ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

20 October, 2017 - 03:29

Categories: 

Το Funky Gourmet στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2017

Ανάμεσα στα 25 καλύτερα πολυτελή εστιατόρια στον κόσμο, αλλά και ως το 13ο καλύτερο στην Ευρώπη για το 2017, αναδεικνύεται το αθηναϊκό εστιατόριο Funky Gourmet στον Κεραμεικό, σύμφωνα με κριτικές και τη βαθμολογία που συγκέντρωσε από τους χρήστες της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στον κόσμο, TripAdvisor, στην κατηγορία «Εστιατόρια» των Travellers’ Choice Awards.

Το Funky Gourmet είναι το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο που φιγουράρει στην αφρόκρεμα των εστιατορίων στον κόσμο αλλά και στην Ευρώπη για το 2017.

Καλύτερα εστιατόρια, τόσο στον κόσμο όσο και στην Ευρώπη, αναδεικνύονται το The Black Swan at Oldstead και το Belmond Le Manoir aux Quat’Saisons, Great Milton στο Ην. Βασίλειο.

Την δεκάδα συμπληρώνουν το Maison Lameloise, Chagny, Γαλλία, το L’Auberge de l’Ill, Illhaeusern, Γαλλία, το Martin Berasategui, Lasarte, Ισπανία, το Daniel, Νέα Υόρκη, το La Colombe, Constantia, Νότια Αφρική, το David’s Kitchen, Τσιάνγκ Μάι, Ταϊλάνδη, το Maido, Λίμα, Περού και το El Celler de Can Roca, Χερόνα, Ισπανία.

πηγή athina984.gr

olymbic idea