ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 August, 2023 - 21:30

Categories: 

Υπερέκταση γονάτου ο Ντίαθ στην Εθνική Ισπανίας

Νέο απρόοπτο στην Ισπανία λίγο πριν το Παγκόσμιο!

Ο Αλμπέρτο Ντίαθ αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο φιλικό της «ρόχα» με τον Καναδά, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν πως υπέστη υπερέκταση γονάτου!

Αυτό σημαίνει πως δεδομένα θα χάσει την τελευταία φιλική αναμέτρηση της Ισπανίας κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία (19/8, 23:15), ενώ η κατάστασή του ενόψει του Μουντομπάσκετ είναι αμφίβολη, με τους Ισπανούς να τονίζουν πως θα επανεκτιμάται σε καθημερινή βάση.

Η απουσία του Ντίαζ θα ήταν ένα σημαντικό πλήγμα για τον Σέρχιο Σκαριόλο και τη «ρόχα», ιδιαίτερα αφού η ομάδα έχει ήδη αντιμετωπίσει προκλήσεις στη θέση του πόιντ γκαρντ. Πρώτα, ο Λορέντζο Μπράουν έμεινε εκτός αποστολής και ακολούθησε η απόσυρση του Ρίκι Ρούμπιο για λόγους ψυχικής υγείας.

Ο Ντίαθ αναμενόταν να είναι ένας από τους δύο πόιντ γκαρντ που θα εκπροσωπούσαν την Ισπανία στο επερχόμενο Παγκόσμιο μαζί με τον Χουάν Νούνιεθ.