ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 November, 2023 - 20:47

Categories: 

Τριάδα απουσιών για τον Άρη κόντρα στον Κολοσσό

«Λαβωμένος» ταξίδεψε στη Ρόδο ο Άρης για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (4/11, 18:00).

Η αποστολή των «κίτρινων» έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (3/11) στο νησί και προπονήθηκε στο κλειστό της Καλλιθέας. Ωστόσο, ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει τρεις σημαντικές απουσίες απέναντι στους «θαλασσί».

Εκτός έμειναν οι Βασίλης Τολιόπουλος και Διαμαντής Σλαφτσάκης, με τον διεθνή γκαρντ να ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, ενώ ο έμπειρος φόργουορντ έχει υποστεί θλάση στο ίδιο σημείο.

Επίσης, στα… πιτς εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στην αναμέτρηση με τη Λιετκαμπέλις, για το Eurocup.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αγώνα της Ρόδου:

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, απέναντι σε μία ομάδα που ξεκίνησε θετικά στο πρωτάθλημα και έχει ένα αξιόλογο ρόστερ. Εμείς, πρέπει να ανταπεξέλθουμε στους συνεχόμενους αγώνες, αλλά και στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε. Πρώτο ζητούμενο είναι να έχουμε ενέργεια στην άμυνα και συγκέντρωση στην επίθεση, βγάζοντας καλύτερες συνεργασίες. Προερχόμαστε από μία ήττα στο φινάλε του αγώνα με την Κλουζ, αλλά όπως ισχύει και στις νίκες, όταν δίνεις συνεχόμενους αγώνες πρέπει να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου, αφού ο χρόνος μεταξύ των παιχνιδιών είναι περιορισμένος».

 

Ομάδα: