/7/2022 στα δημόσια ΜΜΕ (ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημοτικά Ραδιόφωνα, Δημοτικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς, Γραφεία Τύπου Φορέων του Δημοσίου, ΓΓΕΕ).

Δεν μπορούμε να απεμπολήσουμε το δικαίωμά μας να διαπραγματευόμαστε και να πετυχαίνουμε αυξήσεις στους μισθούς μας. Η μισθολογική ΚΥΑ  συγκράτησε για τους δημοσιογράφους την οικονομική  κατρακύλα που βίωσαν οι συνάδελφοί μας, διοικητικοί και τεχνικοί την τελευταία δεκαετία.  Η άρνηση ακόμη και για στοιχειώδη βελτίωση της ΚΥΑ καθώς και η παρατεταμένη και με ισχνά αποτελέσματα διαπραγμάτευσή των Σωματείων της ΕΡΤ με τη διοίκηση της ΕΡΤ, πλήττουν  καίρια ό,τι έχει απομείνει από την έννοια της συλλογικής διαπραγμάτευσης.  Επιχειρούν να βάλουν  ταφόπλακα στο πάγιο αίτημα όλων μας για άρση, επιτέλους, των μνημονιακών νομοθετικών περιορισμών και την υπογραφή ενιαίας ΣΣΕ με θεσμικούς και οικονομικούς όρους. Παρά τη λήξη της στενής επιτροπείας και της ισχυρής σύστασης της ΕΕ για ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων με ΣΣΕ, ως στοιχειώδες ανάχωμα στη νέα κρίση. Στην Ελλάδα μόλις το 20% της αγοράς εργασίας ρυθμίζεται με ΣΣΕ ενώ ο  ευρωπαϊκός στόχος είναι για ΣΣΕ στο 80% της αγοράς εργασίας, και ο ευρωπαϊκός μέσος όρος αγγίζει το 60%.

Οι μη μισθολογικές παροχές είναι καλοδεχούμενο συμπλήρωμα σε πραγματικές αυξήσεις. Αν όμως η πληρωμή σε είδος αντιπροτείνεται ως η μόνη και κυρίαρχη απάντηση σε δίκαια και λογικά μισθολογικά αιτήματα τότε δεν ανταποκρίνεται στον ρόλο ενός κλάδου που υπηρετεί έναν από τους πυλώνες της Δημοκρατίας, την Ενημέρωση. Ακόμη και το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ, συσχετίζει πλέον την ποιότητα στην ενημέρωση με την εργασιακή και οικονομική ασφάλεια των δημοσιογράφων. Η κυβέρνηση θα είχε την δυνατότητα να εντάξει την ικανοποίηση των αιτημάτων μας στο πλαίσιο των ευρύτερων πρωτοβουλιών που έχει εξαγγείλει ότι προτίθεται να αναλάβει για να ανταποκριθεί στις αυστηρές συστάσεις για τους περιορισμούς που διαπιστώνονται στη χώρα σχετικά με την ελευθερία του τύπου.

Όλοι μαζί ενωμένοι, οι εργαζόμενοι στα δημόσια ΜΜΕ, απεργούμε και διεκδικούμε αξιοπρεπή αντιμετώπιση. 

Δεν κλείνουμε την πόρτα στη διαπραγμάτευση και εμμένουμε σε πραγματικές αυξήσεις. Η αμοιβή σε είδος θυμίζει άλλες εποχές και μπορεί μόνο να συμπληρώσει και όχι να αντικαταστήσει το μισθό.

 

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Το OPEN, με την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας.Η συγκεκριμένη εξέλιξη, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κανάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα δεσμεύονται σε μία συνεργασία με προοπτική, έχοντας ως κοινό στόχο να ανοίγουν καθημερινά για τους τηλεθεατές ένα παράθυρο στην αισιοδοξία και τη θετική διάσταση της καθημερινότητας. Η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα,  θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού καθημερινά στις 09:50 και τη νέα σεζόν από τον αέρα του OPEN, με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο, κέφι και άπλετο χιούμορ...

-Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα.Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για τα επόμενα δύο χρόνια.Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο...

-Μετά από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των τεχνικών του ομίλου, από αύριο Πέμπτη επιστρέφουν κανονικά στη βάση τους και ο Ελληνικός 93.2 (το πρωί) και ο Real 97.8 (το μεσημέρι). Ευτυχώς οι ζημιές στον πρώτο όροφο που βρίσκεται η Real News και στον δεύτερο όροφο που βρίσκεται ο Real FM, ήταν πολύ περιορισμένες...

-To είχαμε γράψει και τις προάλλες ότι παρότι η ΕΡΤ έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του EURO 2022 Γυναικών που είναι σε εξέλιξη στην Αγγλία, δεν το μεταδίδει. Εξαίρεση αποτελεί ο τελικός, τον οποίο και θα μεταδώσει στις 31/7/22, live στις 19.00, από το ΕΡΤ Sports...

-Ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «UFO: Κρατικό Μυστικό/Flying Objects– A State Secret» προβάλλει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση  η ΕΡΤ3  τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 21 Ιουλίου...

-Με αφορμή την 53η  επέτειο από την πρώτη προσεδάφιση  ανθρώπου στη Σελήνη, η  ΕΡΤ3  προβάλλει την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 23:00 το ωριαίο ντοκιμαντέρ « Όταν πατήσαμε στο Φεγγάρι/ The Day We Walked to the Moon»...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com