ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

28 June, 2023 - 02:39

Categories: 

Το Wimbledon κάνει…σερβίς στη NOVA, στάσεις εργασίας στην ΕΡΤ3 και FIBA U19 Men’s World Cup στα Novasports!

Από σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου, το Novasports θα βάλει τους φίλους του τένις στο κλίμα της φετινής 136ης διοργάνωσης που θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιουλίου με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και θα μεταδοθεί αποκλειστικά τα αθλητικά κανάλια της Nova.

Οι λάτρεις της μακροβιότερης διοργάνωσης τένις θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν και να απολαύσουν  μοναδικές στιγμές του Νο1 Grand Slam στον κόσμο, μέσα από τα ντοκιμαντέρ και τα official films που έχει δημιουργήσει το Wimbledon Archive (Novasports Prime) καθώς και την προβολή παλαιότερων τελικών της διοργάνωσης (Novasports 6).

Την ίδια στιγμή η Nova έχει διαμορφώσει και το τηλεοπτικό της πρόγραμμα για την πλήρη και άρτια κάλυψη της διοργάνωσης (από 3-16/7), με τρία κανάλια Novasports, την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και ειδική εκπομπή. Το ραντεβού της εκπομπής “Wimbledon Tonight by ΔΕΗ” θα είναι κάθε βράδυ στις 21:00 στο Novasports Prime. Από τις 11/7 και μετά η εκπομπή θα ξεκινά μετά το τέλος των ματς στο κεντρικό court. Παρουσιαστές της εκπομπής θα είναι οι δημοσιογράφοι του Novasports, Γιαννίκος Δούσκας και Γιώργος Λιώρης ενώ στην ανάλυση όσων παρακολουθήσαμε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι η Αγνή Στεφάνου, αρχηγός της Εθνικής ομάδας γυναικών στο τένις, υπεύθυνη Ακαδημίας και προπονήτρια στον Αττικό Όμιλος Αντισφαίρισης και πρώην επαγγελματίας παίκτρια του WTA.

Παράλληλα, στο novasports.gr σε ειδική ενότητα θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση κατά τη διάρκεια του τουρνουά με σκορ, στατιστικά, ειδήσεις, match center και στιγμιότυπα των αγώνων ενώ στο Instagram & YouTube θα ανεβαίνουν stories & reels με viral στιγμές από τη διοργάνωση.


Να θυμίσουμε ότι η Nova έχει εξασφαλίσει και θα προβάλλει αποκλειστικά για τα επόμενα δύο (2) χρόνια το Wimbledon μέσα από τα κανάλια Novasports και τα προγράμματα ΕΟΝ+.

Η «κούπα» του FIBA U19 Men’s World Cup θα σηκωθεί στο  «παρκέ» του Novasports!

Tο μπάσκετ και αυτή την εβδομάδα έχει την τιμητική του στο παρκέ του Novasports με την «κούπα» του FIBA U19 Men’s World Cup να σηκώνεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova! Οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από την Παρασκευή 30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου, την τελική φάση του FIBA U19 Men’s World Cup που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Το Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα θα καλύψει τους τέσσερις προημιτελικούς αγώνες (30/6), τους δύο ημιτελικούς (1/7) και φυσικά τον μικρό και μεγάλο τελικό (2/7). Η φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ θα είναι η 16η που θα διεξαχθεί και λαμβάνουν μέρος οι εθνικές ομάδες κάτω των 19 ετών των ομοσπονδιών-μελών της FIBA.

Την ίδια στιγμή οι λάτρεις των κορτ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικές μονομαχίες με τα τουρνουά WTA 500 Rothesay International και WTA 250 Bad Homburg Open.

Παράλληλα, οι φίλοι των μαχητικών τεχνών θα παρακολουθήσουν ΟΝΕ Friday Fights 23.

Το Kosmos στο Rockwave Festival

Το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου το Kosmos θα βρεθεί στο Terra Vibe για την πρώτη ημέρα του Rockwave Festival, το οποίο επέστρεψε δυναμικά. Με live εκπομπές από τον χώρο του φεστιβάλ, που θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν στις 10 το βράδυ, οι παραγωγοί του Kosmos θα σας μεταφέρουν το κλίμα, τις εντυπώσεις, τα σχόλια και, φυσικά ό,τι συμβαίνει πάνω και κάτω από τη σκηνή:

Τον  Leon of Athens, που συνδυάζει pop ευαισθησία με έμπνευση και πολυχρωμία στο ήχο του, με διαβατήριο το επιτυχημένο Mad into you και τις εμφανίσεις του σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ (Primavera Sound, Bonnaroo, Summerfest,  Shaky Knees, Okeechobee) και είναι αυτός που θα ανοίξει το Rockwave.

Τον Mika, στην πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα με την παιχνιδιάρικη διάθεση και τα χορευτικά beats που το ντεμπούτο του, Life in cartoon motion (2007), κατάφερε να γίνει χρυσό και πλατινένιο σε 32 χώρες με επιτυχίες όπως τα Relax, take it easy και Grace Kelly. Γεννημένος το 1983 στη Βηρυτό, ο Mika και η οικογένειά του μετακόμισαν στο Παρίσι πριν εγκατασταθούν στο Λονδίνο, και σε πολύ μικρή ηλικία έκανε μαθήματα όπερας και πιάνου και πολύ σύντομα αποδείχτηκε πως είχε απίστευτες φωνητικές δυνατότητες.

Τον Jonathan Jeremiah, επίσης, στην πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας, τον μοναχικό καλλιτέχνη που μεταφέρει το προσωπικό του όραμα στα τραγούδια του, δίνοντας αξία και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ξεκίνησε αντλώντας έμπνευση από τις συναυλίες που παρακολουθούσε στις νυχτερινές του βάρδιες ως φύλακας στο στάδιο Wembley του Λονδίνου και το 2011 έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική σκηνή. Έντεκα χρόνια αργότερα, το 2022, κυκλοφόρησε τον πέμπτο του δίσκο «Horsepower for the Streets» που θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα της χρονιάς.

Τον James Bay, που έγινε ευρύτερα γνωστός με το εθιστικό Hold back the river, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως «καλύτερος Βρετανός σόλο καλλιτέχνης». Δεν είναι τυχαίο ότι μοιράστηκε τη σκηνή με τους Rolling Stones, ενώ ανάμεσα στις διακρίσεις που έχει λάβει είναι για το «καλύτερο ροκ άλμπουμ» και το «καλύτερο Ροκ Τραγούδι». Η γνωστή εταιρεία μουσικών οργάνων Epiphone, αναγνωρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες, τον τίμησε με τη δική του Limited-Edition James Bay Signature “1966” κιθάρα.

Και, τέλος, τον Robbie Williams, έναν από τους σημαντικότερους performer όλων των εποχών. Μοναδικό, λαμπερό και γεμάτο ενέργεια, ο οποίος επιστρέφει στο Rockwave Festival, εκπληρώνοντας έτσι την υπόσχεση που έδωσε το 2015 στο ελληνικό κοινό. Έχοντας διανύσει 25 επιτυχημένα χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, έρχεται ξανά για μία απολαυστική συναυλιακή εμπειρία και για να μας προσκαλέσει να χορέψουμε με το Let me entertain you, να μας ταξιδέψει με το Feel και να μας απογειώσει με το Me and my monkey.

Το Σάββατο 1η Ιουλίου 2023 ζήστε την ατμόσφαιρα του Rockwave και ένα από τα πιο εκρηκτικά lineups των τελευταίων ετών, συντονισμένοι στο Kosmos 93,6!

Ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός της χώρας γιόρτασε φέτος την επέτειο των 20 χρόνων!

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ συμπλήρωσαν φέτος 20 χρόνια έντονων συγκινήσεων, ανατρεπτικών καλλιτεχνικών συνεργασιών κι εντυπωσιακών απονομών και το γιόρτασαν με μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στο κατάμεστο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Η ΔΕΗ, στηρίζοντας πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις όπως αυτή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS για τρίτη συνεχή χρονιά, αλλά και μέσα από σημαντικές υπηρεσίες, προϊόντα και πρωτοβουλίες, παρέχει σε όλες και όλους #FOREVER την ενέργειά της για ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον.

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν για ακόμα μια χρονιά στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή της χώρας, που φέτος, για πρώτη φορά, ξεκίνησε μία μέρα πριν τη μεγάλη απονομή. Tην Κυριακή 18 Ιουνίου, το VMA VILLAGE υποδέχτηκε το κοινό σε ένα διήμερο party με Influencers, skate, dance, comedy και πολλές εκπλήξεις! Τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου, η sold out επετειακή εκδήλωση των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ απογείωσε το κατάμεστο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do με σπουδαίες βραβεύσεις και live acts που ξεσήκωσαν το κοινό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το VMA VILLAGE αλλά και τη βραδιά της απονομής των βραβείων πέρασαν περισσότεροι από 20.000 Mad fans, που έζησαν φέτος το vibe των MAD VIDEO MUSIC AWARDS ακόμα πιο δυνατά! Παράλληλα, και η συμμετοχή του κοινού στη διαδικασία ψηφορίας ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, με περισσότερες από 350.000 ψήφους να καταμετρώνται για να αναδείξουν τους μεγάλους νικητές της βραδιάς. 

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ένα δυνατό dj set από τον DJ Αντώνη Δημητριάδη έδωσε τον παλμό και προετοίμασε μουσικά τον κόσμο για ό,τι θα ακολουθούσε. Στη συνέχεια, ο Trannos ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το «Caramela», για να παραλάβει και το βραβείο «Καλύτερο Urban / Hip Hop Track» που του είχε χαρίσει το κοινό στην περσινή ψηφοφορία.

Το διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς, έχοντας μαζί του τους Superhosts: Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Ακολούθησαν η Καλομοίρα με τη Stefania και τις 3SUM, οι οποίες παρουσίασαν ένα medley του «I’m Good» και του «Cha Cha Cha», με τη συμμετοχή του Käärijä που εκπροσώπησε τη Φινλανδία στη φετινή Eurovision.

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά απένειμε το βραβείο «Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης ΠΟΠ» στην Ελένη Φουρέιρα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Fipster, ένας από τους superhosts της βραδιάς, εγκαινίασε το Winners Lounge της VISA όπου και υποδεχόταν ο ίδιος τους νικητές για δηλώσεις.

Ο Γιώργος Σαμπάνης ερμήνευσε το «Μόνο με σένα» σε ένα act powered by DOUWE EGBERTS.

Το φετινό βραβείο «Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης Adult Λαϊκό» παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στην Έλενα Παπαρίζου.

Η Τάμτα τραγούδησε το «Identity Crisis» και στη συνέχεια με τον Good Job Nicky, σε ένα μουσικό ντουέτο, το «S.A.G.A.P.O».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έλαβε το βραβείο «Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης Adult Λαϊκό», το οποίο του παρέδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέχεια, το stage των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ γίνεται εργαστήριο και ο Θέμης Γεωργαντάς σε ρόλο επιστήμονα του myΔΕΗ app καλεί τον Fipster ως ειδήμονα στη μουσική. Οι δύο άνδρες θα έχουν ένα μοναδικό debate με σκοπό να εξετάσουν εάν τα οφέλη του καταναλωτή που χρησιμοποιεί το myΔΕΗ app, μπορούν να περιγραφούν “μουσικά”.

Το τραγούδι «Μπερδέματα» ερμήνευσε η Josephine, καθώς και το «Tik Tak» σε ντουέτο με τον Trannos.

Το βραβείο «Βίντεο της Χρονιάς» παρέδωσε στους Ελένη Φουρέιρα, FY, Trannos και Ayman ο Γιώργος Παπαδάκης με τον Φοίβο Παπαδάκη, για το «El Telephone».

Τη σκυτάλη πήρε η Marseaux για να ερμηνεύσει το «Νιώσε» και μαζί με τον Solmeister το «Μια φορά» στο special act της DUREX.

Ο Σάββας Πούμπουρας σε ρόλο απονεμητή παρέδωσε το βραβείο «Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης ΠΟΠ» στον Γιώργο Σαμπάνη.

Το «Tukutum» και το «Σπίρτο και βενζίνη» τραγούδησε η Μαρίνα Σάττι, η οποία μαζί με την Κατερίνα Κούκα ερμήνευσαν στη συνέχεια το «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο».

Το «22» αναδείχθηκε ως «Album της Χρονιάς» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παραδίδει το βραβείο στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Στο πλαίσιο της φετινής επετειακής εκδήλωσης, πρωταγωνιστές προηγούμενων VMA έκαναν αποκαλύψεις και παραδοχές  για τις πιο αμήχανες στιγμές τους στο Unapologetic εξομολογητήριο του Θέμη και του MILKO, ο οποίος στο τέλος τους συμβούλευε… “STO MILKO SOU”.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ερμήνευσε στη σκηνή το «Κάτι μαγικό», ενώ μαζί με τη Foxy Lee τραγούδησαν τα «Να να να (τραγουδώ για σένα)» και «Οδός Τσιμισκή».

Οι Έλενα Παπαρίζου, Marseaux και Joanne ήταν οι νικήτριες της κατηγορίας «Καλύτερο Ντουέτο» για το τραγούδι «Κάτσε καλά», παραλαμβάνοντας το βραβείο από την Έλενα Χριστοπούλου.

Στη συνέχεια, η Dat Lilly παρουσίασε μία νέα ενέργεια κοινωνικής ευθύνης, που σχεδίασε από κοινού το Mad με το Diversity Charter Greece, με την ονομασία “Untrapped”. Στόχος της ενέργειας είναι στόχο έχει να ενδυναμώσει τους νέους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Στη σκηνή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ ο Χρήστος Μάστορας με τον ZAF ερμήνευσαν το «Πες», για να ακολουθήσει το «30-40» από τις ΜΕΛΙSSES για το special act της NOVA και του FREE2GO.

Η Γεωργία Κουτσοκώστα και η Βιργινία Δικαιούλια, παρουσιάστριες του MAD TV, παρέδωσαν το βραβείο «Καλύτερο Urban» στον Sidarta για το «Αkomi».

Το τραγούδι «Σημάδι» ερμήνευσε η Αναστασία, ενώ σε ένα ξεχωριστό ντουέτο με τη Josephine τραγούδησαν το «Είσαι μια θεά».

Το κοινό ψήφισε ως «Τραγούδι της Χρονιάς Viral» το «El Telephone», με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να παραδίδει το βραβείο στους Ελένη Φουρέιρα, Bobito και Ayman.

Στο special act του BACARDI, o FY μαζί με τη Τάνια Μπρεάζου τραγούδησαν το «Μέσα σου» και μαζί με τον DeVito το «Ταπεραμέντο».

Ως «Viral Hero» των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ αναδείχθηκε η Dat Lilly, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Στη συνέχεια, ο Sidarta ερμήνευσε ένα medley των επιτυχιών «Akomi», «Bella» και «Erimo».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απένειμε το βραβείο «Καλύτερο συγκρότημα» στις MEΛΙSSES.

H Έλενα Παπαρίζου και η Holly Grace ερμήνευσαν στο special act της LENOVO τα «Δεν μου τα λέει καλά» και «Everybody needs a man», ενώ μαζί τους χόρεψαν οι νικητές των Dance Auditions by LENOVO.

Το «Καλύτερο Χορευτικό Λαϊκό» κατέκτησε το «Λίγο λίγο», με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Αντώνη Δημητριάδη να παραδίδουν το βραβείο στην Αναστασία.

Η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε το «Κόλλημα» και έπειτα μαζί με τον MC DADDY έκαναν ντουέτο στο «Oh Mami».

Στην κατηγορία «Καλύτερο ΠΟΠ», το κοινό επέλεξε το «Τηλέφωνο», με την Josephine να παραλαμβάνει το βραβείο από τη Βάσω Λασκαράκη και τον Μανώλη Γκίνη.

Τη σκυτάλη πήρε ο κορυφαίος Έλληνας Star Σάκης Ρουβάς, παρουσιάζοντας ένα MAD VMA MIX με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.  Στη συνέχεια, παρέλαβε το Τιμητικό Βραβείο «MAD Icon» από τη Μαργαρίτα Μάτσα, Διευθύνουσα Σύμβουλο ΜΙΝΟS EMI και Πρόεδρο της IFPI – Ένωσις Ελλήνων Παραγωγών Ηχογραφημάτων.

Στη σκηνή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ συνέπραξαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ανδρομάχη και ο Θανάσης Βασιλόπουλος για το «Είναι που ακόμα σ’αγαπάω». Επίσης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε το «Ελπίδα» με τη συνοδεία των PLAYMEN.

Ο Γιώργος Καράβας ήταν ο απονεμητής του βραβείου «Καλύτερο Λαϊκό» παραδίδοντάς το στον Γιώργο Κακοσαίο για το «Κάνε μας τη χάρη».

Οι Goin’ Through, η Kianna, ο Lil Koni η Daphne Lawrence, ο Ισορροπιστής και η Dat Lilly, στο act της adidas Originals  τραγούδησαν τα «12 παρά», «Γυναίκες» και «Πόσο μ*λ*κας είσαι».

Το βραβείο για την «Καλύτερη Μπαλάντα» κατέκτησε το τραγούδι «Αν» του Χρήστου Μάστορα, ο οποίος το παρέλαβε από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Σειρά είχαν οι Kings με τον Don Leon, τον KG και τον GREG που ερμήνευσαν το «Ανάβεις φωτιές». Οι Kings υποδέχθηκαν τη Δέσποινα Βανδή για το μουσικό ντουέτο του «Ya Habibi». Και η Δέσποινα Βανδή, με τη σειρά της, υποδέχθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό για να ερμηνεύσουν μαζί το «Πόσο σε θέλω».

Η Μαίρη Συναντσάκη παρέδωσε το βραβείο «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος» στον Sidarta.

Σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ντουέτο ο Ivan Greko και ο Χάρης Κωστόπουλος τραγούδησαν το «Γυναίκες με αισθήματα».

Το νικητή του βραβείου «Τραγούδι της Χρονιάς / Airplay» ανακοίνωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παραδίδοντας το βραβείο στην Αναστασία για το «Αμαρτίες».

Η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα συνέπραξαν επί σκηνής, ερμηνεύοντας ένα medley των τραγουδιών «Fuego», «Κάτσε καλά», «El Τelephone», «Mambo», «Καραμέλα» και «My number one».

Στο τέλος, ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Γιώργο Κακοσαίο ερμήνευσαν τις επιτυχίες «Μην της πείτε», «Το βέλος» και «Κάνε μας τη χάρη».

Εδώ μπορείτε να δείτε το video με Αποσπάσματα από το stage

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

Εδώ μπορείτε να δείτε videos με στιγμιότυπα από το κόκκινο χαλί, το vip stage, και από τα βραβεία

MAD VMA 2023 από τη ΔΕΗ

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν για τέταρτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, την Παρασκευή 7 Ιουλίου, στις 21:00!

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ

#MadVMA #MadVMA23 #FOREVER

Οι νικητές των φετινών MAD VIDEO MUSIC AWARDS από τη ΔΕΗ!

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΠ

Ελένη Φουρέιρα

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΠ

Γιώργος Σαμπάνης

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ADULT ΛΑΪΚΟ

Έλενα Παπαρίζου

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ADULT ΛΑΪΚΟ

Κωνσταντίνος Αργυρός

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

ΜΕΛΙSSES

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ

Sidarta

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΠ

Josephine / Τηλέφωνο

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ

Αναστασία / Λίγο Λίγο

ΚΑΛΥΤΕΡΟ URBAN

Sidarta / AKOMI

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΪΚΟ

Γιώργος Κακοσαίος / Κάνε Μας Τη Χάρη

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ

Έλενα Παπαρίζου & Marseaux & Joanne / Κάτσε Καλά

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ

Χρήστος Μάστορας / Αν

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ AIRPLAY

Αναστασία / Αμαρτίες

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ VIRAL

Ελένη Φουρέιρα & Bobito & Ayman / El Telephone

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ελένη Φουρέιρα & FY & Mente Fuerte & Trannos & Bobito & Ayman / El Telephone

ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Κωνσταντίνος Αργυρός / 22

Το φετινό τιμητικό βραβείο «MAD ICON» απονεμήθηκε στον Σάκη Ρουβά, τον κορυφαίο Έλληνα Star, για τη συνολική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS. Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας καλλιτέχνης που έχει συμβάλει έμπρακτα στα MAD VMAs στην πορεία των 20 χρόνων τους, κρατώντας τον τίτλο του πιο πολυβραβευμένου καλλιτέχνη που έχει περάσει από τη σκηνή τους. Ένα πραγματικό MAD ICON!

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates για τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ καθημερινά στο MAD TV, στο MAD RADIO106.2, στο www.mad.gr και στα Social Media του Mad.

Σταθερά στην κορυφή το Φως στο Τούνελ

Θριαμβευτικά ολοκλήρωσε και τον φετινό του κύκλο το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Η επιτυχημένη εκπομπή έρευνας του MEGA διατήρησε για μία ακόμη σεζόν τη θέση της στην κορυφή τής τηλεθέασης, παραμένοντας σταθερή επιλογή τα βράδια της Παρασκευής.

Από τις 14 Οκτωβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, το «Φως στο Τούνελ» κυριάρχησε του ανταγωνισμού με μεγάλη διαφορά. Στο σύνολο του κοινού κέρδισε την πρώτη θέση με τον μέσο όρο της σεζόν να καταγράφεται στο 19,9% και τη μέση κάλυψη να αγγίζει τους 1.191.000 τηλεθεατές. Πρώτο ήταν και στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 16,2%.

Η εκπομπή κατέκτησε και επιμέρους κοινά με το υψηλότερο ποσοστό της να φτάνει το 28,6%.

Για 28η χρονιά η Αγγελική Νικολούλη έριξε φως σε σκοτεινές υποθέσεις, συνέβαλε αποτελεσματικά στην εξιχνίαση πολύκροτων εγκλημάτων και απέδειξε τη διαχρονική της αξία τόσο στην ερευνητική δημοσιογραφία, όσο και στη μάχη της τηλεθέασης.

Tα εν οίκω...

Στάσεις εργασίας στην ΕΡΤ3

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) στηρίζει τις προειδοποιητικές στάσεις εργασίας που κήρυξε για την ΕΡΤ3 η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), η οποία στην ανακοίνωσή της σημειώνει τα εξής:

«Οι εργαζόμενοι/-ες στην ΕΡΤ3 δημοσιογράφοι, τεχνικοί, καλλιτέχνες και διοικητικοί υπάλληλοι, παρακολουθούμε με αγωνία τη συρρίκνωση του προγράμματός της και τον κεντρικό σχεδιασμό, που δεν περιέχει ξεκάθαρη προοπτική για τον τρίτο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας.

Είναι ενδεικτικό ότι, μόνο τον τελευταίο μήνα, τα δύο βράδια των εκλογικών αναμετρήσεων της 21ης Μαΐου και της 25ης Ιουνίου, η ΕΡΤ3 περιορίστηκε στην αναμετάδοση του προγράμματος του ΕΡΤNews, ενώ δεν διαφοροποιήθηκε το πρόγραμμά της σε έκτακτα γεγονότα.

Οι εργαζόμενοι/-ες την ΕΡΤ3 διεκδικούν:

Ενίσχυση της φυσιογνωμίας και των χαρακτηριστικών του τηλεοπτικού προγράμματος της ΕΡΤ3, με πολυθεματικό περιεχόμενο, ενημερωτικό, πολιτιστικό, μορφωτικό, ψυχαγωγικό, αθλητικό, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού με την ανάπτυξη εσωτερικών παραγωγών και ντοκιμαντέρ.

Προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Αναβάθμιση των χώρων μοντάζ, σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Ενίσχυση όλων των περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΤ σε μέσα και προσωπικό.

Αναβάθμιση των δύο ραδιοφωνικών σταθμών, 102 FM και 95.8 FM με διεύρυνση της εμβέλειάς τους.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με τα άλλα σωματεία εργαζομένων στην ΕΡΤ, καλεί τη διοίκηση της ΕΡΤ ΑΕ να δώσει σαφείς απαντήσεις για τον σχεδιασμό της αναφορικά με τον ρόλο και την προοπτική της ΕΡΤ3.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί όλους τους δημοσιογράφους στην ΕΡΤ3 σε προειδοποιητικές στάσεις εργασίας που προκηρύσσει:

την Τετάρτη 28 Ιουνίου, από τις 12.00 έως τις 15.00,

την Πέμπτη 29 Ιουνίου, από τις 16.00 έως τις 19.00».

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Το τελευταίο και πιο παρεΐστικο «Μουσικό κουτί» της σεζόν έρχεται την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Απόστολο Βαλαρούτσο, τον Ταφ Λάθος, τον Pan Pan και την Καλλιόπη Μητροπούλου...

-Δωρεάν θα κυκλοφορεί από την Πέμπτη 29 Ιουνίου το περιοδικό “Down Town” το οποίο συνόδευε, μέχρι πρότινος τα “Νέα Σαββατοκύριακου”. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος που παρουσιάζουν την εκπομπή “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ1, ηγούνται της εκδοτικής προσπάθειας...

-Αυτή την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 23:15, η «Αρένα», με τη Μαρία Αναστασοπούλου, βάζει στο κέντρο της πολύπλευρης έρευνάς της τον χάρτη της νέας Βουλής...

-Το Night Out «στήνει» μια εκπομπή – party με καλεσμένο τον Αντρέα Γεωργίου, την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 00:10, στο MEGA. Ο Αντρέας Γεωργίου αφήνει για λίγο την καρέκλα του σκηνοθέτη και έρχεται στην ταράτσα της εκπομπής, ρίχνοντας έτσι αυλαία στις νυχτερινές εξόδους του Night Out...

-Τον ποιητή Γιάννη Βαρβέρη, θυμάται ο Δαυίδ Ναχμίας στην αφιερωματική εκπομπή «Τιμής Ενεκεν», το Σάββατο 1η Ιουλίου 2023,  στις 13:00, στο Τρίτο Πρόγραμμα, με άξονα την τελευταία του συνέντευξη και τις αλλά και μαρτυρίες φίλων του αγαπημένων, αξιόλογων ποιητών της γενιάς του 70, που τον μνημονεύουν...

-Καλό βρἀδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com