ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 April, 2023 - 16:15

Υπογράφει για τρία χρόνια ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, όσον αφορά την τεχνική ηγεσία. 

Σήμερα, Παρασκευή (21/4) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Τούρκου τεχνικού, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, προκειμένου να γίνει το καθοριστικό ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο της «Πράσινης» ΚΑΕ  Δημήτρη Γιαννακόπουλο, προτού οι δύο πλευρές δώσουν οριστικά τα χέρια. Όλες οι πληροφορίες συνηγορούν, στο ότι ο Αταμάν θα κλείσει στον Παναθηναϊκό με τριετές συμβόλαιο, το οποίο σε αντίθεση με το τι συνέβη στη μετά-Ομπράντοβιτς εποχή, δεν πρόκειται να διακοπεί πριν την ολοκλήρωσή του. Και αυτό το λέμε έτσι καθαρά, διότι στο σύλλογο πιστεύουν πως ο Εργκίν Αταμάν είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν για την ομάδα!

Σε ό,τι αφορά το ρόστερ τα πάντα είναι ρευστά, εκτος της περίπτωσης του Βιλντόζα, που έχει ολκληρωθεί. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένα δεδομένα που, από τώρα κιόλας, μπορούμε να συζητήσουμε. Για παράδειγμα ιδανικά ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να πάει στην περιφέρεια με βαριά του "όπλα" τον Βιλντόζα και τον Καμπάτσο, συμπληρώνοντας τις θέσεις στο "1", "2" με παιδιά όπως ο Μήτρου-Λονγκ (έχοντας πια ελληνικό διαβατήριο), ο Γκριγκόνις και ο Τόμας (ενδεχομένως κι ένας από τους δύο αν όχι μαζί), καθώς κι έναν ακόμη Έλληνα με φαβορί τον Μωραΐτη.

 

Ομάδα: